1.8.12

Ινδική αστρολογία-Προβλέψεις Αυγούστου για τα δώδεκα ζώδια

Πάρις Σιδηρόπουλος         Πάρις Σιδηρόπουλος
Ινδική αστρολογία-Προβλέψεις Αυγούστου για τα δώδεκα ζώδια        
 
Οδηγίες προς τους αναγνώστες
Θυμίζω ότι στην Ινδική παράδοση οι θέσεις των Φώτων, των πλανητών και των Δεσμών της Σελήνης υπολογίζονται με τον αστρικό ζωδιακό, δηλαδή περίπου 24 μοίρες μείον από τις θέσεις του τροπικού ζωδιακού της δυτικής αστρολογίας.
Κατ’ επέκταση τα ζώδια αρχίζουν σε άλλες ημερομηνίες που δεν ταυτίζονται με τις αντίστοιχες της Δυτικής αστρολογίας. Για να μην μπερδευτείτε λοιπόν θα πρέπει αρχικά να ελέγξετε τις ημερομηνίες για να βρείτε σε ποιο ζώδιο της Βεδικής αστρολογίας ανήκετε. Η ακριβής ημερομηνία και ώρα του περάσματος από το ένα ζώδιο στο άλλο δεν είναι σταθερή και διαφοροποιείται κάθε χρόνο όπως ακριβώς συμβαίνει και στη Δυτική αστρολογία. Κι αν έχετε την …ατυχία να έχετε γεννηθεί πάνω στην αλλαγή των ζωδίων θα πρέπει να ανατρέξετε στην αστρική θέση του Ήλιου (με το σύστημα Lahiri) για τη χρονιά που σας ενδιαφέρει.


vedic_aug 
Μεσά (Κριός)
Από 13-14/4 έως 13-14/5
Στον χάρτη του μήνα, το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 10ο οίκο της κοινωνικής θέσης και καριέρας. Δέχεται πλήρη όψη από τον Κρόνο και ο πλανήτης κυβερνήτης σας, ο Άρης, είναι εγκατεστημένος από 1-13/8 στον 3ο οίκο της καθημερινής επικοινωνίας, με αποτέλεσμα να ξοδεύετε ενέργεια σε δευτερεύοντα ζητήματα και όχι στα βασικά.
Παράλληλα, τα εφήμερα φλερτ και το χάσιμο χρόνου σε επιφανειακή ψυχαγωγία θα σταθούν εμπόδιο στους στόχους σας. Από 14-31/8, ο Άρης μετακινείται στον 4ο οίκο της σταθερότητας και σημειώνετε αξιόλογες επιτυχίες στον επαγγελματικό και κοινωνικό τομέα. Οι γυναίκες προχωρούν σε πετυχημένες σχέσεις και γάμους. Οι άνδρες σημειώνουν θεαματική εξέλιξη στις δουλειές τους. Άριστες οι σχέσεις με την μητέρα σας. Αγορά σπιτιού.   Η συνεχεια εδω                                                                                                                                                                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια: