15.10.12

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΟΥ AIDS

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΟΥ AIDS

Πρωτη δημοσιευση 1-12-2007


Η αστρολογικη ταυτοτητα της ασθενειας AIDS.Απο το ωροσκοπιο της πρωτης επισημης διαγνωσης της ασθενειας παρατηρουμε τα παρακατω

1-Η κλινικη εικονα της ασθενειας ειναι η αντιθεση Ουρανου-Αρη που μας λεει οτι οι διαρροιες και η προσβολη του ανωτερου αναπνευτικου συστηματος ειναι τα κυρια χαρακτηριστικα της ασθενειας.Λογω της φυσης των πλανητων Αρη και Ουρανου τα συμπτωματα ειναι σφοδρα και εκρηκτικα.Η ασθενεια ειναι μολυσματικη και μεταδιδεται αμεσα με εκρηκτικο τροπο.

2-Η αιτια ειναι Ιος-Πλουτωνας-που προσβαλλει το κυτταρικο πυρηνα-Ηλιος-που η αντιθεση του με τον Ποσειδωνα κανει το ανοσολογικο συστημα να λειτουργει σε αλλους ρυθμους,που ειναι επικινδυνο για την υγεια του ατομου.

3-Η γωνιακη σχεση Ουρανου-Σεληνης,μας δειχνει οτι η ασθενεια μεταδιδεται μεσω υγρων,που στην περιπτωση μας ειναι το σπερμα.

4-Η δυσκολια διαγνωσης της ασθενειας,τουλαχιστον στην αρχη,ηταν απορροια της συνοδου Δια-Κρονου και μαλιστα στον Ζυγο,που αυτο δειχνει τα ανεβοκατεβασματα των διαφορων βιοχημικων μετρησεων.

5-Η αντιθεση Ουρανου-Χειρωνα μας δειχνει οτι η ασθενεια ηλθε για να γινει ενας απολογισμος της ανθρωποτητας στα υλικα πραγματα του πολιτισμου μας.Την ιδια θεση ειχε ο Χειρωνας στις αρχες της δεκαετιας του 30,λιγο μετα το μεγαλο κραχ σε παγκοσμια κλιμακα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: