29.3.12

Επιλογή εραστή με κριτήριο τον Άρη

Υπενθυμίζουμε ότι δεν υπάρχει καλός και κακός Άρης


από τη Χριστίνα Δημοπούλου
Xristina Foto
Ο Άρης στην αρχαιότητα  όπως όλοι γνωρίζουμε ήταν ο Θεός του Πολέμου και του Μίσους. Με τη brutal και άγρια παρουσία του όμως κατάφερε να ρίξει την σέξι και τσαχπίνα Αφροδίτη και να κάνει ανάκατο όλο τον Όλυμπο, αφού όταν ο Ήφαιστος (ο νόμιμος σύζυγός της) τους έκανε τσακωτούς στο κρεβάτι, τους αλυσόδεσε και φώναξε τους υπολοίπους να τους δουν και να τους καμαρώσουν. Η αστρολογία του έδωσε την δυνατότητα από εκεί που θεωρούταν δεύτερη επιλογή να πάρει τα ηνία και να γίνει ο πρώτος σεξουαλικός οδηγός για τις γυναίκες. Γνωρίζοντας λοιπόν σε ποιο ζώδιο έχει τον Άρη του ο υποψήφιος εραστής μπορούμε να βγάλουμε κάποια βασικά συμπεράσματα για την σεξουαλική του συμπεριφορά. Καθίστε και απολαύστε τα Άρεια θεωρήματα. Υπενθυμίζουμε ότι δεν υπάρχει καλός και κακός Άρης. Καλός είναι ο οποιοσδήποτε Άρης συμβαδίζει με τις δικές σας επιθυμίες. Π.χ. ο Άρη στο Σκορπιό θεωρητικά είναι ο καλύτερος στον συγκεκριμένο τομέα αλλά εάν δεν υπάρχει χημεία μεταξύ σας τότε αυτόματα μπαίνει στην μαύρη λίστα.Άρης στον Κριό

Ο Άρης σε μια θέση «κυριαρχίας» όπου τίποτα δεν τον σταματά. Έχοντας αφήσει το savoir vivre στα βάθη των σπηλαίων στα ερωτικά είναι  λίγο πιο εξελιγμένος από το me Tarzan you Jane. Αν η ερωτική του διάθεση χτυπήσει κόκκινο, τότε θα κάνει ντου από παντού και δε θα μείνει τίποτα όρθιο. Ο Άρης στον Κριό στερείται κινήτρου και σκοπού (εξ ου και μια ελαφριά αφέλεια) και λειτουργεί καθαρά ενστικτωδώς σαν λύκος. Είναι ενθουσιώδης και δεν σπαταλά χρόνο στα προκαταρτικά. Μετά από μια νύχτα όπου έγινε χαμός μπορεί να σου πει …για θύμισε μου το όνομα σου πρώτα απ’ όλα να μην μιλάω με μια άγνωστη στην πόρτα που λέει και το λαϊκό άσμα.

Άρης στον Ταύρο

Ο άνδρας με τον Άρη στον Ταύρο λόγω της έμφασης της κτητικής (κάποιες φορές) και προσωπικής (κάποιες άλλες φορές) αντωνυμίας «μου» είναι γεννημένος να παίρνει. Ενώ έχει την σωματική αντοχή κοιτάει πρώτα τις δικές του ανάγκες. Εάν οι ανάγκες σας συμβαδίζουν με τις δικές του, τότε βρήκατε τον ιδανικό εραστή. Εάν όχι τότε περνάμε στα στάδιο της εκπαίδευσης. This is a doggy style και τέτοια μέχρι να συντονιστεί. Αν δεν παίρνει μπρος με τη μια, σβερκώστε τον μπας και θυμηθεί τη φύση του. Είναι ιδανικός για αγώνες ημιαντοχής (στα προκαταρτικά τα πάει κάλα), αφού σε κάθε περίπτωση τρώει όλο το φαί του.

Άρης στους Διδύμους

Μετά την βόλτα στα νυχτερινά κέντρα, την ανάλυση του X-Factor, το διαιτολόγιο του Πάγκαλου έρχεται και το «τι λες δεν πάμε για σεξ;» Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τρόπος προσέγγισης. Τώρα αφού φτάσετε στην πράξη θα καταλάβετε δυο πράγματα. Το πρώτο είναι πως είναι γεμάτος με πολλά ορντέβρ, πράγμα που προσδίδει μια ποικιλία και δεύτερον είναι πως λειτουργεί με Protocol στυλ "γρήγορα ναι πρόχειρα όχι". Ένα από τα δυνατά του σημεία είναι η ολοκληρωτική έλλειψη ταμπού, οι αδιάκοποι πειραματισμοί και αλλαγές στάσης του και φυσικά η αμεσότητα του στα ερωτόλογα και γενικά στα λόγια (το συζητάει κάπως το θέμα). Κάτι που ενδέχεται να σας προβληματίσει ή να σας εξιτάρει ακόμη περισσότερο είναι η εγκεφαλικά δισυπόστατη σεξουαλικότητα του.

 Άρης στον Καρκίνο

Ο εμπνευστής της φράσης «ο έρωτας περνάει από το στομάχι» είχε σίγουρα Άρη στο Καρκίνο. Εσείς βεβαίως, αναρωτιέστε αν ο υποψήφιος εραστής σας έχει κάποια σχέση με γνωστό τηλερεάλιτι μαγειρική! Ομοίως και με τα ποτά. Γουλιά και άναμμα! Αυτό είναι βέβαια μέρος του παιχνιδιού μιας και ο τύπος ξέρει πως ο έρωτας είναι μια ιδιαίτερη εγκεφαλική διεργασία και παίζει με αυτό. Έτσι, εκεί που ξαπλώνετε με την όρεξη να δείτε τι χρώμα είναι το ταβάνι και αν θα του πήγαινε μια απόχρωση του εκρού (του υποτιθέμενου ερωτικά «νεκρού» Άρη) αυτός ο παμπόνηρος έρχεται ...με το δεξί και τελικά η βαρετή νύχτα που φανταζόσασταν γίνεται το μέγας είσαι κύριε (με Άρη στον Καρκίνο) και θαυμαστά τα έργα σου. Πριν και μετά οι αγκαλιές θα σας πνίξουν αλλά και θα σας ζεστάνουν, αφού η θηλυκή-μητρική του πλευρά είναι πάντα ενεργή.

 Άρης στον Λέοντα

Όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι. Καθότι ο Άρης εκεί είναι υπερφίαλος, σου λέει ιστορίες και νομίζεις πως θα ξαπλώσεις με τον ομότιμο Jack Sparrow των Πειρατών της ...Πειραϊκής. Έχει μεγάλο ρεπερτόριο, σωματικά βγάζει μια ρώμη αλλά ουσιαστικά είναι σαν εξίσωση με δυο άγνωστους. Συνήθως φροντίζει σε υπερβολικό βαθμό την ερωτική του σύντροφο αλλά, αν δεν παινέψεις τη μοναδικότητα του, είναι σαν να σου τάξουν σαμπάνια και τελικά να σε κεράσουνε ένα σφηνάκι σουμάδα. Έστω κι έτσι, καλή η κίνηση .αλλά τι να σου κάνει το ένα σφηνάκι.

Άρης στην Παρθένο

Είναι ένας από τους πιο ιδιότροπους εραστές και στην πορεία μπορεί να σας βγάλει ιδιαίτερα extreme αναζητήσεις -όχι απαραίτητα επιθυμητές. Το κλασικό σκηνικό είναι βέβαια το να πηγαίνετε με μεγάλη όρεξη για σεξ και αυτός έρχεται με γάντια, αντισηπτικά και απολυμαντικά. Το βαλιτσάκι έχει μέσα όλα τα καλούδια λες και έχεις βγει ραντεβού με τον Eric Delko από το CSI Miami. Κάνετε μπάνιο με έλαια κέδρου (κέδρος είναι γνωστός για τις αντισηπτικές του ιδιότητες) και αφού επαλείψετε στο κορμί σας ένα μείγμα από βότανα και φυσικό -πάντα-άρωμα είσαστε στην pole position. Από την στιγμή όμως που έχει επιτευχθεί η αποστείρωση η ερωτική πράξη κυλάει ομαλά μέχρι να έρθει η ολοκλήρωση. Ξανά την ίδια δοκιμασία και είμαστε έτοιμοι για αναχώρηση. Α, καλού κακού και μια σειρά εξετάσεων μαζί σας θα είναι για αυτόν το καλύτερο αφροδισιακό.
Untitled_4η συνεχεια εδω 


Δεν υπάρχουν σχόλια: