4.5.12

Αστρολογικη αναλυση των εκλογων της 6ης Μαιου 2012

Το παρόν άρθρο αποτελεί ουσιαστικά συνέχεια του πρώτου άρθρου που αναρτήθηκε από το www.astralwisdom.gr σχετικά με τις εκλογές. Το άρθρο αυτό είναι πληρέστερο σε πληροφορίες μιας και δίνει εικόνα για πολλά κόμματα και κυρίως για αυτά που πρωταγωνιστούν στο Ελληνικό πολιτικό σκηνικό τα τελευταία χρόνια αλλά και νέων πολλά υποσχόμενων δυνάμεων.
Για όποιον ενδιαφέρεται και δεν έχει διαβάσει το πρώτο άρθρο μπορεί μέσω του συνδέσμου που ακολουθεί να μεταφερθεί αμέσως: Ανάλυση της ημέρας των εκλογών 6 Μαϊου 2012

Βάση του ωροσκοπίου της Ελλάδος (3/2/1830 asc 03,48 δίδυμων) φαίνεται ότι η χώρα αυτή κατευθύνεται - διοικήται και γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης από σκοτεινούς Αρχηγούς ή ύποπτου ιδεολογικής καταγωγής Κυβερνήτες. Ο λόγος για τον όποιο υποστηρίζω την άποψη αυτή είναι το γεγονός ότι ο 12ος οίκος της χωράς καταλαμβάνεται από την 21η κλείδα του Κριού που σημειοδοτεί τον Αρχηγό, τον Ηγεμόνα - τον Κυβερνήτη μιας ομάδας - ενός στρατού - ενός έθνους σύμφωνα με την θεωρία των κλειδών του άραβα αλχημιστή - ερμητιστή Αβραάμ Αβεναζρα του 16ου αιώνα. Γραμμένο σε γλώσσα βερβερική και διάλεκτο Ταμασέκ.

Συμφωνά λοιπόν με τις κλείδες και σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση των εθνικών εκλογών της 6ης Μαΐου 2012 θα πρυτανεύει η λογική της δόλιας και χωρίς κανένα στοιχείο ηθικής εκμετάλλευση του Ελληνικού λαού από δυνάμεις σκοτεινές - φαύλες που σκοπό έχουν να παραπληροφορήσουν και να αλώσουν το συναισθηματικό αλλά και νοητικό υπόβαθρο του Ελληνικού λαού.


Έλληνες θυμηθείτε αυτό: Η ιστορία επαναλαμβάνεται τα saros κατά Σουμέριους καταδεικνύουν αυτό
EKLOGES 1974 - 2012
Το ωροσκόπιο των εκλογών της 6ης Μάιου βάση του γραφήματος του μας παραπέμπει στα ωροσκόπια δύο προηγούμενων εκλογικών αναμετρήσεων της 10ης Οκτωβρίου 1993 και 17ης Νοέμβριου 1974. Ειδικότερα η 10η Οκτωβρίου 1993 που ενεργοποιεί τον άξονα της κλείδας 21 Κριού - 21 Ζυγού είναι ενδεικτική του τι θα συμβεί και στην παρούσα φάση της εκλογικής αναμέτρησης. ΧΑΟΣ - ΧΑΟΣ - ΧΑΟΣ.

Πολιτικές δυνάμεις που εν πολλοίς είναι υπεύθυνες για την καταστροφή της οικονομίας του Ελληνικού έθνους επανέρχονται στο προσκήνιο, της ιστορίας για λίγο χρονικό διάστημα, όμως σοβαρά καταλυτικό και επιζήμιο για την πορεία της χώρας. Οι δυνάμεις αυτές ενισχύονται και κατευθύνονται από ύποπτα κέντρα ξένης καταγωγής. Είναι φανερό ότι για μια ακόμη φορά ο λαός αυτός με την παιδική αντίληψη και συμπεριφορά αδυνατεί να σοβαρευτεί και να μάθει από τα σφάλματα του. Και αυτές οι εθνικές εκλογές δεν θα έχουν ευτυχή σταδιοδρομία, αλλά σύντομο βίο. Ο λόγος είναι ότι ο άξονας των σταθερών που σημειοδότει τον ωροσκόπο των εκλογών βρίσκεται στον 12ο οίκο της Ελλάδος εμπεριεχόμενος και κάτω από την επιρροή της 21ης Κλείδας του Κριού. Οποιεσδήποτε συνεργασίες προκύψουν θα έχουν βραχύ βίο, ύπουλες ενέργειες, ανέντιμες υποσχέσεις μεταξύ αρχηγών κομμάτων και καταστροφικές για τον λαό και την χώρα συνέπειες.

kamenos1-580x439Ένα από τα κόμματα που θα παίξει πρωτεύοντα ρόλο (αλλά και ύποπτο όσον αφορά τις προθέσεις και τα κέντρα από τα οποία κατευθύνεται) είναι το κόμμα Ανεξάρτητοι Έλληνες του Πάνου Καμμένου. Με εξουσιαστή ωροσκόπου τον Ποσειδώνα κατ' αντιστοιχία εξουσιαστή του 12ου οίκου της Ελλάδος και ιεραρχικό εξουσιαστή τον Δία σε σύνοδο με τον Ήλιο του Αρχηγού του κόμματος ένα πράγμα αναγγέλλει. Την είσοδο μιας νέας οικογενειακής κάστας στα πολιτικά δρώμενα της χώρας η οποία θα παίξει πρωτεύοντα ρόλο στις μελλοντικές εξελίξεις, καθώς και στην δημιουργία νέου αίματος πολιτικών κηφήνων στο Ελληνικό κοινοβούλιο. Είναι βέβαιο ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το κόμμα του Κ. Καμμένου θα ανεβάζει και θα κατεβάζει κυβερνήσεις επίσης είναι ακόμη βεβαιότερο ότι η χώρα μπλέκει σε έναν φαύλο κύκλο αυτοκαταστροφής και ο λαός άγεται και φέρεται, σε καταστάσεις που θυμίζουν παρωχημένες εποχές οπισθοδρόμησης, σύγχυσης και άρρωστου εθνικισμού.Η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: