28.5.12

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 27/5 - 2/6/2012



Πρωταγωνιστής της εβδομάδας που διανύουμε είναι ο Ερμής καθώς είναι ο πλανήτης που κυρερνά τους Διδύμους, βρίσκεται σε αυτό το ζώδιο και μαζί του, παίρνοντας χρώματα από την αύρα του, κινούνται στους Διδύμους ο Ήλιος και η Αφροδίτη ανάδρομα.
Εκτός αυτού ο Ερμής σχηματίζει όψεις συνόδου με τον Ήλιο εξαγώνου με τον Ουρανό και χιαστί με τον Πλούτωνα. Κι όλα αυτά εν μέσω δύο εκλείψεων πολλών μεγατόνων, οι οποίες επηρεάζουν το πολιτικό σκηνικό και θα δώσουν το στίγμα τους στις επερχόμενες εκλογές.

Το μήνυμα του αγγελιοφόρου Ερμή είναι σαφές: πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης. Να εμβαθύνουμε όσο μπορούμε στην ουσία των πραγμάτων, να διεισδύσουμε στα γεγονότα, να μην αρκεστούμε στις προπαγάνδες και στα επιφαινόμενα και να δούμε πίσω από τις μάσκες. Η όψη 150 μοιρών (χιαστί) τόσο του Ήλιου όσο και του Ερμή από τους Διδύμους με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, διαμηνύουν με σαφήνεια ότι η σκληρή εξουσία του κερδοσκοπικού συστήματος μας κρύβει πολλά και σημαντικά. Ότι τα πιόνια της που είναι πολλά -καθώς εκτός από όλους αυτούς που έχουν υπογράψει το μνημόνιο και είναι οι προφανείς υπηρέτες της, υπάρχουν γρανάζια που αποκρύπτουν την αλήθεια- προσπαθούν να μας αποπροσανατολίσουν, μας εμπαίζουν. 
Δυστυχώς, στο σκοτεινό, Πλουτώνιο παιχνίδι των κερδοσκόπων συμμετέχουν και αρκετοί δημοσιογράφοι, κανάλια, παρακλάδια της εξουσίας που θέλει να ελέγχει μια ευμετάβλητη, ακαθόριστη μάζα και όχι ανεξάρτητες προσωπικότητες.
Ωστόσο, αν αναλύσουμε την όψη των 150 μοιρών θα δούμε ότι εμπεριέχει ένα σκληρό τετράγωνο και ένα αρμονικό εξάγωνο. Αν αφήσουμε το τετράγωνο να μας πάρει αμπάριζα χωρίς να ασκήσουμε αυτοκριτική ώστε να επιστρατέψουμε και το εξάγωνο, τότε μάλλον θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Η ίδια η όψη μας καλεί να δούμε πίσω από τα πράγματα και αν δεν μπορούμε να κατανοήσουμε τα βαθύτερα κίνητρα των κρατούντων, τουλάχιστον να πούμε ένα "όχι" στη βία που μας ασκούν. 


Παράλληλα, το εξάγωνο Ηλίου - Ερμή με τον ανατρεπτικό Ουρανό βρωντοφωνάζει ότι έχουμε τη δυνατότητα να σκεφτούμε σε βάθος, να πάρουμε ανατρεπτικές αποφάσεις, να αλλάξουμε τις παγιωμένες αντιλήψεις, να γίνουμε πιο ρηξικέλευθοι. Πάνω απ' όλα αυτές οι όψεις μας προτρέπουν να σκεφτούμε μόνοι, να συνειδητοποιήσουμε, να ασκήσουμε ελεύθερη βούληση.

Σε μια εποχή που η Ελλάδα μας ξεπουλιέται από προδότες που υπογράφουν τα μνημόνια της καταδίκης της, ερήμην και εις βάρος του ελληνικού λαού, τα όργανα της εξουσίας συνεχίζουν την προσπάθεια να μας κάνουν πλύση εγκεφάλου και να μας προτρέπουν να ρίξουμε όχι την ψήφο της απελευθέρωσής μας αλλά την ψήφο της καταδίκης μας. Συνεχίζουν να ακολουθούν Γκαιμπελικές μεθόδους για να μας τρομάξουν, να μας φοβίσουν, να μας πτοήσουν και δεν θέλω να σκέφτομαι τι άλλο θα μπορούσαν να σκαρφιστούν...

Εν μέσω εκλείψεων, στις οποίες ο Ποσειδώνας πρυτανεύει (ιδιαίτερα στην Ηλιακή που θα έχει μεγάλη διάρκεια) και που η Ελλάδα δέχεται δύσκολες όψεις, ας σκεφτούμε ότι η χώρα μας νοσεί από το καρκίνωμα των μνημονίων, ας αφήσουμε τις μικροπολιτικές διαφορές μας κι ας ενωθούμε ώστε να ψηφίσουμε με έναν τρόπο που θα υπόσχεται πρωταρχικά την απαλλαγή μας από τα βάρη των μνημονίων που σε καμία περίπτωση δεν σώνουν τίποτε αφού παραχωρούν την εδαφική μας ακεραιότητα και τον πλούτο της χώρας μας. 
Αν θέλετε να διαβάσετε την ανάλυση της πρόσφατης ηλιακής έκλειψης, πατήστε εδώ.
Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει ανάλυση και για την επικείμενη Σεληνιακή έκλειψη.

Στο Astrology.gr είναι ήδη αναρτημένες οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις μου για όλα τα ζώδια και πώς αυτά επηρεάζονται από τις όψεις που σας έχω αναλύσει. Όσοι ξέρετε τον ωροσκόπο σας, διαβάστε τον για να έχετε μια πιο σαφή εικόνα. Πατήστε εδώ.

Σμάρω Σωτηράκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: