1.7.12

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 1 - 7/7/2012, Πανσέληνος Ιουλίου & Άρης στο Ζυγό



Καλό μήνα! Φαίνεται ότι οι Κοσμικές Αρχές που αντιπροσωπεύονται από τους πλανήτες θέλουν να μας αφυπνίσουν οπωσδήποτε, πράγμα που οφείλουμε να το σκεφτόμαστε συνεχώς για να παίρνουμε τα μαθήματά μας, από όσα συμβαίνουν και να γινόμαστε πιο συνειδητοποιημένα όντα. 


Το απόγευμα της Τρίτης ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιο της Παρθένου, μετά από εννέα περίπου μήνες και μπαίνει στο Ζυγό. Από τη μια θα πρέπει να πανηγυρίζουν όσοι ανήκουν στα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς) γιατί τους έχει ταλανίσει όλο αυτό το διάστημα αλλά από την άλλη έρχεται να αναστατώσει τον ήδη ευαισθητοποιημένο παρορμητικό σταυρό (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).
Ωστόσο, το σημαντικότερο γεγονός που θα συμβεί με τον Άρη στο Ζυγό, είναι ότι ο Άρης θα σχηματίσει ταυ τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα και θα απελευθερώσει με έναν εξαιρετικά δυναμικό και επιθετικό τρόπο τις ενέργειες αυτών των πλανητών. Αν θέλετε να διαβάσετε για το πώς θα επιδράσει ο Άρης στο Ζυγό και το ταυ τετράγωνο που θα σχηματίσει με τις υπερδυνάμεις Ουρανό και Πλούτωνα, πατήστε εδώ.

Το βράδυ της Τρίτης και συγκεκριμένα στις 9:51 ώρα Ελλάδας, πραγματοποιείται η Πανσέληνος του Καρκίνου με τον Ήλιο σε ένα τετ α τετ με την αγαπημένη του Σελήνη, η οποία θα βρίσκεται ακριβώς απέναντί του στο ζώδιο του Αιγόκερω. 
Αν θα έπρεπε να χαρακτηρίσω μόνο με μία λέξη την Πανσέληνο, θα την έλεγα εκρηκτική! Εκρηκτική καθώς η Σελήνη πραγματοποιεί σύνοδο με τον Πλούτωνα ενώ ο Ήλιος βρίσκεται στη θέση που μετατρέπει το τετράγωνο του Ουρανού και του Πλούτωνα σε ταυ τετράγωνο με τα Φώτα. Κοινώς τώρα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να εκδηλωθούν οι ενέργειες αυτών των υπερδυνάμεων.


Με συντεταγμένες Αθήνας η συγκεκριμένη Πανσέληνος έχει ωροσκόπο στην τελευταία μοίρα του Αιγόκερου με τον Πλούτωνα και τη Σελήνη σε σύνοδο στο δωδέκατο οίκο ενώ ο Ήλιος δεσπόζει στον έκτο. Φοβάμαι ότι κάτι "μαγειρεύεται" στο πολιτικό παρασκήνιο, στις συνόδους κορυφής και σίγουρα δεν είναι καλό για το λαό. Φαίνεται ότι η σκοτεινή πλευρά του νομίσματος ενορχηστρώνει ακόμη πιο σκληρά μέτρα για τους απλούς ανθρώπους, αποφασίζει να τους υποτάξει σε μια ρουτίνα που θα είναι πολλή δουλειά για να τρέφονται οι τραπεζοοικονομικοί οργανισμοί.
Με τον Ποσειδώνα στον πρώτο οίκο του ωροσκοπίου της Πανσελήνου σε τετράγωνο με το Δία, δεν αποκλείεται να μας χρυσώσουν λίγο το χάπι αλλά όσο πιο ευοίωνα μαντάτα ακούσουμε τόσο πιο μεγάλη μπόχα θα κρύβεται πίσω από το περιτύλιγμα που θα μας βάλουν. 


Σε συνδυασμό με τον αστρολογικό χάρτη της Ελλάδας, το ωροσκόπιο της Πανσελήνου ενεργοποιεί τον άξονα δευτέρου - ογδόου οίκου που σχετίζεται με τι άλλο; Το δημόσιο χρήμα, τις τράπεζες, τους οικονομικούς οργανισμούς. Η όψη διαπλοκής του ωροσκοπίου της Ελλάδας, το τετράγωνο Δία - Πλούτωνα, βρίσκεται σε πλήρη ενεργοποίηση από τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, οπότε τα συμπεράσματα είναι δικά σας!


Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις όψεις που δεχόμαστε αυτή την περίοδο, διαβάστε τις αναρτήσεις: τετράγωνο Δία - Ποσειδώνα και τετράγωνο Ουρανού - Πλούτωνα.


Στο Astrology.gr είναι ήδη αναρτημένες οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις μου για όλα τα ζώδια και πώς αυτά επηρεάζονται από την Πανσέληνο, από τον Άρη στο Ζυγό και από τις όψεις αυτής της εβδομάδας. Όσοι ξέρετε τον ωροσκόπο σας, διαβάστε τον για να έχετε μια πιο σαφή εικόνα. Πατήστε εδώ.

Σμάρω Σωτηράκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: