10.10.12

Το Azima New Age Place καλωσορίζει την αστρολόγο Human Desing Guide Εβίτα Ζαχαριάδου

Θέλοντας να σας "παρουσιάσω" την Εβίτα Ζαχαριάδου και την συνεργασία μας... άρχισα να ψάχνω σχετικά με το "βιογραφικό"  της ως αστρολόγος... όμως επειδή τα τυποποιημένα δεν μου ταιριάζουν τόσο σε μένα όσο και σε εκείνη... άρχισα να γράφω για εκείνη έτσι άνετα και αγαπησιάρικα όπως ένιωσα μαζί της από την πρώτη στιγμή! Καλώς όρισες Εβίτα στην παρέα του Azima New Age Place!

Την Εβίτα μου τη γνώρισε το 2006 η κοινή μας αγαπημένη φίλη Καίτη Φαρμάκη... που φλερτάρει με την αστρολογία χρόνια τώρα... μιλώντας μου πολύ από καρδιάς για την δουλειά της αλλά για την προσφορά της στην έρευνα... με κέρδισε από την πρώτη στιγμή γιατί η προσέγγιση της δεν  έχει τίποτα το δυσοίωνο ακόμα κι όταν σου μιλάει για την πιο ζόρικη όψη του χάρτη σου... ψάχνει και βρίσκει μέσα από την πρόκληση το ταλέντο την ευκαιρία που παρουσιάζεται όπως λέω και εγώ για εξέλιξη και που η δυναμική της είναι μοναδική! ... η Εβίτα και η συμβουλευτική της μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια ήταν μεγάλη υποστήριξη για μένα ακόμα και στα πιο παλαβά για την εποχή και τους άλλους σχέδια μου!!!! Εκεί λοιπόν που όλοι και όλα σου λένε "όχι" και διάφορα άλλα φοβικά εκείνη σου βρίσκει που κρύβετε η ενέργεια σου και πως να την απελευθερώσεις... απελευθερώνοντας κάθε φόβο και βοηθώντας σε να κάνεις την πρόθεση σου ξεκάθαρη και συγκεκριμένη! To the point!!!! Έχω νιώσει ευγνωμοσύνη πολλές φορές για την από καρδιάς συμβουλευτική της και για αυτό νιώθω μεγάλη τιμή να σας την παρουσιάσω σαν φίλη μας πια... και να την ευχαριστήσω για την τιμή που μας κάνει να είναι εδώ μαζί μας στο Azima New Age Place από την αρχή του! Μαζί της μπορείς να δεις το "σχεδιάγραμμα" της ζωής σου και να το αποκρυπτογραφήσεις κατανοώντας, αποδέχοντας, αλλάζοντας...! 

Εδώ μαζί σας ετοιμάζουμε πολλές εκπλήξεις!!!!

Για προσωπικές συνεδρίες  αστρολογίας Human Desing System
κλείσε το ραντεβού με την Εβίτα Ζαχαριάδου
στο Azima New Age Place επικοινωνία στο 2130053302





Έχει σπουδάσει στο πλευρό καταξιωμένων αστρολόγων  (Θωμά Γαζή, Μιλτιάδη Μουτάφη, Γιώτα Καλογερά, Γιάννη Παναγιωτόπουλο, Μayo School of Astrology, Χρήστο Παίζη, Alphee’s Lavoie Astrology School, Laura Nalbandian, Kim Rogers Callagher, Misty Cuceris, Lynda Hill, Kelley Hunter). Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια έχει αφιερωθεί στη σπουδή και τη διάδοση του Human Design System (IHDS Professional Training Academy).

Έχει μεγάλη πείρα στη συμβουλευτική αστρολογία, στη συγγραφή αστρολογικών άρθρων και βιβλίων, καθώς και στη διδασκαλία της αστρολογίας. Ήταν συμμέτοχος στη δημιουργία του πρώτου ελληνικού αστρολογικού ημερολογίου και έχει συμμετάσχει σε αμέτρητα σεμινάρια και συνέδρια αστρολογίας. Αποτελεί μέλος του American Federation of Astrologers. Συνεχίζει να εξωτερικεύει την ενέργειά της καθώς παρακολουθεί συνεχώς εκπαιδευτικά σεμινάρια, συμμετέχει σε αμέτρητα αστρολογικά φόρουμ, αρθρογραφεί σε αστρολογικά blog, ενώ πάντα αποτελεί κινητήριο μοχλό κίνησης για τα αστρολογικά δρώμενα στην Ελλάδα.

Είναι ενεργά "μέσα" σε... "Οποιαδήποτε δραστηριότητα προάγει την Αστρολογία και την έρευνα, καθώς επίσης και η διάδοση του προσωπικού πειραματισμού του Human Design System, το οποίο είναι σχεδόν άγνωστο στην Ελλάδα." Μας έχει κρατήσει κατά καιρούς τηλεοπτική αστρολογική συντροφιά μέσα από πολλές εκπομπές, όμως την γνωρίσαμε καλύτερα το καλοκαίρι του 2011 στην καθημερινή εκπομπή ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ του ΑΝΤ1.

Δεν υπάρχουν σχόλια: