11.10.12

Η Αστρολογος Εβιτα Ζαχαριαδου απαντα σε ενα φιγουρατζη (γιαλαντζι) αστρολογο

Λυπάμαι που εξακολουθείς να επιβεβαιώνεις την αρχική μου απογοητευτική διαπίστωση για την κακοήθειά σου αγαπητέ ανώνυμε. Πραγματικά θα χαιρόμουν να μου αποδείκνυες πόσο λάθος έκανα στην εκτίμησή μου έτσι, για μην γίνομαι ακόμα πιο εγωκεντρική. Κι επειδή εμένα δεν μου αρέσει να απογοητεύω τους ανθρώπους, θα σ’ επιβεβαιώσω συνεχίζοντας την εγωιστική αυτοδιαφήμισή μου, αφού σ’ ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου δίνεις γι αυτό. Είμαι στην ευχάριστη θέση λοιπόν να πω, πόσο χαίρομαι που έβαλα τα 90 στον οίκο μου τα τελευταία 13 χρόνια και βρίσκομαι σ’ επαφή με τους ανθρώπους που χρειάζονται τις αστρολογικές μου υπηρεσίες, ώστε ν’ ασκώ αυτό το λειτούργημα και ταυτόχρονα να μπορώ να φροντίζω και τα του οίκου μου, μιας κι έχω και οικογένεια και μεγαλώνω και δυο παιδιά. Χαίρομαι πολύ επίσης, που μέσα απ’ αυτήν την δουλειά μου έχω εισπράξει την αναγνώριση και την επιβεβαίωση που χρειάζεται κάθε άνθρωπος, ώστε να θωρακίζεται ακόμα περισσότερο, σε κάτι τέτοιες δυστυχώς αναπόφευκτες κακοήθεις εχθρικές βολές. Αν σκεφτεί κανείς πόσο κακό θα έκαναν στην ψυχολογία μου σε αντίθετη περίπτωση, αισθάνομαι πολύ τυχερή και υπερήφανη για τον εαυτό μου, αλλά και για τους φίλους μου… να, όπως για την Ουρανίτσα, που καταφέρνει και διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον του αναγνωστικού της κοινού, ώστε ακόμα και άνθρωποι που την κατηγορούν, να βρίσκουν νόημα στην ζωή τους παρακολουθώντας την. Και πριν κλείσω, διαθέτεις στο ωροσκόπιό σου αγαπητέ ανώνυμε κάτι γύρω στην 2η μοίρα παρορμητικού ή 8η μεταβλητού; Έτσι για την αστρολογική έρευνα της ωριαίας στο ρωτάω, αλλά μη νοιώσεις και υποχρεωμένος ν’ απαντήσεις, θα ‘χεις κι άλλες δουλειές να κάνεις φαντάζομαι, οπότε άντε γεια και να τα λέμε που και που, για ν’ αυτοδιαφημίζομαι. Ααα και για να μην φανώ και αγενής, ευχαριστούμε και για τις ευχές, φαίνεται πως πιάνουν τόπο… ίσως να ευθύνεται κι ο μαϊντανός βέβαια, δεν ξέρω θα δείξει… Καλού-κακού όμως, συνέχισε να μας εύχεσαι! Περισσοτερα εδω


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

poios astrologos?
den katalavaino ti diabazo

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Δεν διαβαζεις οτι καποιος ανωνυμος αστρολογος, μας βριζει συστηματικα.Δεν μπορω να ξερω ποιος ειναι αλλα το ΠΑΜΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ μαλλον εχει χαλασει την βολη καποιων. Δεν εχω με κανενα τιποτε, εκτος καποιων που λενε λογακια ΓΙΑ μενα, για κανω παρεα με καποιους Αστρολογους. Μαλλον θελουν την θεωρια της Αριας Φυλης και στο χωρο της Αστρολογιας. Αυτες οι φασιζουσες θεωριας δεν εχουν περασει στο ιστολογιου μου.

Ανώνυμος είπε...

που είναι ο κύριος που έγραφε για τα κακώς κείμενα στο ιστολόγιο αυτό. διαβάζουμε πλέον τις διαφημίσεις και τις θεωρίες συνωμοσιών, μόνο.
Κωστης