17.4.12

Το ωροσκόπιο του Ακη Τσοχατζόπουλου και συναστρία των offshores εταιρειών του


Πολλά θα γραφτούν για το ωροσκόπιο του  Ακη Τσοχατζόπουλου. Σήμερα θα κάνουμε μια μελέτη των εταιρειών που έφτιαξε για την κίνηση του μαύρου χρήματος, για να δούμε τις αστρολογικές ενδείξεις που τον οδήγησαν στην φυλακή. Ένα είναι σίγουρο, ότι δεν είχε κανένα αστρολόγο, να του πεί δύο λόγια για τον χρόνο ίδρυσης αυτών των παράκτιων εταιρειών, που όλες έχουν τις χειρότερες αστρολογικές ενδείξεις, σύμφωνα με το ατομικό του ωροσκόπιο, που είναι 19/12/1939 στις 4.02 π.μ στην Αθήνα.

NOBILIS INTERNATIONAL LLC

- Εταιρεία περιορισμένης ευθύνης που ιδρύθηκε στις 8-3-1999, με έδρα την πόλη Σεγιέν των ΗΠΑ.
- Ως διοίκηση της εταιρείας στο καταστατικό αναφέρονται ένας ιρλανδός οικονομολόγος και μια ολλανδή δικηγόρος.

Από την συναστρία με τον ατομικό του ωροσκόπιο παρατηρούμε τα κάτωθι
-         Ο Πλούτωνας, που μας δείχνει την διαφθορά και τις δωροδοκίες, βρίσκεται στον 9ο οίκο του, σχέσεις με το εξωτερικό, σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα της NOBILIS INTERNATIONAL LLC, που βρίσκεται στον τρίτο οίκο του προσωπικού του ωροσκοπίου, σχέσεις με στενείς συγγενείες. Ότι χειρότερο αυτή η αντίθεση, μιας και ο Ποσειδώνας κυβερνά το σκάνδαλα, που βεβαια έγιναν γνωστά σήμερα.
-         Ο Ηλιος της NOBILIS INTERNATIONAL LLC, που μας δείχνει τον χαρακτήρα της εταιρείας, στους Ιχθείς, σχέση με θάλασσα, δίαβαζε υποβρύχια, σε σύνοδο με τον Αρη του ατομικού του ωροσκοπίου, σχέση με τον στρατό, στον τέταρτο οίκο, όλα είναι δικό μας σπίτι και κάνουμε ότι θέλουμε.
-         Ο Ηλιος της NOBILIS INTERNATIONAL LLC σε αντίθεση με τον γενέθλιο Ποσειδώνα του, στον 11ο οίκο, που μας δείχνει ότι τα σκάνδαλα, θα τα κουκουλώσει η Βουλή, πράγμα που έγινε σε γενικές γραμμές μέχρι σήμερα, αλλά η Σελήνη της  NOBILIS INTERNATIONAL LLC, που μας δείχνει τον λαό, την κοινή γνώμη, σε όψη εξαγώνου με τον γενέθλιο Ποσειδώνα του, ήταν η όψη που λειτούργησε αρνητικά γιαυτόν, γιατί η όψη αυτή, μας δείχνει την ικανότητα του πολιτικού να εξαπατά με τον λαικισμό του,αλλά όχι για πάντα.
-         Ο Αρης της NOBILIS INTERNATIONAL LLC, που μας την επιθετική πολιτική της στον στρατό, που βρίσκεται στον Σκορπιό και στον 12ο οίκο του προσωπικού του ωροσκοπίου, σε αντίθεση με τον Ουρανό του Τσοχατζόπουλου, μας  δείχνει τις υπόγειες διαδρομές για να ξεγελάσει την στρατιωτική ηγεσία, για τον δήθεν αξιόμαχο των εξοπλισμών που πρότεινε, ενώ ηξερε ότι αυτός είναι παλαιάς τεχνολογίας και η παραγγελία του έγινε μόνο για τις μίζες.
-         Η σύνοδος Ερμή-Δία της NOBILIS INTERNATIONAL LLC, που πέφτει στον 5ο γενέθλιο του, δείκτης κερδοσκοπίας, ενεργοποιήθηκε με την είσοδο του Ουρανού στον Κριό και είχαμε την τελική απόφαση των δικαστών για την παραπομπή του στην φυλακή. Αν αυτά δεν φτάνουν τότε έχουμε και τα καλύτερα που ακολουθούν.

TORCASO INVESTMENTS LIMITED

- Ιδρύθηκε στην Κύπρο στις 3-8-1999 με νόμιμο εκπρόσωπο έναν κύπριο δικηγόρο. Πραγματικός δικαιούχος ήταν ο εξάδελφος του Α. Τσοχατζόπουλου, Νίκος Ζήγρας.

Από την συναστρία με τον ατομικό του ωροσκόπιο παρατηρούμε τα κάτωθι
-         Ο Πλούτωνας, που μας δείχνει την διαφθορά και τις δωροδοκίες, βρίσκεται στον 9ο οίκο του, σχέσεις με το εξωτερικό, σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα της NOBILIS INTERNATIONAL LLC, σε ιδιομοιρία παρακαλώ, φέρτε Τούρκοι τα  άρματα, που βρίσκεται στον τρίτο οίκο του προσωπικού του ωροσκοπίου, σχέσεις με στενείς συγγενείες. Ότι χειρότερο αυτή η αντίθεση, μιας και ο Ποσειδώνας κυβερνά το σκάνδαλα, που βεβαια έγιναν γνωστά σήμερα.Ιδιο αστρολογικό προφίλ με την της NOBILIS INTERNATIONAL LLC.Αυτή και μόνο η όψη φτάνει, αλλά έχουμε και άλλα αστρολογικά σημάδια της καταστροφής, που ακολουθούν.
Ο Ερμής της TORCASO INVESTMENTS LIMITED σε σύνοδο με τον γενέθλιο Πλούτωνα, μας δείχνει καθαρά, ότι αυτή η εταιρεία, απόλυτο πνευματικό τέκνο του Ακη Τσοχατζόπουλου, είχε την βεβαιότητα,ότι  κανένας δεν θα τον καταλάβει, αλλά προδόθηκε, από την αντίθεση του Ερμή, της TORCASO INVESTMENTS LIMITED , με την γενέθλια Αφροδίτη του, στον 3ο οίκο, που μας δείχνει την άνετη ζωή και τον εύκολο πλουτισμό, που τελικά ήταν η αιτία να πάει φυλακή.


-         Ο Αρης της TORCASO INVESTMENTS LIMITED , που μας την επιθετική πολιτική της στον στρατό, που βρίσκεται στον Σκορπιό και στον 12ο οίκο του προσωπικού του ωροσκοπίου, σε αντίθεση με τον Ουρανό του Τσοχατζόπουλου, μας  δείχνει τις υπόγειες διαδρομές για να ξεγελάσει την στρατιωτική ηγεσία, για τον δήθεν αξιόμαχο των εξοπλισμών που πρότεινε, ενώ ηξερε ότι αυτός είναι παλαιάς τεχνολογίας και η παραγγελία του έγινε μόνο για τις μίζες. Ιδια ακριβώς όψη είχαμε και στην ίδρυση της NOBILIS INTERNATIONAL LLC. Δύο εταιρείες, διαφθοράς, με τις ίδιες ακριβώς όψης, τότε δεν είσαι έξυπνος, αλλά τσίπης, που δεν συμβουλεύτηκες ένα αστρολόγο, καλά να πάθεις, μονοφαγά……
-         Το καλύτερο είναι ότι ο Κρόνος της TORCASO INVESTMENTS LIMITED σε σύνοδο με τον γενέθλιο του Ουρανό, μας δείχνει ξεκάθαρα την αλληλοεπίδραση της Νομοθετικής και Εκτελεστικής εξουσίας, δηλαδή Ακης κερνά και Ακης πίνει, αλλά δυστυχώς τα ποτά ήσαν μπόμπα, και γιαυτό είανι στην φυλακή, για τα ληγμένα……Τα καλύτερα τα έχουμε στο τέλος



BLUE BELL SA

-         Εναρξη εργασιών στην Ελλάδα  στις 27-10-1998 με διεύθυνση Εδισσον 14, όπου και η έδρα της κατηγορούμενης Ευφροσύνης Λαμπροπούλου.

-Ιδιομοιρία της Σελήνης της BLUE BELL SA με την Αφροδίτη του Ακη Τσοχατζόπουλου, η φτώχεια θέλει καλοπέραση και για τους συγγενείς σου, μιας και βρίσκεται στον 3ο οίκο του, αλλά και ο Ποσειδώνας της BLUE BELL SA σε σύνοδο με την γενέθλια Αφροδίτη του, μας δείχνει τον πλούτο από σκάνδαλα και χρήμα από μυστικές διαδρομές, το κόλπο είναι καλά στημένο.
- Ο Αρης της BLUE BELL SA σε αντίθεση με τον γενέθλιο του Αρη, στον άξονα, 4-10, μας δείχνει, ότι δεν υπολογίζει κανένα, ούτε κυβέρνηση, ούτε αντιπολίτευση, γιατι είναι ο ΑΡΧΗΓΟΣ, αυτό τον έφαγε και είναι τώρα φυλακή.

-Το καλύτερο το έχουμε για το τέλος. Ο Δίας της BLUE BELL SA σε σύνοδο με τον γενέθλιο Αρη του, κύριοι ο Απόλυτος αρχηγός σας διατάζει, αλλά συστυχώς τώρα είναι φυλακή.

Αυτά τα ολίγα για τον Ακη Τσοχατζόπουλο και τις εταιρείες του.

Ηθικό δίδαγμα . Όταν κάνετε λαμογίες, πάρτε και την συμβουλή κάποιου Αστρολόγου, σε κάτι μπορεί να σας βοηθήσει……

ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΟΝ ΤΡΟΦΙΜΟ, τι ωραία που ακούγεται, ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ




Δεν υπάρχουν σχόλια: