6.4.12

«Έχεις άστρο», με Πασχαλινό αφιέρωμα



«Έχεις άστρο», με Πασχαλινό αφιέρωμα

Ζώδια, προβλέψεις, οδηγός αγορών, προτάσεις για διασκέδαση και όχι μόνον




Σήμερα στις δώδεκα τα μεσάνυχτα ακριβώς και για δύο ώρες, η Βασιλική Κόντη και ο Γιάννης Ριζόπουλος, στο καθιερωμένο ραντεβού τους στο Channel 9, συζητούν, αναλύουν και παρουσιάζουν τα πάντα γύρω από την Αστρολογία, με το δικό τους μοναδικό ...passing game!
Ζώδια, προβλέψεις, οδηγός αγορών, προτάσεις για διασκέδαση και όχι μόνον. Ο έρωτας, η πολιτική, η οικονομία, οι celebrities και γενικά όσα συμβαίνουν ή θα συμβούν γύρω μας, σχολιάζονται άμεσα και κατανοητά μέσα από ένα αστρολογικό πρίσμα, φυσικά.
Υπάρχει και bonus για τους τυχερούς τηλεθεατές, που θα απαντήσουν σωστά στην -καθιερωμένη πια- ερώτηση του διαγωνισμού.


Ποιοί έχουν το ...προβάδισμα στην καλοπέραση;
Η Πανσέληνος του Απριλίου και το hot τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη είναι μόνον η αρχή. Αναστατώσεις, διεκδικήσεις και δράματα αναζητούν παραλήπτες, με τα στοιχήματα να πέφτουν βροχή για το ποιοί θα πέσουν πρώτοι στα ...πατώματα! Επιπλέον όμως, αυτήν την Παρασκευή 6 Απριλίου, η εκπομπή είναι αφιερωμένη στις Πασχαλινές διακοπές, και τις επιβεβλημένες προβλέψεις για το τι μας επιφυλάσσουν οι ουρανοί την περίοδο των εορτών. Ακόμη, με την συνεισφορά του γνωστού σας Urania lab θα χαρτογραφηθούν και οι κατάλληλοι προορισμοί, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, ώστε η γιορτή της Αγάπης να ...πιάσει τόπο. Κλείστε θέσεις λοιπόν, σε καράβια, αεροπλάνα, τρένα, ξενοδοχεία και ...φύγαμε!


Το Channel 9 εκπέμπει μόνον στην Αττική αλλά μπορείτε να το δείτε live και μέσω διαδικτύου στην διέυθυνση http://wwitv.com/tv_channels/b6155.htm

Η εκπομπή θα παιχτεί σε επανάληψη την Κυριακή, 7:30 το πρωί και για όσες ή όσους δεν μπορέσουν να την παρακολουθήσουν, το βίντεο της θα είναι διαθέσιμο εδώ την Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: