23.6.12

Πάνελ Αστρολόγων στην Εκπομπή "έχεις άστρο" με Προβλέψεις για την Ελλάδα, τo Μνημόνιο, το Ευρώ




Σήμερα στις δώδεκα τα μεσάνυχτα ακριβώς και για δύο ώρες, η Βασιλική Κόντη και ο Γιάννης Ριζόπουλος, στο καθιερωμένο ραντεβού τους στο Channel 9, θα έχουν ...αυξημένα καθήκοντα!
Συγκεκριμένα, όπως έγινε και τον περασμένο Μάιο, θα αναλάβουν να συντονίσουν ξανά ένα πάνελ εκλεκτών αστρολόγων, σε μια συζήτηση με αντικείμενο τις διαπραγματεύσεις για το Μνημόνιο και το τι μέλλει γενέσθαι στην Ελλάδα και την Ευρωζώνη, αναζητώντας τα κοινά σημεία αλλά και τις διαφορές στις αστρολογικές εκτιμήσεις για τα μελλούμενα.
Σε αυτό το αστρολογικό τηλεοπτικό debate, θα συμμετάσχουν οι επτά του debate του Μαΐου, συνεργάτες του astrology.gr και μέλη του συλλόγου Πάμε Αστρολογία».
Μαζί με τους οικοδεσπότες της εκπομπής, η κ Σωτηράκη, ο Urania lab (κατά κόσμον Δ Κορωνάκης), ο κ Ματσώτας, και ο κ Κονδύλης με την προσθήκη του κ Αδαμίδη συγκροτούν τους G-7 των ειδικών αναλυτών που θα ανιχνεύσουν τάσεις και πιθανότητες με οδηγό την Πολιτική Αστρολογία.
Το Channel 9 εκπέμπει μόνον στην Αττική αλλά μπορείτε να το δείτε live και μέσω διαδικτύου στην διέυθυνση http://wwitv.com/tv_channels/b6155.htm
Η εκπομπή θα παιχτεί σε επανάληψη την Κυριακή στις 7:30 το πρωί και για όσες ή όσους δεν μπορέσουν να την παρακολουθήσουν, το βίντεο της θα είναι διαθέσιμο εδώ την Δευτέρα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πως να γνωρίζατε κε Κορωνάκη οτι θα σας ερχόταν κι αυτό. τ άστρα δεν τα είπαν καλά ως προς τις μελλοντικές σας συνεργασίες.
η κα Κόντη δεν ήταν εκείνη που σας είχε βγάλει απο τα ρούχα σας?
κρίμα οι περγαμηνές. τι φέρνουν οι ανάγκες ε?

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Η κυρια Κοντη ειναι φιλη μου και βοηθω την εκπομπη, οπως και αλλοι φιλοι.Δεν περνω χρηματα, οπως και οι αλλοι προσκαλεσμενοι.Αν εχεις κατι επωνυμα να το γραψεις για να ξερουμε ολοι τα ψεμματα που λες.Οταν γινεται κατι ποιοτικο, ειναι λογικο να υπαρχουν αντιδρασεις, αλλα ετσι ειναι ζωη, ο εχθρος του καλου το καλυτερο....