12.5.12

Κλήρος της Τύχης: Ανακαλύψτε τον Κρυμμένο σας Θησαυρό



Ένα σημαντικότατο ενεργειακό σημείο στο ωροσκόπιο είναι ο Κλήρος της Τύχης. Για να καταλάβετε την αξία του σκεφτείτε ότι ο Κλήρος αυτός διασυνδέει ενεργειακά τα τρία πιο ισχυρά σημεία του ωροσκοπίου (τον Ωροσκόπο, τον Ήλιο και τη Σελήνη).
Τι ακριβώς όμως συμβολίζει ο Κλήρος της Τύχης; Όπως δηλώνει και το όνομα του, είναι το σημείο που φανερώνει το είδος της τύχης που θα ακολουθήσει τον άνθρωπο στη ζωή του, τις επιτυχίες που θα έχει αυτός στις γήινες διαστάσεις μας. Δείχνει το τι μπορεί να μας φέρει ευμάρεια, ευτυχία και πληρότητα, φήμη και προνόμια. Συνδέεται με την καριέρα του ατόμου και την επαγγελματική του κλίση. Επίσης με τη φυσική του κατάσταση και την υγεία του. Ο Κλήρος της Τύχης υποδηλώνει γενικά το που βρίσκεται ο «κρυμμένος μας θησαυρός», τους τομείς εκείνους στους οποίους έχουμε έμφυτα ταλέντα και κλίσεις και εκφραζόμαστε πιο φυσικά, ελεύθερα και αυθόρμητα.  
Πώς μπορούμε να βρούμε τον Κλήρο της Τύχης κάποιου; Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να προσδιορίσουμε το αν το άτομο που μας ενδιαφέρει έχει γεννηθεί ημέρα ή νύχτα. Κι αυτό γιατί χρησιμοποιούμε διαφορετική φόρμουλα όταν κάποιος έχει γεννηθεί ημέρα (οπότε ο Ήλιος του βρίσκεται στο πάνω ημικύκλιο του ωροσκοπίου του, στους Οίκους δηλαδή από 7 έως 12) και διαφορετική όταν έχει γεννηθεί νύχτα (οπότε ο Ήλιος του βρίσκεται στο κάτω ημικύκλιο, στους Οίκους δηλαδή 1 έως 6). Στη συνέχεια, για να διευκολυνθούμε στους υπολογισμούς μας, θα πρέπει να αναγάγουμε τις επί μέρους ζωδιακές θέσεις των στοιχείων που μας ενδιαφέρουν (του Ωροσκόπου, του Ήλιου και της Σελήνης) σε «ορθή αναφορά», δηλαδή στις αντίστοιχες μοίρες μέσα στον κύκλο - από 0 μέχρι 360. Για να καταλάβετε τι εννοώ, σκεφτείτε ότι οι 0 μοίρες του Κριού αντιστοιχούν στις 0 μοίρες του κύκλου. Οι 10 μοίρες του Ταύρου στις 40 μοίρες του κύκλου (30 μοίρες ο Κριός + 10 μοίρες μέσα στον Ταύρο = 40 μοίρες). Οι 26 μοίρες του Καρκίνου αντιστοιχούν στις 116 μοίρες του κύκλου (30 μοίρες ο Κριός + 30 μοίρες ο Ταύρος + 30 μοίρες οι Δίδυμοι + 26 οι μοίρες του Καρκίνου = 116 μοίρες. Οι 7 μοίρες του Ζυγού αντιστοιχούν στις 187 μοίρες του κύκλου και οι 29 μοίρες των Ιχθύων στις 359 μοίρες του κύκλου). 
Για τις ημερήσιες γεννήσεις ισχύει η εξής φόρμουλα: βρίσκουμε το πόσες μοίρες απέχει ο Ήλιος από τη Σελήνη (κατά τη ζωδιακή φορά, δηλαδή αντίθετη προς τους δείχτες του ρολογιού). Προσθέτουμε αυτές τις μοίρες σε εκείνες του Ωροσκόπου και βρίσκουμε το σημείο όπου  ο Κλήρος της Τύχης του ατόμου που μας ενδιαφέρει.
Για τις νυχτερινές γεννήσεις ισχύει η εξής φόρμουλα: βρίσκουμε το πόσες μοίρες απέχει η Σελήνη από τον Ήλιο (κατά τη ζωδιακή φορά πάντα, έχει σημασία αυτό). Προσθέτουμε αυτές τις μοίρες στις μοίρες του ωροσκόπου και βρίσκουμε στις πόσες μέρες πέφτει ο Κλήρος της Τύχης του ατόμου που μας ενδιαφέρει.Η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: