24.9.12

Το σαραι, η βεζυροπουλα και το ΠΑΜΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ





Ακουσατε, ακουσατε Αγγλοι, Γαλλοι Πορτολάνοι Αστρολογοι Βορειων, Νοτιων προαστιων και Κεντρου Αθηνας. Κατά διαταγη της ξανθιας βεζυροπουλας του ΠΑΜΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ εχω να ψιθυρισω μερικα φωνηεντα.

Χθες Σαββατο, μερα Κρονου, το σαραι του ΠΑΜΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ δεχτηκε  τους φιλους και τις φιλες του,για να δουν από κοντα την νεα εδρα του συλλογου, ονειρο ηταν και εγινε πραγματικοτητα, μετα από πολλες αναβολες και δυσκολιες, αλλα στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο.

Ηλθαν μερικα ρεμαλια, οι συνηθεις υποπτοι, με γεματα χερια, παντα large τα μελη μας. Τι σαμπανιες, γαλλικες παρακαλω, τι τουρτες, τι γλυκα,εφεραν για να μας ευχηθουν για τα καλοριζικα της νεας εδρας. ΟΛΟΙ βρεθηκαν στην δυσαρεστη θεση  να πιουν την σαμπανια σε πλαστικα ποτηρια, tragic, γιατι δεν υπηρχαν ποτηρια αλλα ΟΥΤΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΑ για να βαλουν τις ακριβες τουρτες και τις γλυκιες τρουφες (tragic στο τετραγωνο).

Γιαυτο βγαζω φιρμανι υποχρεωτικης κατασχεσης κάθε καρεκλας, γραφειου, τραπεζιου, που κοιμαται στις αποθηκες των μελων του συλλογου και διαταζω την βιαια προσαγωγης τους στα γραφεια του συλλογου μεσα σε μια εβδομαδα. Γιατι ειμαστε φτωχος συλλογος, για τον λογο ότι δεν υπαρχουν εφοπλισταδες να μας βοηθουν, ουτε εκδοτικα συμφεροντα να μας κανουν χρυσες χορηγιες. Αυτά να τα βλεπουν καποια λαμογια του χωρου, που δουλευουν αρκετα τον Ποσειδωνα τους και φτιαχνουν σεναρια με δρακους και τερατα και θυμιζουν την Μαρθα Βουρτση, όταν  μαθαινει, ότι ο γκομενος είναι σακατης και μπατιρης.

Θελουμε και κουτρινες για να μη κανουν μπανιστιρι, οι ενοικοι των απεναντι πολυκατοικιων, τις ωραιες γυναικες του ΠΑΜΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ.

Αυτά προς το παρον. Μετα από την επιπλωση θελουμε και λευκες συσκευες, αλλα οι περιστερες του συλλογου κατι θα κανουν και γιαυτο. Για να μη νομισουν μερικοι ότι ο συλλογος δεν εχει ευαισθησιες, σας ανακοινωνουμε ότι διαθετει σφυρια και προκες για να κρεμασουν οι δωρητες τους  πινακες που θα μας φερουν για την διακοσμιση των τοιχων, και εχει πολλους το σαραι.

Επειδη η ιδιοκτήτρια του διαμερισματος εβαλε αυστηρο ορο στο συμβολαιο , ότι επιβαλεται το καπνισμα μεσα στο σαραι, πρεπει να βρουμε χορηγο για ένα επαγγελματικο ιονιστη, που να καλυπτει τουλαχιστον 30 τετραγωνικα μετρα. Είναι κριμα να χασουμε το σαραι για αθετιση ρητου ορου του συμβολαιου. Οι καπνιστες μελη του ΠΑΜΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ας κοψουν το λαιμου τους για την αποκτηση του.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΟΥ ΤΣΙΓΑΡΟΥ.

Με αγαπη και μαστιγιο η βεζυροπουλα του ΠΑΜΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Για την αντιγραφη Ουρανιτσα η Οφιουχος.



Φωτογραφία



Δεν υπάρχουν σχόλια: