15.7.12

Πως να κατακτήσετε το ταίρι σας, ανάλογα με το ζώδιό του



ΚΡΙΟΣ
Κάθε κριός που σέβεται το ζώδιό του προτιμά να είναι κυνηγός παρά το θήραμα, γι΄ αυτό δώστε του άμεσα το ερωτικό σας κάλεσμα με το βλέμμα και αφήστε τον να σας κυνηγήσει χωρίς να δείξετε έκπληξη από την ορμητικότητα και το πάθος του.
Δεν υπάρχει μέρος που να μην είναι κατάλληλο για να τον πλησιάσετε ερωτικά, αρκεί να αφήσετε την φαντασία σας ελεύθερη να ξεπεράσει κάθε όριο και φραγμό! Χαϊδέψτε του απαλά στο πρόσωπο και στο κεφάλι και ψιθυρίστε στην άκρη του αυτιού του ένα έξυπνο υπονοούμενο για την φλόγα που νιώθετε να σιγοκαίει μεταξύ σας και να είστε σίγουροι ότι θα έχετε την έναρξη της σχέσης σας με τρόπο ακαριαίο!
Από κει και πέρα προετοιμαστείτε για να αντέξετε την ενεργητική και θερμόαιμη φύση του που χωρίς χρονοτριβή θα χιμήξει για να σας κατακτήσει. Προσέξτε να μην τον προκαλέσετε και μετά αρνηθείτε να προχωρήσετε μαζί του γιατί θα ενοχληθεί αφάνταστα.
Ο κριός είναι ο άνθρωπος του «εδώ και τώρα» και των δυνατών συγκινήσεων της στιγμής. Αγνοεί το «μετά», το «θα δούμε» και το «αύριο» και δεν νιώθει ποτέ κούραση, εξάντληση και βαριεστιμάρα! Σημείο κλειδί οι ανυπομονησία του και ο εύθικτος εγωισμός του!

ΤΑΥΡΟΣ
Αν το άτομο που σας ενδιαφέρει ανήκει στο ζώδιο του ταύρου, μη ξεχνάτε ότι είναι συντηρητικός, ήρεμος τύπος που στην πραγματικότητα όμως βρίσκεται σε μια μόνιμη αναζήτηση ερωτικών ερεθισμάτων από το περιβάλλον του.
Πλησιάστε τον μαλακά, ήρεμα και φροντίστε η φωνή σας να είναι χαμηλή και καθαρή όταν θα προτείνετε, με σέξι τρόπο, να σας επιτρέψει να του κάνετε ένα χαλαρωτικό μασάζ στο σβέρκο και στη περιοχή του λαιμού (που είναι το ευαίσθητο σημείο του). Ότι κάνετε από κει και πέρα πρέπει να γίνεται αργά και απαλά γιατί οι ταύροι δεν βιάζονται και δίνουν μεγάλη σημασία στην αισθησιακή, ρομαντική συμπεριφορά που σταδιακά τους οδηγεί στην κορύφωση του πάθους τους.
Όλοι οι καθωσπρέπει ταύροι αγαπούν την άνεση και δεν ενδιαφέρονται για ασυνήθιστους και άβολους τρόπους ερωτικής προσέγγισης! Είναι προσγειωμένοι, φιλήδονοι και η τελετουργική διαδικασία – χαμηλά φώτα, απαλή μουσική κλπ – είναι απαραίτητη γι αυτούς.
Θέλουν να νιώθουν πως τα συναισθήματά τους θα βρουν ανταπόκριση και θα εκτιμηθούν ανάλογα γιατί δεν συνηθίζουν να ενδίδουν εύκολα σε περιπέτειες της μιας βραδιάς. Απαιτούν πίστη και αφοσίωση και γίνονται έξαλλοι αν διαπιστώσουν πως δεν έχουν αποκλειστικότητα στην καρδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα παιχνίδια, ερωτικά και μη, είναι το φόρτε του διδύμου σας. Αν, λοιπόν, μπείτε στη διαδικασία να παίξετε μαζί του με έξυπνα ευφυολογήματα και μυστηριώδεις ατάκες, πολύ σύντομα θα κερδίσετε το ενδιαφέρον του και θα βρεθείτε στην αγκαλιά του.
Οι δίδυμοι συγκλονίζονται από αυτούς που τους αφήνουν να υποψιαστούν ότι κάτι κρύβουν μέσα τους και μπαίνουν στην διαδικασία να το εξιχνιάσουν. Η φαντασία τους οργιάζει και τους οδηγεί σε αναζητήσεις για περίεργες μορφές ερωτικής ικανοποίησης γι΄ αυτό και συνήθως αρέσκονται στο να δοκιμάζουν τουλάχιστον μια φορά από όλα!!
Γοητεύονται από την αβεβαιότητα γι΄ αυτό κλείστε τους ραντεβού– έκπληξη όπου δεν θα ξέρουν που θα πάτε και τι θα κάνετε μέχρι να διαπιστώσουν μόνοι τους το σχέδιό σας για την αποπλάνησή τους.
Τα ερωτόλογα είναι ισχυρό αφροδισιακό για τους εγκεφαλικούς διδύμους, όπως και τα μακρόσυρτα προκαταρκτικά παιχνίδια που παίζουν μέχρις εσχάτων, καθώς αυτό που τους διεγείρει περισσότερο είναι η ιδέα και το παιχνίδι παρά η ίδια η ερωτική πράξη!!
Αν το θέλετε, αφήστε τους να πάρουν και εκείνοι πρωτοβουλία και μην περιορίσετε την ελευθερία των κινήσεών τους και να θυμάστε ότι πρέπει να μην κάνετε τίποτα το ίδιο για δεύτερη φορά!!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ευαίσθητοι και συναισθηματικοί τύποι οι καρκίνοι, εκπρόσωποι της Σελήνης, είναι πολύ ντροπαλοί και συνεσταλμένοι απέναντι σε όποιον δεν γνωρίζουν καλά. Δώστε τους απευθείας ή μέσω κοινών γνωριμιών στοιχεία του χαρακτήρα σας που να τονίζουν την σταθερότητα και την υπομονή που διαθέτετε.
Διαλέξτε λοιπόν ένα φεγγαρόλουστο βράδυ για να τους προσκαλέσετε σε ένα ρομαντικό δείπνο δίπλα στο κύμα ακούγοντας την πιο απαλή μελωδική μουσική και ξεδιπλώστε πρώτα εσείς την συναισθηματική σας κατάσταση έτσι ώστε να τους ενθαρρύνετε να ξεπεράσουν ντροπές ή αναστολές.
Προσπαθήστε να μην κάνετε τίποτα βιαστικό ή παρορμητικό όσο πολύ κι αν το θέλετε μέχρι να απαλλαγούν από κάθε είδος δισταγμού, κι όταν νιώσετε πως έχουν χαλαρώσει αρκετά, δοκιμάστε ένα αργό αναγνωριστικό μακρόσυρτο φιλί που σταδιακά θα το επεκτείνετε στο ύψος των ώμων ή ακόμα και του στήθους! Αποφύγετε οποιαδήποτε ωμότητα ή χυδαιότητα και δώστε απλόχερα τα χάδια σας και την αγκαλιά σας! Έχουν ανάγκη από στοργή, θέλουν να νιώθουν αλλά και να παρέχουν προστασία στους ανθρώπους τους!
Αν θέλετε να αποπλανήσετε έναν καρκίνο, φανταστείτε τον εαυτό σας σαν ήρωα μιας ταινίας γυρισμένης στη διάρκεια του μεσαίωνα όπου όλα είχαν να κάνουν με την αβρότητα και τον ρομαντισμό.

ΛΕΩΝ
Το πρώτο βήμα για να αποπλανήσετε, να κατακτήσετε ένα λιοντάρι είναι να το θαυμάσετε! Τα λιοντάρια είναι άνθρωποι τολμηροί, δυνατοί, απίστευτα θαρραλέοι αλλά και εγωκεντρικοί.
Προκαλέστε το ερωτικό τους ενδιαφέρον με όμορφα προκλητικά ρούχα και εσώρουχα και προχωρήστε σε κίνηση ευγενικής υποταγής φιλώντας τους τα χέρια ή τα δάχτυλα, κοιτάζοντάς τους απευθείας στα μάτια, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον σας με ειλικρίνεια και αμεσότητα!
Το λιοντάρι προτιμά να είναι εκείνος που αναλαμβάνει δράση και συνήθως το κάνει με ακατανίκητη ορμή, απίστευτο ζήλο, τόσο ώστε θα νιώθετε ότι το ειδύλλιο μαζί του θα μοιάζει με πυροτέχνημα.
Μη ξεχνάτε ότι τα λιοντάρια δεν αντέχουν τη κριτική, ακόμη κι αν είναι καλοπροαίρετη. Μη μπείτε στη παγίδα να χαλάσετε τη μαγεία κριτικάροντάς τους. Τους αρέσει πολύ το σεξ, στο οποίο οι επιδόσεις τους είναι καταπληκτικές και μπορεί να παραμείνουν κοντά σας για πάντα, αν καταφέρετε να τους βάζετε συνεχώς σ’ ένα κλίμα αισθησιασμού!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι παρθένοι δεν επιτρέπουν εύκολα να τους πλησιάσει ο οποιοσδήποτε αλλά δίνονται ολοκληρωτικά σ΄ αυτούς που θα κερδίσουν την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη τους!
Διακριτικοί και σοβαροί άνθρωποι καθώς είναι οι παρθένοι, πρέπει πρώτα να τους «ξεκλειδώσετε» δημιουργώντας ένα κλίμα άνεσης και ευφορίας χωρίς ποτέ να προβείτε σε δημόσιες εκδηλώσεις πάθους με αγκαλιές φιλιά και άλλα τέτοια.
Καλέστε τους σπίτι σας, όπου θα έχετε φροντίσει να είναι όλα συγυρισμένα και πεντακάθαρα και καθίστε κοντά τους αθώα κάνοντας μια συζήτηση γενικών ενδιαφερόντων που όμως έντεχνα θα την οδηγήσετε στις ερωτικές σχέσεις των ανθρώπων!
Όλοι ανεξαιρέτως οι παρθένοι θαυμάζουν την εξυπνάδα και επιθυμούν να τους δώσετε την δυνατότητα να προσφέρουν και αυτοί κάτι στο ερωτικό σας παιχνίδι! Ένα καυτό μπάνιο για δυο, συνοδευόμενο από παγωμένη σαμπάνια και ένα αναζωογονητικό μασάζ με αιθέρια έλαια είναι ότι καλύτερο για να σας ακολουθήσουν μαγεμένοι στο επόμενο δωμάτιο του σπιτιού σας!
Μη ξεχνάτε πως απεχθάνονται την χυδαιότητα, την ακαταστασία και τη δυσοσμία, πόσο μάλλον του σώματος. Αντίθετα λατρεύουν ένα καθαρό κορμί που αναδύει ένα ευχάριστο άρωμα απ’ όλα τα σημεία του, επίμαχα και μη!

ΖΥΓΟΣ
Οι ζυγοί αγαπούν ιδιαίτερα την πολυτέλεια και ξέρουν να ξεχωρίζουν την φίνα ποιότητα σε όλα τα πράγματα! Τα κρυστάλλινα ποτήρια, οι καλές πορσελάνες και το λεπτό άρωμα των λουλουδιών τους ξετρελαίνει. Το ίδιο και η γαλλική σαμπάνια.
Δώστε τους να καταλάβουν ότι η βραδιά είναι αφιερωμένη σ΄ αυτούς, και ότι έχετε προσπαθήσει ν΄ ανακαλύψετε τα γούστα τους, για να τους προσφέρετε απόλαυση. Θέλουν τον θαυμασμό σας γι΄ αυτό δώστε αφειδώς τα κομπλιμέντα σας, όχι μόνο για την εμφάνιση αλλά και για την εξυπνάδα τους ή το καλό τους γούστο.
Ευαίσθητο σημείο των ζυγών είναι οι γλουτοί και η μέση τους. Στους ζυγούς αρέσουν οι λεπτές κινήσεις, που εμπεριέχουν αισθησιασμό και ανταποκρίνονται φλογερά στα επινοητικά προκαταρκτικά παιχνίδια που δεν γίνονται με προχειρότητα.
Προσέξτε το ντύσιμό σας, το οποίο πρέπει να είναι κομψό, ακόμη κι αν πρόκειται να απαλλαγείτε πολύ γρήγορα από τα ρούχα σας. Να θυμάστε ότι οι ζυγοί είναι ευάλωτοι στην υπερβολική κριτική και στην αδιακρισία ενώ είναι επιτήδειοι στην τέχνη του φλερτ και της αποπλάνησης από τη φύση τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η μυστηριώδης γοητεία των σκορπιών ταράζει και τους πιο συγκρατημένους και τους πιο σεμνότυφους τύπους ανθρώπων, γι΄ αυτό να είστε κυριολεκτικά «έτοιμοι για όλα» από την στιγμή που θα θελήσετε να προσεγγίσετε ερωτικά ένα σκορπιό.
Οι σκορπιοί είναι παθιασμένοι, ερωτύλοι που καθοδηγούνται από μια συναρπαστική φαντασία σε πειραματισμούς που σκοπό έχει την απόλυτη σεξουαλική ικανοποίηση.
Δώστε το ραντεβού σας με τον σκορπιό σας κάπου απομονωμένα μακριά από τα τυχόν αδιάκριτα βλέμματα και αφού τον επιβεβαιώσετε για την μοναδικότητά του (είναι πολύ κτητικός) και χαλαρώσει, παρασύρετέ τον σ΄ έναν αργό αισθησιακό χορό όπου θα έχετε την ευκαιρία να είστε σε πλήρη επαφή με το σώμα του και έμμεσα με τα γεννητικά όργανα που είναι και το ευαίσθητο σημείο του!! Από κει και πέρα ο σκορπιός σας είναι ένα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί και θα έχετε μαζί του οτιδήποτε μπορεί να σας κάνει αυτή την εμπειρία αξέχαστη!
Οι σκορπιοί είναι άκρως θερμόαιμοι, συναισθηματικοί και δεν θα σας συγχωρήσουν με τίποτα αν διανοηθείτε να τους κάνετε να ζηλέψουν! Αποφύγετε διαπληκτισμούς και αιτίες που μπορεί να οδηγήσουν σε καυγάδες γιατί –πιστέψτε με- το μόνο που δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε είναι την οργή ενός ερωτευμένου σκορπιού.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Όλοι ανεξαιρέτως οι τοξότες είναι ενθουσιώδεις, εύθυμοι και πάρα πολύ ενδιαφέροντες συνομιλητές γι΄ αυτό φροντίστε να τους πλησιάσετε άνετα και με διάθεση χαλαρή και εύθυμη.
Προσκαλέστε τους για μια βόλτα στη θάλασσα ή στο βουνό δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, αρκεί να έχετε ετοιμάσει κάτι ιδιαίτερο για την διαδρομή! Εντυπωσιάστε τους από ένα ξαφνικό πικ-νικ στη μέση του δρόμου που θα εμπεριέχει απαραίτητα ένα καλό ποτήρι κρασί ή από μια ξαφνική  παρόρμησή σας να τους κόψετε τα λουλουδάκια που φυτρώνουν στην άκρη του δρόμου και θα αντικρίσετε στα μάτια τους την παιχνιδιάρικη φλόγα της εντύπωσης που θα έχετε προκαλέσει.
Μην διστάσετε να τους χαϊδέψετε τα μαλλιά, να παίξετε μαζί τους με γαργαλητά γέλια και αστεία ενώ θα γίνεστε όλο και πιο τολμηροί μια και δεν στέκονται ιδιαίτερα σε προκαταρκτικά σχέδια.
Οι γλυκύτατοι τοξότες είναι αυθόρμητοι άνθρωποι και δεν θα διστάσουν να ενδώσουν στις ερωτικές σας προτάσεις ακόμα και μέσα στον αγρό, ή στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου ή ακόμα και πάνω στην οροφή του!
Να θυμάστε ότι δεν ζουν χωρίς διασκέδαση, χωρίς περιπέτεια, χωρίς να επιδιώκουν τη διαφορετικότητα στη κάθε μέρα γι αυτό κι εσείς θα πρέπει να ξυπνάτε το πρωί με τη διάθεση να κάνετε τη καθημερινότητά σας μ’ έναν τοξότη πανηγύρι!!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ζωή των αιγόκερων είναι άψογα οργανωμένη και δύσκολα ξεφεύγουν από το πρόγραμμά τους αλλά να είστε σίγουροι πως, κάτω από την επιφανειακή ηρεμία τους, σιγοκαίει μια φλόγα που χρειάζεται μόνο την κατάλληλη στιγμή για να αποκαλυφθεί και να μετατραπεί σε πυρκαγιά.
Αν θέλετε να αποπλανήσετε έναν αιγόκερω, δοκιμάστε να σπάσετε τον πάγο, κάνοντάς του ένα αργό ερεθιστικό μασάζ ξεκινώντας από το κάτω μέρος των ποδιών, δίνοντας έμφαση στις γάμπες και στο κάτω μέρος της σπονδυλικής στήλης. Οι αιγόκεροι είναι φιλήδονοι και αυτό που πραγματικά θέλουν είναι να τους βεβαιώσετε ότι τους θέλετε ολοκληρωτικά!
Προειδοποίηση: έχουν τεράστια αντοχή και είναι πρόθυμοι για όλα, κυρίως για σκληρά παιχνίδια όπου θα δείξουν την απόλυτη κυριαρχία τους στο σεξ, ιδιαίτερα οι άντρες.
Στους αιγόκερους δεν αρέσουν τα πρόστυχα πειράγματα και απεχθάνονται τις φωνές, τους καυγάδες και κάθε μορφής κοροϊδία στο πρόσωπό τους. Να θυμάστε ότι είναι σοβαροί και δεν είναι στη φύση τους η αλλαγή ερωτικών συντρόφων παρά μόνο αν νιώσουν ότι δεν τους εκτιμούν όσο πρέπει ή δεν αν δεν τους εξασφαλίζετε την αποκλειστικότητά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι ιδιόμορφοι υδροχόοι ενδιαφέρονται για τους ανθρώπους σαν οντότητες, σαν προσωπικότητες γι΄ αυτό θα πρέπει να έχετε γνωριστεί καλά πριν ξεκινήσετε να τους προσεγγίζετε και σε ερωτικό επίπεδο!
Είναι άνθρωποι που αγαπούν την πρωτοτυπία στις σχέσεις, δεν μπορούν να ζουν σύμφωνα με τυποποιημένους κανόνες και είναι τρομερά έξυπνοι και επινοητικοί! Γοητεύστε τους με πνευματώδεις συζητήσεις για πολιτιστικά ή ανθρωπιστικά ιδεώδη και προσπαθήστε να είστε όσο μπορείτε πιο άμεσοι και ειλικρινείς εκφράζοντας καθαρά ότι συναίσθημα τρέφετε γι΄ αυτούς!
Αν πλησιάσετε έναν υδροχόο σε εγκεφαλικό επίπεδο και έχετε μεταξύ σας πνευματική επαφή, θα διαπιστώσετε ότι θα αναλάβει ο ίδιος πρωτοβουλία να σας πλησιάσει ερωτικά καθώς είναι ελεύθερος άνθρωπος, χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις.
Ευαίσθητο σημείο των υδροχόων είναι οι αστράγαλοι και οι γάμπες όπου θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή, χαϊδεύοντας, φιλώντας ή ακόμα και γλείφοντάς τους! Η προθέρμανση είναι πολύ βασική για τους υδροχόους γιατί είναι δεδομένη η περιέργειά τους στην ανακάλυψη όλο και πιο διεγερτικών σεξουαλικών κόλπων στην ερωτική τους ζωή!!
Θυμηθείτε ότι είναι προοδευτικοί άνθρωποι, κοινωνικοί και πάνω από όλα αγαπούν την ελεύθερη έκφραση του λόγου αλλά και πράξεών τους γι αυτό μη διανοηθείτε να τους βάλετε σε καλούπια.

ΙΧΘΕΙΣ
Όλοι οι ιχθείς που σέβονται το ζώδιό τους είναι άνθρωποι ευαίσθητοι και ρομαντικοί που μαγεύονται από τα μυστήρια της ζωής, από τα όνειρα, από οτιδήποτε τους βγάζει έξω από την σκληρή καθημερινή πραγματικότητα.
Προσκαλέστε τους ένα όμορφο βράδυ στο πιο ψηλό σημείο της πόλης, ν΄ αγναντέψετε μαζί τον κόσμο από ψηλά, να νιώσουν ότι ξεφεύγουν απ΄ την γήινη υπόστασή τους…
Χορέψτε νυχτερινό απαλό μπλουζ κάτω απ΄ το φως του φεγγαριού και θα νιώσετε ότι είστε εσείς που αποπλανιέστε από το ερωτικό αυτό πλάσμα που κρατάτε στην αγκαλιά σας, παρά αυτό.
Οι εκδηλώσεις της αγάπης των ιχθύων είναι αισθησιακές, στοργικές και συνηθίζουν να μην αρνούνται τίποτα που να προσφέρει ευχαρίστηση και ηδονή.
Ιδιαίτερα ευαίσθητο σημείο επάνω τους είναι τα άκρα! Φιλήστε τους τα χέρια με το παλιό κλασσικό ρομαντικό στυλ, κάντε τους μασάζ στα ακροδάχτυλα των ποδιών και θα ακούσετε το γουργουρητό της ικανοποίησής τους…
Να θυμάστε ότι είναι υπερευαίσθητοι και πρέπει πάντα να τους μιλάτε με καλό και τρυφερό τρόπο ακόμα κι αν κάνουν λάθη. Ενθαρρύνετέ τους! Έχουν ανάγκη από τα καλά σας λόγια και την υποστήριξή σας για να νιώθουν ασφαλείς και επιβεβαιωμένοι. Και να θυμάστε ότι όταν ένα ψάρι νιώθει επιβεβαιωμένο είναι σαν μια ερωτική βόμβα, έτοιμη να εκραγεί στην αγκαλιά σας!

Σμάρω Σωτηράκη

Αυτό είναι ένα άρθρο που είχα γράψει για το περιοδικό "Tv Ζάπινγκ", σε τεύχος που είχε κυκλοφορήσει στα περίπτερα τον Ιούνιο του 1994.

Δεν υπάρχουν σχόλια: