18.6.12

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 17 - 23/6/2012 & Νέα Σελήνη Ιουνίου 2012 στους Διδύμους



Ιδιαίτερα σημαντική εβδομάδα αυτή που ξεκινά σήμερα με εκλογές και στη συνέχεια με το πανηγύρι της συγκρότησης μιας κυβέρνησης, η οποία θα κληθεί να αναλάβει το τιμόνι της χώρας σε ένα κομβικό σημείο της σύγχρονης ιστορίας. Αναρωτιέμαι αν οι πολιτικοί έχουν συνειδητοποιήσει το πόσο σημαντικές σελίδες ιστορίας γράφονται αυτή τη στιγμή ή, τουλάχιστον, αν το έχουν συνειδητοποιήσει τόσο καλά όσο εμείς οι αστρολόγοι. 


Οι όψεις που πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο είναι κοσμοϊστορικές. Ζούμε σε εποχές μεγάλων αλλαγών και η αλήθεια είναι ότι αυτό που χρειάζεται είναι να διευρύνουμε τις συνειδήσεις μας και να είμαστε στο κέντρο μας. Υπάρχει ένα σύστημα που θέλει να μας καταπιεί. Από την άλλη, οι Κοσμικές Αρχές μας διδάσκουν ότι τίποτε δεν μπορεί να μας καταπιεί αν δεν του το επιτρέψουμε. Και για να γίνει αυτό θα πρέπει να μην είμαστε άμορφη μάζα αλλά συνειδητοποιημένες ατομικότητες, δυνατές και ισχυρές, ενωμένες και ελεύθερες.
Αν θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για το τι μέλλει γενέσθαι στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και με το Ευρώ, πατήστε εδώ.


Την Τρίτη στις 19 Ιουνίου, στις 18:02 θερινή ώρα Ελλάδας, θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στις 28,43 μοίρες των Διδύμων. 
Ο αστρολογικός χάρτης της Νέας Σελήνης, με συντεταγμένες Αθήνας, δίνει ωροσκόπο στις 24 μοίρες του Σκορπιού σε τρίγωνο με τον Ερμή από τον Καρκίνο και σε εξάγωνο με τον Άρη από την Παρθένο. Αυτές οι όψεις δείχνουν ανάληψη δράσης, ελαφρώς εσωστρεφικής λόγω της φύσης των ζωδίων, πιθανώς και αρκετά δειλής αλλά δράσης! Ανησυχητικός παράγοντας του ωροσκοπίου είναι ο Ποσειδώνας σε σύνοδο με την ακμή του τέταρτου οίκου και τετράγωνο με το Δία από τον έβδομο. Είναι προφανές ότι οι απειλές και τα ψέματα που θα ακούσουν τα αφτάκια μας θα ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο. Από την άλλη, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, στον όγδοο οίκο του χάρτη της, "δηλώνει" ότι κρύβονται πολλά μυστικά και ψέματα, μια μεγάλη προδιάθεση να γίνουν "μαγειρέματα". 


Σε γενικές γραμμές αυτή η πρώτη Νέα Σελήνη μετά την εκλογική αναμέτρηση, δείχνει ότι η ηρεμία δεν θα επιτευχθεί και άλλωστε αυτό δεν χρειάζεται να είναι κάποιος αστρολόγος για να το καταλάβει. Οι σκόπελοι είναι πολλοί, η αστάθεια με τον Ποσειδώνα στη βάση, τον τέταρτο οίκο του ωροσκοπίου της Νέας Σελήνης, δεδομένη, οι "σκοτεινές" δυνάμεις σε εγρήγορση. 
Το τετράγωνο του Πλούτωνα με τον Ουρανό δεσπόζει, με τον Πλούτωνα στον δεύτερο οίκο (οικονομικά της χώρας) και τον Ουρανό στον πέμπτο (παιδεία, διασκέδαση, κουλτούρα). Μήπως πρέπει να το προσέξουμε και αντί να τρώμε τον Πλουτώνιο φόβο με το κουτάλι και μάλιστα εκ μέρους των τραπεζών και των οικονομικών συμφερόντων (Πλούτωνας στο δεύτερο), να συνειδητοποιήσουμε ότι έχουμε να αντιτάξουμε την ελληνική κουλτούρα, διάθεση, φρόνηση και να ανακτήσουμε το ανάστημά μας (Ουρανός στον πέμπτο);


Στο Astrology.gr είναι ήδη αναρτημένες οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις μου για όλα τα ζώδια και πώς αυτά επηρεάζονται από τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους. Όσοι ξέρετε τον ωροσκόπο σας, διαβάστε τον για να έχετε μια πιο σαφή εικόνα. Πατήστε εδώ.


Σμάρω Σωτηράκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: