7.6.12

Το ωροσκοπιο του Ηλια Κασιδιαρη τετραγωνο Αρη-Δια

Το γύρο του κόσμου κάνουν ήδη οι σκηνές από την πρωινή εκπομπή του Γ Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, με τον κ Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής να «λούζει» πρώτα την κ Δούρου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α με ένα ποτήρι νερό και ύστερα να επιτίθεται ως μποξέρ στην κ Κανέλη, του ΚΚΕ.
Και όλα αυτά μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες που απαθανάτισαν την «ηρωική» στάση του εκπρόσωπου τύπου της Χρυσής Αυγής απέναντι μάλιστα σε δύο γυναίκες.                                      
Όσον αφορά την πολιτική διάσταση του θέματος, είναι γνωστό πως βρισκόμαστε σε μια περίοδο ακροτήτων, καρπό της δύσκολης κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η Ελλάδα. Αυτό εξ άλλου είναι ένα βασικό «σύμπτωμα» της διέλευσης του Ουρανού από τον Κριό, όπως έχουν ήδη επισημάνει και αρκετοί συνάδελφοι. Και το θέμα δεν είναι οι 9 στους 10 που θα καταδικάσουν επεισόδια σαν το σημερινό αλλά ο 1 στους 10 που θα το επικροτήσει...
Η βία φέρνει βία και οι δυναμικές οργανωμένες μειοψηφίες έχουν τον τρόπο τους για να χρίζονται πρωταγωνιστές των εξελίξεων, με όχημα τις βάρβαρες νοοτροπίες μερίδας των πολιτών.                                                                                                                                                                                                                      
                                                                                                                                                                                                         
Πολλά χρόνια πριν τον Β΄ Παγκόσμιο, ο Κ Γιουγκ είχε «δει» μέσα από τα όνειρα των ασθενών του «το ξανθό κτήνος να ανασαλεύει» και σίγουρα αν κάποιος Έλληνας ψυχίατρος έκανε σήμερα τον κόπο να ψάξει το δικό μας Συλλογικό Ασυνείδητο, θα εντόπιζε με ευκολία το αντίστοιχο «γαλάζιο τέρας»
Επί προσωπικού τώρα, Τοξότης είναι ο κ Κασιδιάρης -σύμφωνα τουλάχιστον με το βιογραφικό του- και φαίνεται πως οι εκλείψεις τον έπιασαν για τα καλά. Μαζί φυσικά και ο διελαύνων Άρης στην Παρθένο, που πρακτικά διαμόρφωσε ένα τηλεοπτικό πλατό διαλόγου σε πεδίο μάχης ανάμεσα σε εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού «σταυρού» (η κ Κανέλη είναι Ιχθύς, με τον Άρη στον Τοξότη).
kasidiaris
Και με καμβά το τετράγωνα που σχηματίζει αυτές τις ημέρες ο «κόκκινος πλανήτης» με την Αφροδίτη και τον Ήλιο αλλά και τον γενέθλιο χάρτη του κ Κασιδιάρη, ήταν πολύ εύκολο να χαθεί ο έλεγχος.
Φυσικά, το ζώδιο του κ Κασιδιάρη δεν λέει κάτι, πέραν της ...συναστρίας με τον Άρη της κ Κανέλη. Περισσότερο «τρομάζουν» οι τρεις πλανήτες στον Σκορπιό, με την Αφροδίτη να αβαντάρει το πάθος-φανατισμό και την σύνοδο Ερμή-Ουρανού να υπερβαίνει κάθε κώδικα δεοντολογίας. Τα δε τετράγωνα του Άρη στον Αιγόκερω με τον Δία και τον Κρόνο στο Ζυγό, δείχνουν μια πληθωρική ενεργητικότητα που «απαντά» σε ότι θεωρείται περιορισμός ή καταπίεση.                                                                                                                                                                                                                                                          
                   
Ψυχαναλυτικά, θα μπορούσε κανείς να εντοπίσει αρκετά ακόμη συγκρουσιακά στοιχεία στην προσωπικότητα του κ Κασιδιάρη -έστω και χωρίς Ωροσκόπο- ξεκινώντας από το τετράγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και την Σελήνη του στην Παρθένο. Πρόκειται για μια τυπική ένδειξη μιας ανταγωνιστικής σχέσης ανάμεσα στην αρσενικά και τα θηλυκά χαρακτηριστικά ενός ατόμου, η οποία στην αρνητική της εκδοχή μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε σπασμωδικές αντιδράσεις. Από αυτήν την άποψη, ο κ Κασιδιάρης είναι ένας εν δυνάμει ασθενής, που δυσκολεύεται να συνθέσει ισορροπημένα τις αντιφάσεις του ωροσκοπίου του.                                                                                                                                                                                                          
Η εξέταση των αστρικών πλανητικών θέσεων σε σχέση με τις τροπικές δίνει μια επιπλέον αίσθηση του Άρειου «ακτιβισμού». Σε «κρυφές» όψεις με τα Φώτα αλλά και την Δήμητρα του κ Κασιδιάρη, ο Άρης τον χρήζει ικανότατο ...μποξέρ και έναν καταλυτικό φορέα των πολιτικών ηθών που αναγεννιώνται από την στάχτη τους, με κοινοβουλευτική πλέον έγκριση, καλώς ή κακώς. Και πριν καταφύγουμε σε δίκαιες μεν όσο και «εύκολες» κατηγορίες, καλό είναι να αναλογιστούμε το δικό μας «κτήνος» που καιροφυλακτεί για να «κτυπήσει» αλλά και τα αίτια που «όπλισαν» την οργή μιας ευάλωτης σε απόλυτες αρχές ψυχοσύνθεσης.                                                                                                                                                                                                                                            
Γιατί τελικά η φανερή βία, ως δακτυλοδεικτούμενη, είναι μάλλον εύκολος αντίπαλος. Αντίθετα, η ψυχολογική σαν αυτή που ασκείται πάνω μας χρόνια τώρα, σε συνδυασμό με την ατιμωρησία των εκάστοτε υπευθύνων, είναι πιο «πονηρή» και δυσδιάκριτη, αφήνοντας ελάχιστα περιθώρια για μια «υγιή» αντίδραση.
Ας αναλάβει το έργο της η Δικαιοσύνη, προς όλες τις κατευθύνσεις πριν αρχίσουμε να σκοτωνόμαστε στους δρόμους... πηγη εδω


Δεν υπάρχουν σχόλια: