9.4.12

Έρως, ο αστεροειδής του σεξ. Πως επηρεάζει το γενέθλιο ωροσκόπιο σου.



Έρως, ο αστεροειδής του σεξ. Πως επηρεάζει το γενέθλιο ωροσκόπιο σου.

blank
Λέγεται Έρως και είναι ένας μικρός αστεροειδής, ένας βράχος σε σχήμα πατάτας, που περιπλανιέται στο διάστημα. Ο 433, όπως λέγεται στην αστρονομία, ήταν ο πρώτος αστεροειδής πάνω στον οποίο η NASA προσγείωσε ένα ερευνητικό διαστημικό όχημα, για να τον μελετήσει. Όμως ο Έρως δεν είναι σημαντικός μόνο για την επιστήμη του διαστήματος. Η αστρολογία του έχει δώσει έναν βασικό ρόλο εδώ και πολλά χρόνια.
Αυτό το μικρό ουράνιο σώμα μπορεί να ρίξει φως σε ό,τι μας ανάβει ερωτικά. Στη μυθολογία, ο συνονόματός του ήταν ο φτερωτός θεός της σεξουαλικής αγάπης και επιθυμίας. Τον θεωρούσαν ανίκητο. Απεικονιζόταν συχνά με τα μάτια δεμένα, για να δείχνει πως έριχνε στα τυφλά τα βέλη του πόθου σε θεούς και ανθρώπους.
 
Αντίστοιχα και στην αστρολογία, ο Έρως εκπροσωπεί την αντιμετώπιση ενός προσώπου ως αντικείμενο του σεξουαλικού πόθου, την επιθυμία αλλά και τη δημιουργικότητα. Εκπροσωπεί επίσης τη συνειδητοποίηση της θνητότητάς μας. Καθώς ξέρουμε ότι θα πεθάνουμε, διαρκώς αναδημιουργούμε τα ερωτικά συναισθήματα που μας κάνουν να νιώθουμε γεμάτοι ζωή. Η αγάπη του Έρωτα είναι πολύ εγωκεντρική. Μας διεγείρει η ιδέα ότι δημιουργούμε επιθυμία σε κάποιον άλλο, και αυτό ενισχύει μέσα μας την αίσθηση της ζωτικότητας.
 
Η θέση του Έρωτα στο γενέθλιο χάρτη αποκαλύπτει την ένταση των ερωτικών συναισθημάτων μας και ποιο είδος γνωριμίας μπορεί να ανάψει το σεξουαλικό πάθος. Αν, σε έναν γενέθλιο χάρτη, ο Άρης δείχνει τον τρόπο έκφρασης της σεξουαλικότητας, ο Αφροδίτη τον ρομαντισμό και η Σελήνη τα συναισθήματα, ο Έρως είναι ο δείκτης της σωματικής έλξης. Δεν έχει σχέση με τη διάρκεια ή τις άλλες παραμέτρους μιας σχέσης, μιλάει μόνο για ερωτισμό. Όταν η σεξουαλική έλξη είναι ισχυρή, σίγουρα ο Έρως έχει βάλει το χεράκι του. Για παράδειγμα, αν στα γενέθλια ωροσκόπια των δύο συντρόφων βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο, ή ο Έρως του ενός σχηματίζει τρίγωνο ή αντίθεση με την Αφροδίτη, τον Άρη ή τον Ωροσκόπο του άλλου, αυτό είναι μια ένδειξη έντονης ερωτικής έλξης.

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΣΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΟΥ

Για να βρεις σε ποιο ζώδιο βρισκόταν ο Έρως όταν γεννήθηκες, αναζήτησε την ημερομηνία της γέννησής σου εδώ Ο ΕΡΩΣ ΣΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΟΥ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: