16.3.12

«Έχεις άστρο», Κανάλι 9, σήμερα καλεσμένη η Αστρολόγος Μαίρη Γαλανού-Ξένου



«Έχεις άστρο», με θέμα την Ωριαία Αστρολογία

Ζώδια, προβλέψεις, οδηγός αγορών, προτάσεις για διασκέδαση και όχι μόνον




Σήμερα στις δώδεκα τα μεσάνυχτα ακριβώς, η Βασιλική Κόντη και ο Γιάννης Ριζόπουλος, στο καθιερωμένο ραντεβού τους στο Channel 9, συζητούν, αναλύουν και παρουσιάζουν τα ...πάντα γύρω από την Αστρολογία, με το δικό τους μοναδικό ...passing game!

Ζώδια, προβλέψεις, οδηγός αγορών, προτάσεις για διασκέδαση και όχι μόνον. Ο έρωτας, η πολιτική, η οικονομία, οι celebrities και γενικά όσα συμβαίνουν ή θα συμβούν γύρω μας, σχολιάζονται άμεσα και κατανοητά μέσα από ένα αστρολογικό πρίσμα, φυσικά.


Αυτήν την Παρασκευή 16 Μαρτίου, το κεντρικό θέμα της εκπομπής είναι η Ωριαία Αστρολογία, με την Μαίρη Γαλανού-Ξένου να αποκαλύπτει τα μυστικά της σε μια διεξοδική συζήτηση. Ακόμη, στην ατζέντα του «Έχεις άστρο», εκτός από τα μόνιμα θέματα συμπεριλαμβάνεται μια ιδιαίτερη αναφορά στις πολιτικές εξελίξεις, με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στο πάλαι ποτέ «Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα».



Το Channel 9 εκπέμπει μόνον στην Αττική αλλά μπορείτε να το δείτε live και μέσω διαδικτύου στην διέυθυνση http://wwitv.com/tv_channels/b6155.htm

Η εκπομπή θα παιχτεί σε επανάληψη την Κυριακή τα ξημερώματα και για όσες ή όσους δεν μπορέσουν να την παρακολουθήσουν, το βίντεο της θα είναι διαθέσιμο εδώ την Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: