3.6.12

Ταξιδια στην ΕΛΛΑΔΑ και το ΚΟΣΜΟ για τον Ιουνιο 2012 με περιηγητη την ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Σύντομος οδηγός για τις σημασίες των πλανητών και τις περιοχές που βρίσκονται κάτω από την επιρροή τους για το μήνα Ιούνιο  
Urania lab         Urania lab
Με πυξίδα τους πλανήτες- Ταξιδιωτικός οδηγός Ιουνίου        

Που να πάμε για να περάσουμε όπως επιθυμούμε; Θέλουμε δράση, ξεφάντωμα, ηρεμία ή μήπως να χωθούμε σε μια ερωτική φωλιά; Κάθε μήνα υπάρχουν διαφορές στις δονήσεις ανάλογα με την μετακίνησή μας στο χώρο. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων τις δονήσεις αυτές, τότε μπορούμε είτε να βιώσουμε εμπειρίες που θα τις θυμόμαστε για πάντα, είτε να αποφύγουμε ανεπιθύμητες κακοτοπιές.
Με τη βοήθεια της Αστρο-χαρτο-γραφίας σας δίνουμε λοιπόν κατ’ αποκλειστικότητα τις μηνιαίες αντιστοιχίες ανάμεσα στις διάφορες περιοχές, εντός και εκτός Ελλάδας, και τις πλανητικές ενέργειες. Έτσι, μπορείτε να σχεδιάσετε εκ των προτέρων ένα ταξίδι με καθαρά αστρολογικά κριτήρια, και επομένως να έχετε αυξημένες πιθανότητες να είναι επιτυχημένο. Ακολουθεί ένας σύντομος οδηγός για τις σημασίες των πλανητών και τις περιοχές που βρίσκονται κάτω από την επιρροή τους για το μήνα Ιούνιο.
mitilini(1)ΗΛΙΟΣ
Στα μέρη του Ήλιου νοιώθετε να σας πλημμυρίζει μια ζωτικότητα που σας κάνει να ψάχνετε την δημιουργικότητα σε όλες της τις εκφράσεις. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα μια άμεση επαφή με τον πραγματικό σας εαυτό.
Οδήγηση: Λίγα αυτοκινητιστικά προβλήματα παρουσιάζονται. Προσοχή στην αριστερή λωρίδα προσπέρασης. Καλύτερες κατευθύνσεις η ανατολή και ο νότος σε σχέση με δύση – βορρά.
Διαμονή: Στο κέντρο της πόλης ή του οικισμού. Επαφές με προύχοντες του τόπου.
Προτάσεις: Δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε για πολλά, αφού οι καταστάσεις θα σας οδηγήσουν από μόνες τους στη σωστή κατεύθυνση. Οι άνδρες θα βρεθούν πιο κοντά στην υλοποίηση των στόχων τους και οι γυναίκες στον άνδρα που τις αντιπροσωπεύει.
Περιοχές του Ηλίου για την Ελλάδα: Μυτιλήνη, Σκύρος, Εύβοια, Αργολίδα, Λακωνία
Περιοχές του Ηλίου για το εξωτερικό: Βραζιλία, Αλγερία, Μάλτα, Τουρκία      Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ                                                                                                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια: