18.5.12

«Έχεις άστρο», με debate για τις εκλογές και την Ελλάδα


 
«Έχεις άστρο», με debate για τις εκλογές και την Ελλάδα        
Σήμερα στις δώδεκα τα μεσάνυχτα ακριβώς και για δύο ώρες, η Βασιλική Κόντη και ο Γιάννης Ριζόπουλος, στο καθιερωμένο ραντεβού τους στο Channel 9, θα έχουν ...αυξημένα καθήκοντα!
Συγκεκριμένα θα αναλάβουν να συντονίσουν ένα πάνελ εκλεκτών αστρολόγων, σε μια συζήτηση με αντικείμενο τις επικείμενες εκλογές και το τι μέλλει γενέσθαι στην Οικονομία και την κοινωνία.
Μια πρώτη γεύση ανάλογου debate είχατε πάρει οι ολίγοι τυχεροί/ες που είχατε παρακολουθήσει μερικές εβδομάδες πριν την διαδικτυακό συνέδριο του astrology.gr με ανάλογο θέμα, ένα πρωτοποριακό εγχείρημα που πιστεύουμε ότι θα επαναληφθεί σύντομα.
Όσο για το επίσης μοναδικό στα χρονικά, αστρολογικό τηλεοπτικό debate, θα συμμετάσχουν αρκετοί συνεργάτες του astrology.gr και μέλη του συλλόγου Πάμε Αστρολογία».
Μαζί με τους οικοδεσπότες της εκπομπής, η κ Σωτηράκη, ο Urania lab (κατά κόσμον Δ Κορωνάκης), ο κ Ματσώτας, και ο κ Κονδύλης με την προσθήκη του κ Αδαμίδη συγκροτούν την επτάδα των ειδικών αναλυτών που θα προσπαθήσουν να διαφωτίσουν τα μελλούμενα, ότι ...χρώμα κι αν έχουν!
Φυσικά, στην εκπομπή αλλά στο περιθώριο της συνδιάσκεψης θα υπάρξουν και οι καθιερωμένες προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια, ενώ μην ξεχνάτε και το bonus για τους τυχερούς τηλεθεατές, που θα απαντήσουν σωστά στην -καθιερωμένη πια- ερώτηση του διαγωνισμού.
Το Channel 9 εκπέμπει μόνον στην Αττική αλλά μπορείτε να το δείτε live και μέσω διαδικτύου στην διέυθυνση http://wwitv.com/tv_channels/b6155.htm
Η εκπομπή θα παιχτεί σε επανάληψη την Κυριακή στις 7:30 το πρωί και για όσες ή όσους δεν μπορέσουν να την παρακολουθήσουν, το βίντεο της θα είναι διαθέσιμο εδώ την Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: