6.5.12

Οι Άστρο-βιορυθμοί του εκλογικού αποτελέσματος



       
από τον Urania lab
«Πλάκα» κάνουν και οι άστρο-βιορυθμοί των πολιτικών αρχηγών, που θέλουν τα αποτελέσματα των εκλογών της 6-5-2012, να είναι μια ανατροπή του πολιτικού σκηνικού, όπως τουλάχιστον αυτή ερμηνεύεται με την κλασσική Αστρολογία.
Ο κ Σαμαράς, νικητής των εκλογών, με μικρή διαφορά από το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ με μικρή διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ, που μπορεί να κάνει και την έκπληξη, μιας και οι διαφορές τους είναι μικρές, μέσα στο στατιστικό λάθος της μεθόδου που χρησιμοποιούμε.
Ο κ Κουβέλης, μπορεί επίσης να είναι μια έκπληξη της βραδιάς των εκλογών, αφού ακολουθεί κατά πόδας τον ΣΥΡΙΖΑ, και ενδέχεται, ελέω των στατιστικών αποκλίσεων των Αστρο-βιορυθμών, να πάρει κεφάλι στην τελευταία στροφή, πριν το φίνις.
Η κ Μπακογιάννη μοιάζει με ποντίκι που βρυχάται πάνω στο τεντωμένο «σκοινί» του 3%. Όσο για το «άλογο» του κ Καμμένου θα αποδειχθεί, ότι δεν αντέχει τον ανταγωνισμό, γιατί κουράστηκε στην εκκίνηση και λίγο πριν τον τερματισμό θα δει να το ξεπερνούν πολλοί.
Το ποσοστό που θα λάβει η Χρυσή Αυγή, δεν θα το πιστεύουν ούτε και οι ίδιοι, αλλά ούτε και ...ο ΛΑΟΣ, που θα έχει οριακές διαφορές στα ποσοστά των ψήφων που θα πάρουν.
Το πικρό ποτήρι θα το πιεί το ΚΚΕ, που θα έχει να λέει για χρόνια την ιστορική ημερομηνία, που οι αντίπαλοι του πήραν κεφάλι στο χώρο της Αριστεράς. Η κ Κατσέλη, μπορεί να πετύχει μια αξιόλογη καταγραφή των δυνάμεων της, αν και τα πράγματα είναι δύσκολα για το μαγικό 3 %/ .
Αν έχουμε επιτυχίες θα το δούμε το βράδυ... Καλό βόλι!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μιλάμε για σούπερ ακρίβεια στις προβλέψεις. Δεν βαρεθήκατε?να γράφετε σαχλαμάρες?Εδὠ ο κόσμος καίγεται και η γριά λούζεται.