4.10.12

Η απολογια ενός ανηθικου Αστρολογου





Ανεκαθεν η Αστρολογια στην Ελλαδα ηταν συνδεδεμενη με μαγειες, χαρτουδες, αυγομαντεις και λοιπες ειδικοτητες, που αναγνωριζονται, δυστυχως, από την εφορια ως επαγγελματα και δίνουν ΑΦΜ ( ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ ΦΑΤΕ ΜΑΠΕΣ).

Μια πρωτη προσπαθεια να τεθει η Αστρολογια στην σωστη της βαση εγινε στο παρελθον με τις Αστρολογικες σχολες της κυριας Ντακου, της κυριας Καλογερα και την ASTROLOGIA NOVA ( Ριζοπουλος- Κορωνακης). Οι ανωτερω σχολες προσεφεραν ικανοποιητικη αστρολογικη καταρτηση, μιας και οι αστρολογοι που διδασκαν προσεφεραν Αστρολογικη Παιδεια, αντιστοιχη εκεινων του εξωτερικου.

Μεσα από αυτές τις σχολες βγηκαν ατομα, που στο μελλον εξασκησαν το επαγγελματα του Αστρολογου και σιγα σιγα μπηκαν στα ΜΜΕ, που εδωσαν μια καινουργια γραφη που δεν θυμιζαν τιποτε τα μουχλιασμενα κειμενα των παλαιων Αστρολογων.

Παραλληλα υπηρχαν και Αστρολογοι που φοιτησαν σε Αστρολογικες σχολες, που προσφερουν, αποδεκτη από ολους, Αστρολογικη Παιδεια.

Ετσι στις αρχες του 21ου  αιωνα, υπηρχαν μεμονωμενες Αστρολογικες μοναδες, που ειχαν μια ελπιδα, ότι καποτε θα γινει κατι ομαδικο στο χωρο της Ελληνικης Αστρολογιας. Οι δονησεις με την παροδο του χρονου γινονταν ισχυροτερες. Ετσι στα μεσα της περασμενης δεκαετιας, καποιοι Αστρολογικοι πυρηνες, ανεξαρτητοι μεταξυ τους, εκαναν καποιες κρουσεις για την δημιουργια ενός καθαροαιμου Αστρολογικου συλλογου. Ετσι το 2009, Ουρανος στους ΙΧΘΕΙΣ, εγινε μια προσπαθεια για δημιουργια συλλογου από 40 Αστρολογους, αλλα η προσπαθεια δεν περπατησε.

Ο ζηλος καποιων Αστρολογων και η επιμονη καποιων ανθρωπων, εκανε δυνατη την συγκεντρωση καποιων Αστρολογων το 2011, Ουρανος στον ΚΡΙΟ, με αποτελεσμα την ιδρυση του πρωτου Αστρολογικου συλλογου ΠΑΜΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ.

Από τις αρχες της νεας δεκαετιας υπαρχουν και άλλες ομαδες Αστρολογιας σε διαφορες πολεις της Ελλαδας, που ανεβαζουν τους κραδασμους της Ελληνικης Αστρολογιας.Οσες περισσοτερες ομαδες  υπαρχουν τοσο το καλυτερο για την Ελληνικη Αστρολογια. Πλεον στο διαδικτυο υπαρχουν ενδιαφεροντα Αστρολογικα κειμενα, που κανει τον κοσμο να δει και μια άλλη οψη της Αστρολογιας που δεν υπηρχε στο παρελθον.

Όλα τα ανωτερω είναι δεικτης ότι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, εχει φωνη που μπορει ισοτιμα να συγκριθει με εκεινες του εξωτερικου.

Υπαρχουν πλεον Αστρολογικες σχολες, με υψηλο δεικτη ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, και αυτος ο πλουραλισμος είναι κατι που δειχνει ότι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ εχει βρει τον δρομο της, πλεον, μακρυα από μαγειες, βοτανια και όλα τα σχετικα.

Δυστυχως όμως υπαρχουν μερικοι που δεν τους αρεσει αυτή η κατασταση ειτε για δεν την ελεγχουν ειτε γιατι χανουν λεφτα από τον τροπο που κανουν αυτοι την Αστρολογια. Παντοτε στην φυση υπαρχει η υπεροχη του καλυτερου, αλλα δυστυχως καποιοι θεωρουν τους εαυτους τους καλυτεροτερους από τους αλλους.Εκει χανουν την μπαλλα και αρχιζουν να βριζουν πλεον συγκεκριμενα ατομα, που κατά την γνωμη τους τους εχουν, ταχα αδικησει. Και αρχιζει ένα παιγνιδι με κτυπηματα κατω από την μεση.

Δεχομαι καθημερινα μηνυματα, που το επιπεδο τους θυμιζει ζουγλα, για τις ευθυνες που εχω για την καταντια της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ. Στο παρελθον τους τα εχωνα, αλλα τωρα πλεον δεν ασχολουμαι, γιατι εχω εμπιστοσυνη στην δραση της ΚΑΡΜΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ , που με εχει προστατευσει από τις επιθεσεις ανοητων, που δεν ξερουν βασικα πραγματα δρασης του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ. Την  Ηθικη μου δεν μπορει κανεις να μου την αλλαξει, τελεια και παυλα. Ας κανουν ότι θελουν, η προσφορα μου στον χωρο είναι γνωστη, όλα τα αλλα είναι φαντασιωσεις ανθρωπων που εχουν χασει την μπαλα και δεν φταιει ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ αλλα ο τροπος που παιζουν, γιατι δεν εχουν ΗΘΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ.


Το κειμενο αυτό γραφτηκε με την διελευση του Κρονου στον ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΜΟΥ,για οσους καταλαβαινουν…..

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν χανω λεφτα αν δουλευετε εσεις κύριε μου (που δεν σας γνωριζω προσωπικα)
εχω όμως παρακολουθησει την πορεια σας και έχετε κάνει ένα λαθος στο ανωτερω κειμενο.εμπρος απο τη λεξη ηθικος (προς το τελος του κειμενου) εχετε ξεχασει ένα αν

Ανώνυμος είπε...

στην Ελλαδα δεν υπάρχουν σχολες.μονο κατι αρπαχτες.επίσης οσο πιο πιο παλιος εισαι στο χωρο τοσο μεγαλυτερη η ευθυνη σου για την καταντια (εφοσον θες να αυτοαποκαλείσαι δασκαλος).τωρα αν σου φταίνε μονιμα οι άλλοι ίσως θα ηταν καλο να αναζητησεις (βαση της θεωριας σας) τη μπαλα στα δικά σου δίχτυα. βλέπεις οι άλλοι είναι ο καθρέφτης όσων δεν θες να παραδεχτεις οτι ειναι δικά σου (πωλειται ως θεωρια απο τα στελέχη της σοβαρης αστρολογιας, αν δεν κανω λαθος).
την καλημερα μου (αν και δεν θα το δημοσιεύσετε)

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Αγαπητε ανωνυμε, δεν ειμαι επαγγελματιας αστρολογος, αρα δεν κερδιζω απο την Αστρολογια. Το επαγγελμα μου ειναι Μικροβιολογος, η πηγη εσοδων μου. Οσο αφορα το ηθικος και ανηθικος το αφηνω σε αυτους που με ξερουν, οσους για τους αλλους Η ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ας κανει την δουλεια της. Την καλημερα μου.

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Αγαπητε Ανωνυμε, καποτε ειχαμε σχολη, για την καταντια της Αστρολογιας δεν φταιω προσωπικα, γιατι εκανα αυτα που εκανα καποτε, ενω αλλοι κανουν απαρχτες σημερα.
Δεν εχω κανει κακο στην Αστρολογια,προσφερω ακομη και σημερα και στο ιστολογιο μου υπαρχουν ολοκληρα βιβλια δωρεαν για ολους, ενω καποιοι αλλοι τα πουλανε, να πια ειναι η διαφορα.Ειμαι δημοκρατης και δημοσιευω τα παντα, αν δεν βριζουν, αρα λαθος εκτιμηση εχεις κανεις, για δεστο αυτο γιατι μπορει στο μελλον μπορει να γινει ψυχωση...

Evita Zachariadou είπε...

Τι να πει κανείς για την "αβάσταχτη ελαφρότητα της ανωνυμίας"...!!!
Μ' αρέσει βρε Ουρανίτσα, που απαντάς κι απολογητικά, για τ΄ότι δεν είσαι ελέφαντας!!!
Νισάφι πια με τις κακοήθειες,ανθρώπων μάλλον αργόσχολων κι αργόνοων δυσλειτουργικών και αυτοπλανεμένων, που αναζητούν αποδιοπομπαίους τράγους, όσο δεν παίρνουν ικανοποίηση από την αντιστοίχως ανάλογα, δυσλειτουργική ζωή τους.
Μέχρι κιαυτός ο Διο-Ποσειδώνας μου κουράστηκε να τους δικαιολογεί(εδώ και καιρό)...

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Εβιτα, ασε τους ανθρωπους στην τρελλα του,γιατι και εμεις ειμαστε τρελλοι με την Αστρολογια αλλα εχουμε ηθικη και οπως λεει και ο Ηρακλειτος Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ...

John Bardopoulos είπε...

Είναι ο καθείς γνωστός, επίσης, είναι γνωστό ότι οπότε σαν σύλλογος κάνουμε σημαντικά ποιοτικά βήματά, πάντα ,όπως λέει και η Εβίτα, αντιμετωπίζουμε “την αβάσταχτη ελαφρότητα μιας ανωνυμίας” που ντρέπεται για την γνώμη του/ς.

Σε ένα πρόβλημά όσοι ντρέπονται κρύβονται, όσοι κρύβονται, έχουν “κάνει την λάδια τους” που πρέπει να στιγματίσει κάποιους άλλους και να την φορτώσουν άλλου. Έτσι είναι ο/οι “έγκυρος/οι, έγκριτος/οι ,ανώνυμος/οι”.

Ντρέπονται για τα χυδαία τους σχέδιά και τις προθέσεις, γνωρίζουν ότι θα αποκαλυφθούν, κρύβονται για να το παίξουν ουδέτεροι και υπεράνω. Κρύβονται για να ξεχαστούν οι “καλές τους” προσπάθειές από το παρελθόν, σε προέκτασή και η ανικανότητά τους, που γι' αυτήν πάλι εμείς, εσύ εγώ και όλοι οι άλλοι φταίμε που κάποια/οι/ος είναι εκ γενετής γκαστονε.

Στην ουσία “σπέρνει/ουν” πολλά ψεύδη για να μην μπορεί κάποιος που μπαίνει τώρα στον αστρολογικό χώρο να επιλέξει, και συνήθως αυτός που βάζει το δίλημμά της επιλογής είναι αυτός που έχει στήσει και την παγίδα. Άλλα, είπαμε είναι γκαστονε.

Είναι και το σχετικό μότο όσων θέλουν να κάνουν εχθρούς και να έχουν ένα είδος Πολέμου, “οποίος δεν είναι μαζί μου είναι μαζί με τον εχθρό μου”.. Φυσικά, οποίος δεν είναι μαζί του δεν είναι υποχρεωμένος να σε/μας/με γνωρίζει, θα τον βάφτιση σύμμαχο σου /μας/μου θέλει δεν θέλει, έτσι κάνει εχθρούς. Αυτή είναι η παλιότερή τακτική του/ς, αυτή την τακτική γνωρίζει/ουν, όλοι οι νάρκισσοι αυτό κάνουν.

Μετά, κατά τον νάρκισσο, φταίει ο γιατρός και η ιατρική επιστήμη που ο Νάρκισσος έχει ανίατη ασθένειά.

Μια χάρη ... χ_ _τον/ους, μην κοιτάξεις πίσω και τράβα ξανά το καζανάκι .... να ξεβρομίσει η Αθήνα αν συχαίνεσαι, είναι λογικό, κανε υπομονή οπού να ναι θα ρίξει ο Θεός νεροποντή!

Ανώνυμος είπε...

Επειδή ακριβώς υπάρχει Καρμική Αστυνομία κάποια μέρα θα σας τιμωρήσει για όλες τις ανήθικες πράξεις σας κύριε Κορωνάκη! Θα τιμωρήσει έναν άνθρωπο του οποίου η ανηθικότητα δηλώνεται και στο αγαπημένο του μότο: "δεν έχει σημασία ποιος είσαι αλλά ποιος φαίνεσαι ότι είσαι"!

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Τετοιο μοτο δεν εχω πει ποτε,αλλα για να το λετε εσεις κατι θα ξερετε απο την προσωπικη σας πορεια στον χωρο. Συντομα ερχονται και τα ωραια στο χωρο της Αστρολογιας. Μεινετε συντονισμενοι στις αστρικες δονησεις του Συμπαντος, κατι ξερει αυτο..

Ανώνυμος είπε...

Αν ηθική είναι το χρήμα, τότε είστε ανήθικος κυριε Κορωνάκη. Θυμάμαι οτι στην ASTROLOGIA NOVA λεγατε οτι ενα καλό τσίπουρο, μια ωραία ποικοιλία και ένα δύσκολο ωροσκόπιο ειναι η πεμπτουσία της ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ, και ποτέ δεν πέρνατε λεφτά, από κανένα, μέχρι σήμερα το κάνετε αυτό, άρα είστε ΑΝΗΘΙΚΟΣ.

ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (παλαιά μαθήτρια σας).

Ανώνυμος είπε...

Καλά θα'ταν να βγάζατε κάποια ονόματα αυτών των τεντιμπόηδων που δηλώνουν αστρολόγοι και κάνουν "αρμπαχτές" εκμεταλλευόμενους τους αφελείς λάτρεις της αστρολογίας!


Που μπορώ να βρώ το e-mail σας??

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κύριε Κορωνάκη, αν είστε τόσο συνεπής στα λεγόμενά σας, δεν θα είχατε υπο την σκέπη σας κόσμο που ξέρει απο αρπαχτές. Είστε σε ένα χώρο απο τον οποίο όλοι, εκτος απο σας κατα τα λεγόμενά σας, κάνουν αρπαχτές. Αν διαφωνήσετε θα μιλήσετε φυσικά μόνο για τους επαγγελματίες (σε εισαγωγικά) φίλους σας ΓΙΑΤΊ ΟΙ ΥΠΌΛΟΙΠΟΙ στην πυρά.
Το επαγγελματίες μπήκε σε παρένθεση γιατί έχετε όλοι ξεκατινιαστεί τόσο στο παρελθόν που τώρα τα ξέρετε όλα και φτάσατε να μας κάνετε και μαθήματα ηθηκής.
Επίσης δεν δημοσιεύετε όλα τα σχόλια. Λογοκρίνετε και κάποια που δεν βρίζουν αλλά λένε μεγάλες αλήθειες.
Σημασία δεν έχει μόνο τι πιστεύουν οι φίλοι σας. Βλέπετε δεν ανήκω στους φίλους ή στους γνωστούς σας, ούτε καν στους εχθρούς σας. Ο απλός ανώνυμος είμαι που διαβάζει αυτό το μπλόγκ απο την αρχή του και έχει βαρεθεί να σας βλέπει να κάνετε κωλοτούμπες (φτύνοντας εκεί που γλύφατε και το αντίστροφο)
Όσο για τον κύριο Μπαρδόπουλο, ας σταματήσει πια τις θεωρίες συνωμοσίας. Η φαντασία του καλπάζει.

Ανώνυμος είπε...

τσίμπησε ο παραπάνω και θέλει ονόματα. είπαμε θα τους μαζέψει η αστυνομία του σύμπαντος ρε μεγάλε. τι ονόματα να σου δώσουν. εδώ, οι άνθρωποι του ιστολογίου και οι κολλητοί τους, είναι σοβαροί και έχουν το νόμο με το μέρος τους!!!!! πλήρωνε εσύ στους επαγγελματίες για να σου πουν τη μοίρα σου, εκτός του κυρίου Κορωνάκη φυσικά, που δήλωσε οτι είναι μόνο μικροβιολόγος
και η συμπαντική τάξη θα σε αποζημιώσει. Πάρε και κανένα 090 γιατί εκεί είναι πολλοί οι επαγγελματίες. Αν το δηλώσεις στην εφορία γίνεσαι και αστρολόγος. Το αν θα σκοτώσεις και κανέναν στην πορεία δεν πειράζει. Είσαι δηλωμένος ατρολόγος και συμβαίνουν αυτά.
Κόσμια τα γράφω και δεν βρίζω.

John Bardopoulos είπε...

Καλημέρα, πρωινός ο «ανώνυμος της μέρας», την «ανώνυμη» καλημέρα μου!
Σε γενικότητες θίγεις κάποια θέματα, που είναι λογικά! Επί προσωπικού που μιλάς για τον κ Κορωνάκη δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί δεν είμαι εγώ ο Κορωνάκης.

Όσο για μένα και για την «φαντασία μου»… Συγνώμη, τι θέλεις ή τι απαιτείς να σκεφτώ όταν, σήμερα μόνο, έχουμε με 11 λεπτά διάφορα ( !!!!! 10 Οκτωβρίου 2012 7:29 π.μ. κ’ 10 Οκτωβρίου 2012 7:40 π.μ.) δυο αναρτημένα σχόλια το ένα «καρότο» και το άλλο «μαστίγιο», και μην ξεχνάμε και ανώνυμο/οι ! Που ανώνυμα θέλουν να περάσουν κάτι· αλήθεια τι;

Όλως τυχαίος οι « θεωρίες συνωμοσίας », που λες μου φέρνουν στο μυαλό άλλες καταστάσεις και εποχές. Δεν φταίω εγώ, οι συνθήκες, βλέπεις· είσαι και ανώνυμος. Ούτε ένα τυχαίο ονοματεπώνυμο ενός ανυπάρκτου ανθρώπου δεν έχεις.
Μπορούν οι ανύπαρκτοι να γίνουν υπαρκτοί;

Αλήθεια, πως μπορείς να σχηματίσεις γνώμη για ανθρώπους αν δεν τους γνωρίζεις από κοντά; Αυτό έκανα εγώ, και κάλεσα όλους τους κοινούς φίλους μου αστρολόγους για να γνωριστούμε όλοι μαζί για έναν καφέ στον Χολαργό, και ξαφνικά, στην δεύτερη γουλιά του καφέ, έπεσαν τα προβλήματα, συνέχισαν οι ιδέες, τώρα είμαστε με Αστρολογικό Σύλλογο! Και φυσικά οι πιο πολλοί ξεκινήσαμε το πιο έγκυρο αστρολογικό site, το www.astrology.gr .
Είναι σίγουρο ότι κάποιους τους πονάει· αναπνέουμε!

Τώρα βέβαια, θα πεις, ότι άλλοι είπαν ότι ήταν ιδέα τους! Ίσως, κάποια/οι/ος να σε πληροφόρησαν λάθος. Δεν σε γνωριζω, είσαι ανώνυμος, δυστυχώς, δεν έχω τρόπο να σε πληροφορήσω. Τι να πληροφορήσω; Κάποιον που δεν υπάρχει, κάποιον ανώνυμο; Που να τον βρεις τον ανώνυμο, ανώνυμα; Γίνεται;
Αν γίνεται, μαθέ μας τον τρόπο!


Αντίθετα, θα σε καλέσω να πας να δεις αναρτήσεις μου από τις εποχές που μου θυμίζουν αυτές οι, δυο, σημερινές, αναρτήσεις, είμαι ενας από τους λίγους, από τότε, που έλεγα ότι θα πρέπει να είμαστε επώνυμοι! Εσύ πραγματοποιείς ανώνυμη κριτική. Αν τυχών διορθωθούμε όπως θέλει ο Βολντεμορ, δεν «θα γνωρίζει» (;) Ο Βολντεμορ σε ποιον θα χρωστάει ευγνωμοσύνη! Λες να γνωρίζει, τι λές;

Και να κλείσω, όλοι ξυπνάνε πρωί - πρωί και συγκεκριμένα σήμερα, και διαβάζουν … Κορωνάκη με την τσίμπλα στο μάτι; Τόσο απαραίτητος είναι, και μάλιστα πρωινιατικα! Ε, τότε μπράβο του!

Evita Zachariadou είπε...

Αα, οι αστρολόγοι των 90, πολύ σ' ευχαριστούμε για την ανώνυμη διαφήμιση και είσαι και μέσα!!! Η δική μου συμβουλευτική καθοδήγηση, πραγματικά σκοτώνει... τον μη-εαυτό. Γι αυτό αν θέλεις να διατηρήσεις αυτό το μεγαλόπρεπα κακοήθες πνεύμα σου, μην μπεις στον κόπο να με καλέσεις στο 90 μου...

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Αγαπητε ανωνυμε, ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ.ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΠΑΜΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Η ΖΩΗ ΠΡΟΧΩΡΑ.....

Ανώνυμος είπε...

δεν τα δημοσιεύετε ΟΛΑ κύριε Κορωνακη. σε αυτό το post τα δημοσίευσες. τέλος πάντων εσείς ξέρετε καλύτερα.
κύριε Μπαρδόπουλε πως καταλήγετε πάντα να μιλάτε για τον εαυτό σας και όσα έχει προσφέρει δεν το καταλαβαίνω. δεν είστε το θέμα σε όσα δίαβασα παραπάνω και πάλι για εσας μιλάτε. η αστρολογία, που είναι το θέμα, δεν ξεκινά και τελειώνει με έναν σύλλογο ή με έναν αστρολόγο.πάντως με την πρώτη ευκαιρία να αυτοδιαφημιστείτε (site σας, blog σας, ιδέες σας και λοιπά σας).
ουσιαστικό βήμα ο σύλλογος αλλά ούτε κι αυτός είναι το θέμα.καλα κανατε και μαζευτήκατε.
το θέμα είναι ότι θίγετε τα κακώς κείμενα ληθοβολώντας τους άλλους και δεν κάνετε ταυτόχρονα την αντικειμενική αυτοκριτική σας.
όσο για τα παιδαριώδη που διαβάζω για ώρες ξυπνήματος κλπ είναι αστεία. ο καθένας κοιμάται και ξυπνά ότι ώρα θέλει και διαβάζει ότι του αρέσει κάθε ώρα και στιγμή.

οταν διαβάζει ένας νοήμων άνθρωπος
ότι θα τον μάθει η αστρολόγος να ανοίγεται, να αγαπά και να είναι πιο δεκτικός ενώ ταυτόχρονα την βλέπει να γράφει με μένος για συναδελφους της με τους οποίους απλά διαφώνησε ή για οποιονδήποτε δεν γράφει όσα εκείνη έχει κατα νου τότε τι να πει περισσότερο. τα έχετε πει όλα οι ίδιοι.
ίσως να λύσετε τα του οίκου σας πριν αναλάβετε τη λύση προβλημάτων άλλων.
ααα κυρία Ζαχαριάδου αυτοδιαφημίζεστε. δεν απευθύνθηκε κάποιος πιο πάνω σε εσάς.ξέρετε το 090 δεν καταλήγει σε 090ζαχαριάδου.είναι πολύ εγωιστικό το ΜΟΥ στο τέλος. καλές δουλειές σας ευχόμαστε όλοι οι κοσμικοί αλλά αν θέλετε δείτε μήπως το έχετε παρακάνει με τον μαιντανό.

ανώνυμο 07 29

Evita Zachariadou είπε...

Λυπάμαι που εξακολουθείς να επιβεβαιώνεις την αρχική μου απογοητευτική διαπίστωση για την κακοήθειά σου αγαπητέ ανώνυμε. Πραγματικά θα χαιρόμουν να μου αποδείκνυες πόσο λάθος έκανα στην εκτίμησή μου έτσι, για μην γίνομαι ακόμα πιο εγωκεντρική. Κι επειδή εμένα δεν μου αρέσει να απογοητεύω τους ανθρώπους, θα σ’ επιβεβαιώσω συνεχίζοντας την εγωιστική αυτοδιαφήμισή μου, αφού σ’ ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου δίνεις γι αυτό. Είμαι στην ευχάριστη θέση λοιπόν να πω, πόσο χαίρομαι που έβαλα τα 90 στον οίκο μου τα τελευταία 13 χρόνια και βρίσκομαι σ’ επαφή με τους ανθρώπους που χρειάζονται τις αστρολογικές μου υπηρεσίες, ώστε ν’ ασκώ αυτό το λειτούργημα και ταυτόχρονα να μπορώ να φροντίζω και τα του οίκου μου, μιας κι έχω και οικογένεια και μεγαλώνω και δυο παιδιά. Χαίρομαι πολύ επίσης, που μέσα απ’ αυτήν την δουλειά μου έχω εισπράξει την αναγνώριση και την επιβεβαίωση που χρειάζεται κάθε άνθρωπος, ώστε να θωρακίζεται ακόμα περισσότερο, σε κάτι τέτοιες δυστυχώς αναπόφευκτες κακοήθεις εχθρικές βολές. Αν σκεφτεί κανείς πόσο κακό θα έκαναν στην ψυχολογία μου σε αντίθετη περίπτωση, αισθάνομαι πολύ τυχερή και υπερήφανη για τον εαυτό μου, αλλά και για τους φίλους μου… να, όπως για την Ουρανίτσα, που καταφέρνει και διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον του αναγνωστικού της κοινού, ώστε ακόμα και άνθρωποι που την κατηγορούν, να βρίσκουν νόημα στην ζωή τους παρακολουθώντας την. Και πριν κλείσω, διαθέτεις στο ωροσκόπιό σου αγαπητέ ανώνυμε κάτι γύρω στην 2η μοίρα παρορμητικού ή 8η μεταβλητού; Έτσι για την αστρολογική έρευνα της ωριαίας στο ρωτάω, αλλά μη νοιώσεις και υποχρεωμένος ν’ απαντήσεις, θα ‘χεις κι άλλες δουλειές να κάνεις φαντάζομαι, οπότε άντε γεια και να τα λέμε που και που, για ν’ αυτοδιαφημίζομαι. Ααα και για να μην φανώ και αγενής, ευχαριστούμε και για τις ευχές, φαίνεται πως πιάνουν τόπο… ίσως να ευθύνεται κι ο μαϊντανός βέβαια, δεν ξέρω θα δείξει… Καλού-κακού όμως, συνέχισε να μας εύχεσαι!

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Αγαπητε ανωνυμε. Αλλα λογια να αγαπιομαστε, αλλα αυτος ο καταραμενος ΚΡΟΝΟ ΣΑΣ σας κανει να χανετε την εγκρατια σας και να γινεσθε ενα αβουλο πιονι των φαντασιων σας...αλλωστε κανενας δεν ειναι τελειος στο κοσμο αυτο.Μαλλον δεν εχετε καταλαβει την αναρτηση, αλλα, ως γνωστον, δεν παραδιδω ιδιαιτερα μαθηματα, για σας θα κανω μια εξαιρεση για μαθηματα ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ, ΦΥΣΙΚΑ ΔΩΡΕΑΝ,ΜΕ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΙΚΟΙΛΙΕΣ.ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΟΥ.

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Αλοχα Αιγοκερινα Εβιτα. Σου βγαζω το καπελο.ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ.ΜΗ ΤΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ....ΧΑΧΑΧΑ ΟΕΟΟΟ!!!

John Bardopoulos είπε...

Νο1

Ανώνυμος είπε...,
[δεν τα δημοσιεύετε ΟΛΑ κύριε Κορωνακη]σε αυτό το post τα δημοσίευσες. τέλος πάντων εσείς ξέρετε καλύτερα].

Γιάννης Μπαρδόπουλος, Απαντά... ή ρωτάει, ότι νομίζεται τέλος πάντων,
αλήθειά, που γνωρίζεται ότι σε αυτό το post τα έχει δημοσιεύσει όλα; Είσαστε δίπλα του;

Ανώνυμος είπε...,
[κύριε Μπαρδόπουλε πως καταλήγετε πάντα να μιλάτε για τον εαυτό σας και όσα έχει προσφέρει δεν το καταλαβαίνω. δεν είστε το θέμα σε όσα δίαβασα παραπάνω και πάλι για εσας μιλάτε. η αστρολογία, που είναι το θέμα, δεν ξεκινά και τελειώνει με έναν σύλλογο ή με έναν αστρολόγο.πάντως με την πρώτη ευκαιρία να αυτοδιαφημιστείτε (site σας, blog σας, ιδέες σας και λοιπά σας)].


Γιάννης Μπαρδόπουλος, Απαντά... ή ρωτάει, ότι νομίζεται τέλος πάντων,
Αλήθεια, έχουμε ξανακάνει εμείς οι δυο κουβέντα; Και δεν σας γνωρίζω;
Εγώ είμαι περήφανος για ότι έχω προσφέρει, άσχετα αν κανένας δεν θέλει να το αναγνωρίσει! Και αναφέρομαι για τα παγκόσμια γεγονότα, και για τα χρηματιστηριακά. Και στα δυο που έχω ανακατεύετε δεν είμαι “φωτοτυπία” άλλα πρωτότυπος. Ότι έχω δείξει δεν το έχει κάνει κάνεις άλλος παγκόσμιος. Αν εσείς γνωρίζεται κάποιον να μας το πειτε. Φυσικά, αυτά που έχω προσφέρει 12 χρονια στον “αστρολόγο” και στο www.astrology.gr για τις επιτυχίες σε χρηματιστηριακές τάσεις Δεν συμφέρει σε κανέναν να τα γνωρίζουν άλλοι ότι έχουν υπογραφή ΜΠΑΡΔΟΠΟΥΛΟΣ. Και κάνεις δεν μπορεί να με αντιγράψει. Είμαι σίγουρος εσείς έχετε προσφέρει πολύ πιο πολλά, φυσικά τα κρύβεται για να μην τα μάθει η Αλ Καίντα ή η 17Ν, ή τα λέτε Μέτα το γεγονός; Να διαφημιστώ; ναι δεν είναι κακή ιδέα, ευχαριστώ, θα το κάνω πράξη!

Ανώνυμος είπε...,11 Οκτωβρίου 2012 12:26 μ.μ.
[ουσιαστικό βήμα ο σύλλογος αλλά ούτε κι αυτός είναι το θέμα. καλα κανατε και μαζευτήκατε.
]
Γιάννης Μπαρδόπουλος, Απαντά... ή ρωτάει, ότι νομίζεται τέλος πάντων,
ευχαριστούμε για τα θερμά σου συγχαρητήριά, προχωράμε ακάθεκτοι να γυρίσουμε το κακό όνειρο σε εφιάλτη για τον Βολτενμορ την γυναίκα του, και τον τρίτο πόλο!

John Bardopoulos είπε...

Νο2

Ανώνυμος είπε...,11 Οκτωβρίου 2012 12:26 μ.μ.
[το θέμα είναι ότι θίγετε τα κακώς κείμενα ληθοβολώντας τους άλλους και δεν κάνετε ταυτόχρονα την αντικειμενική αυτοκριτική σας.
όσο για τα παιδαριώδη που διαβάζω για ώρες ξυπνήματος κλπ είναι αστεία. ο καθένας κοιμάται και ξυπνά ότι ώρα θέλει και διαβάζει ότι του αρέσει κάθε ώρα και στιγμή.
]

Γιάννης Μπαρδόπουλος, Απαντά... ή ρωτάει, ότι νομίζεται τέλος πάντων,
Και εντάξει ρε φίλε ή φίλη είμαι ψώνιο και θέλω να αυτοθαυμάζομαι, εσύ τι ζόρι τραβάς, δεν μας λες. Άλλα ανώνυμα μας κάνεις υποδείξεις, φυσικά εγώ τις κάνω πράξη! Και με αυτήν την πράξη σου απαντάω τώρα! Λες ότι λιθοβόλησα; ποίον λιθοβόλησα, Πλάκα μας κάνεις! Θυμήσου κάποια στιγμή να “νοίκιασης νέο όνομα” και να διεκδικήσεις την πατρότητά του “ανωνύμου”. Σε κόντρα έχω έρθει με τον Θ.Γ. Ναι, με αυτόν είχα κόντρα (το 2008-10) σε αυτόν αναφέρεσαι; Δεν με ενοχλεί και δεν τον ενοχλώ. Να προοδεύει ο άνθρωπος να πηγαίνει καλα στην Ζωή του, μακρυά από μένα όμως, βέβαια, όλα αυτά μέχρι να καταλάβει τα λάθη του και να μην θέλει να με/μας “πείθει” ότι εγώ/εμείς “θελ(ω)ουμε ότι θέλει αυτός”. Παντός σήμερα του άναψα κερί για να έχει την υγεία του, το κάνω τακτικά, αυτός και η συμπεριφορά του είναι η αφορμή που είδαμε κάποια στραβά και ενώθηκαμε, η αλήθειά να λέγεται!
Μήπως θέλεις να πεις για καραμπινάτα λάθη σε περιοδικά και που έχω κάνει υπόδειξή και οι προβλέψεις που έκανα σε ανύποπτο χρόνο βγήκαν και είναι υπέρ μου! Να ξυπνάς ότι ώρα θέλεις, ωφελεί πολύ φίλε ή φίλη, άλλα δυο σχόλια μαζί, κάτι κρύβουν δεν νομίζεις!

Ανώνυμος είπε..., 11 Οκτωβρίου 2012 12:26 μ.μ.

όταν διαβάζει ένας νοήμων άνθρωπος 
ότι θα τον μάθει η αστρολόγος να ανοίγεται, να αγαπά και να είναι πιο δεκτικός ενώ ταυτόχρονα την βλέπει να γράφει με μένος για συναδελφους της με τους οποίους απλά διαφώνησε ή για οποιονδήποτε δεν γράφει όσα εκείνη έχει κατα νου τότε τι να πει περισσότερο. τα έχετε πει όλα οι ίδιοι.
ίσως να λύσετε τα του οίκου σας πριν αναλάβετε τη λύση προβλημάτων άλλων.


Γιάννης Μπαρδόπουλος, Απαντά... ή ρωτάει, ότι νομίζεται τέλος πάντων,
εδώ γιατί η πρότασή αυτή μου θυμίζει γυναίκεια ζήλια; που ξέρεις εσύ τι έχουμε, αν έχουμε στα εσωτερικά του συλλόγου μας; ανήκεις στον σύλλογο μας και δεν το ξέρουμε;