15.8.12

Νέα Σελήνη Αυγούστου– Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;


Η Νέα Σελήνη του Αυγούστου πραγματοποιείται στις 17/8 στις 6.55 το απόγευμα στις 25 μοίρες του Λέοντα.
Κατερίνα Σαλωνίκη         Κατερίνα Σαλωνίκη
Νέα Σελήνη Αυγούστου– Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;        
Υπάρχει μια ερμηνευτική πολυπλοκότητα σε αυτή τη Νέα Σελήνη, η οποία σχηματίζει αρμονικές όψεις με Άρη και Κρόνο από τον Ζυγό, αλλά οι υπόλοιπες πλανητικές συγκυρίες κρούουν των προειδοποιητικό κώδωνα στις κινήσεις, τις αποφάσεις και τα νέα μας ξεκινήματα.
Η σύνοδος Άρη – Κρόνου κρύβει πολλές αντιφάσεις, δημιουργώντας ανάγκη για πρωτοβουλίες και δράση, ενώ παράλληλα μπλοκάρει και εμποδίζει την ενέργεια, προκαλώντας αδιόρατους κινδύνους.
Ας μην ξεχνάμε και την Αφροδίτη από τον Καρκίνο σε Ταυ τετράγωνο με Ουρανό και Πλούτωνα που φέρνει μεγάλες συναισθηματικές ανακατατάξεις, αλλά και τον ωροσκόπο της Νέας Σελήνης στον Αιγόκερω, σε τετράγωνο με Άρη – Κρόνο.
Η σκληρή προσωπική προσπάθεια, ο αγώνας και ο μόχθος, βρίσκουν μοναδικό αποκούμπι στο τρίγωνο Ερμή – Ουρανού, που δίνει προτρεπτική πνοή και αντιληπτικό κουράγιο.
Λέοντες, Υδροχόοι, Κριοί, Ζυγοί, Τοξότες και Δίδυμοι του τρίτου δεκαήμερου, αποτελούν την ομάδα που θα ευνοηθεί, λαμβάνοντας σημαντικές αποφάσεις και ξεκαθαρίζοντας πολλά αγκάθια, που για τους Ζυγούς και τους Κριούς θα χρειαστεί πρώτα να μπουν βαθιά στο δέρμα.
Ιχθείς, Παρθένοι, Ταύροι και Σκορπιοί βρίσκονται μπροστά στις βιτρίνες με τις δελεαστικές επιλογές προσπαθώντας να τις αποκτήσουν, ενώ Καρκίνοι και Αιγόκεροι δέχονται συναισθηματικές και ψυχολογικές πιέσεις, καθώς και αρκετά απρόοπτα.
Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.
ΚΡΙΟΣ
Υπάρχει μια ασυνήθιστη ευκαιρία που σας προσφέρεται σε αυτή τη Νέα Σελήνη σαν χρυσόσκονη από τον Ουρανό και εναποθέτεται πάνω στα ερωτικά σας, αλλά και στη δημιουργική σας ανάγκη. Μπορείτε να ξεκαθαρίσετε πολλά και να ξεκινήσετε ακόμα περισσότερα γύρω από τις σχέσεις σας και τα ενδιαφέροντά σας. Ένταση υπάρχει και μάλιστα μεγάλη, συνοδευμένη από συναισθηματικό παραλήρημα και πάθος. Να θυμάστε πως οι επιλογές σας απαιτούν σκληρές αποφάσεις, αλλά χωρίς αυτές θα μείνουν μισές. Η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: