2.2.12

Πώς αγαπούν και πώς ζηλεύουν τα ζώδια;






από την Χριστίνα Δημοπούλου

Xristina Foto


















«Πάντα θα έχουμε το Παρίσι»
Χάμφρεϊ Μπόγκαρντ στην «Καζαμπλάνκα»



Η Αφροδίτη και ο Άρης «χαιρετιούνται» στους ουρανούς και η αντίθεση τους στον άξονα Ιχθύων-Παρθένου εγείρει υψηλές θερμοκρασίες και έντονα καρδιοχτύπια.
Αυτή είναι όμως και η ουσία του έρωτα. Φλογισμένες καρδιές και φλογισμένα κορμιά, που σκιρτούν στο παραμικρό άγγιγμα. Ο έρωτας είναι σαν τον πυρετό. Για να τον νοιώσεις πρέπει να καίει, γιατί εάν πρόκειται μόνον για «δέκατα» του τύπου 37,5 τότε σε πιάνει μια μιζέρια επανάπαυσης και τελικά συνήθειας που είναι ότι χειρότερο μπορεί να τύχει. Από την άλλη, όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία, συνοδεύεται συνήθως από ζήλεια, πάθος και ...σύνδρομο αποκλειστικότητας.
Αλήθεια όμως πώς αγαπούν και πώς ζηλεύουν τα ζώδια;


ΚΡΙΟΣ
Αν σκεφτεί κανείς πως έχετε κυβερνήτη τον Άρη, τότε το πάθος ξεχειλίζει. Για εσάς ο έρωτας είναι πηγή έμπνευσης και κινητήριος δύναμη ενώ αυτό που σας τρομάζει είναι η συνήθεια. Ο πύρινος χαρακτήρας δεν θα δεχτεί μεσοβέζικες καταστάσεις και συμβιβασμούς. Όταν βάλετε ένα πρόσωπο στο νου σας και το «κλειδώσετε» εκεί, είναι δύσκολο να σας ξεφύγει. Θα φτάσετε σε ακραίες καταστάσεις για να το πετύχετε. Το «όχι» το έχετε ακούσει σε εθνικές επετείους και το είχε πει κάποιος Μεταξάς, όχι το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Τώρα για το αν ζηλεύετε η υπεραιμία στο κεφάλι το δείχνει ξεκάθαρα μιας και οτιδήποτε άλλου φύλου πλησιάζει το «πρόσωπο» είναι για εσάς persona non grata. Και το βλέμμα σας πάντα με ευγένεια –αγάπη και proderm του λέει: Άντε ...κάντην σιγά-σιγά! 
Κινηματογραφική ατάκα: Go ahead ...make my day- Dirty Harry η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: