30.7.12

Πρώτη Πανσέληνος του Αυγούστου – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;


Η πρώτη Πανσέληνος του Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στις 2/8/2012 στις 6.28 το πρωί ώρα Ελλάδας, στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα και συγκεκριμένα στις 10.15 μοίρες του Υδροχόου.
Κατερίνα Σαλωνίκη         Κατερίνα Σαλωνίκη
Πρώτη Πανσέληνος του Αυγούστου – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;        
Ο φετινός Αύγουστος θα φιλοξενήσει δύο Πανσελήνους, ένα φαινόμενο ασυνήθιστο, αλλά όχι και τόσο σπάνιο.
Η τελευταία φορά που είχαμε αυτό το φαινόμενο ήταν τον Δεκέμβριο του 2009, ακριβώς τις ίδιες ημερομηνίες με το τωρινό.
Η επόμενη Πανσέληνος του Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στις 31/8, στην οποία και θα αναφερθούμε εκτενέστερα.
Για την πρώτη αυγουστιάτικη Πανσέληνο λοιπόν τα αστρολογικά δεδομένα είναι τα εξής:
Ο ωροσκόπος της Πανσελήνου βρίσκεται απέναντι στον Λέοντα, ενώ οι όψεις της αντίθεσης με τον ανάδρομο Ερμή, του εξαγώνου με τον Ουρανό και του ακριβέστατου τριγώνου με τον Δία, προκαλούν αισιοδοξία και ανακούφιση.
Τα ζώδια που δέχονται πιο άμεσα την επιρροή της είναι οι Λέοντες, οι Υδροχόοι, οι Σκορπιοί και οι Ταύροι οι γεννημένοι στο τέλος του πρώτου δεκαήμερου και αρχές του δεύτερου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες ,γύρω από τις μοίρες που διεξάγεται η Πανσέληνος.
Ιδιαίτερα ευνοϊκή θα είναι για Ζυγούς, Κριούς, Διδύμους και Τοξότες, ενώ Ιχθείς, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, θα χρειαστούν δυνατό κλιματισμό και πολλά αντικουνουπικά σκευάσματα.
Ας δούμε πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά:
ΚΡΙΟΣ
Είσαστε αποφασισμένοι να εξορμήσετε προς πάσα κατεύθυνση, ενώ οι πολυπληθείς φιλικές παρέες που σας συνοδεύουν, σας κάνουν να νιώθετε σαν έφηβοι σε πενταήμερη. Με κέφι και ζωντάνια διακτινίζεστε παντού, ενώ γίνεστε οι καλύτεροι εθελοντές προς εξυπηρέτηση αλλήλων και σκοπών. Νέες γνωριμίες γεμίζουν τις ημέρες γύρω από την Πανσέληνο, ενώ οι κοινωνικές συναναστροφές και οι εκδηλώσεις, έχουν κάτι από τη γεύση ζουμερής τσιχλόφουσκας. Η στυφότητα είναι κάτι που δεν θα νιώσετε, αντίθετα είστε προορισμένοι για κατάγλυκες εμπειρίες.
ΤΑΥΡΟΣ
Καθαρίστε την άμμο της ανασφάλειας και της έγνοιας από το τσαντάκι της θάλασσας και μην κουβαλάτε μαζί τις επαγγελματικές σας σκοτούρες. Η Πανσέληνος αυτή σας δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσετε, ακόμα και αν σηματοδοτεί αλλαγές στην καριέρα σας. Καταστρώστε τα σχέδιά σας κάτω από το φως της, αλλά μην τα αφήσετε να επηρεάσουν τη διάθεσή σας. Θα ακούσετε πολλά, αλλά εμπιστευτείτε λίγα. Η επικοινωνία σας προς το παρόν είναι στοκαρισμένη, αναμένοντας την τέλεια κάλυψη. Ως τότε αφεθείτε σε πιο χαλαρές δραστηριότητες, όπως η απόλαυση μιας κρέπας δίπλα στη θάλασσα. Η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: