27.4.12

«Έχεις άστρο», με προσκεκλημένο τον Urania lab, γκουρου της εξωκοινοβουλευτικης Αστρολογιας




«Έχεις άστρο», με προσκεκλημένο τον Urania lab        
Ο Urania lab, κατά κόσμον Δημήτρης Κορωνάκης ή αλλιώς ...Ουρανίτσα η Οφιούχος, είναι χρόνια στο κουρμπέτι της Αστρολογίας, ένας από τους παλαιότερους blogers και ερασιτέχνης με την κυριολεκτική έννοια του όρου.
Και σήμερα στις δώδεκα τα μεσάνυχτα ακριβώς, σε παγκόσμια πρεμιέρα στο «γυαλί», μας αποκαλύπτει το πρόσωπο του αλλά και τις πολύτιμες γνώσεις του γύρω από την Αστροχαρτογραφία, την Πολιτική Αστρολογία και όχι μόνον.
Ανατρεπτικός, όσο και σεμνός, απρόβλεπτος και ικανός να μετατρέψει μια απλή λίστα με τα εφημερεύοντα σε σουρεαλιστικό happening, διαθέτει συνάμα και την αυθεντικότητα ενός ζυμωμένου Αιγόκερω, που έχει δει κι έχει ακούσει πολλά αλλά δεν σιωπά!
Η πρόκληση για τους δύο οικοδεσπότες είναι μεγάλη, αφού θα πρέπει να χωρέσουν στο δικό τους passing game έναν ιδιόμορφο παίκτη με ...αναρχικές προθέσεις!
Θεού θέλοντος, λοιπόν, η Βασιλική Κόντη και ο Γιάννης Ριζόπουλος, στο καθιερωμένο ραντεβού τους στο Channel 9, θα αποπειραθούν να τηρήσουν το χρονοδιάγραμμα και την ατζέντα της εκπομπής, κάτι έτσι κι αλλιώς δύσκολο, αφού αν τους αφήσεις ελεύθερους, από μόνοι τους καλύπτουν άνετα και χαλαρά 2-3 μερόνυχτα τηλεοπτικού χρόνου. Το over time έχει γίνει καθεστώς, το ίδιο και οι αγριοφωνάρες από το κοντρόλ. Είναι κι αυτός ο διαγωνισμός που «τρώει» λεπτά βρε παιδί μου αλλά χαλάλι του... Θα προλάβουν τις προβλέψεις των ζωδίων, άραγε ή θα κουτσουρέψουν πάλι τον Οφιούχο;
Το Channel 9 εκπέμπει μόνον στην Αττική αλλά μπορείτε να το δείτε live και μέσω διαδικτύου στην διέυθυνση http://wwitv.com/tv_channels/b6155.htm
Η εκπομπή θα παιχτεί σε επανάληψη την Κυριακή στις 7:30 το πρωί και για όσες ή όσους δεν μπορέσουν να την παρακολουθήσουν, το βίντεο της θα είναι διαθέσιμο εδώ την Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: