1.2.12

Τι συνδεει αστρολογικα τους Βενιζερδους,το ζευγαρακι της εξουσιας Βενιζελος-Λοβερδος



Αντε εγινε και ενας γαμος, πολιτικος, των δελφινων της εξουσιας Βενιζελου-Λοβερδου, Πολλα ειπωθηκαν και γραφτηκαν γιαυτο το συνοικεσιο. Ας δουμε τι μπορει να μας πει και η Αστρολογια.

Πιστευετε στο Καρμα? Αν η απαντηση είναι αρνητικη τοτε δειτε τι λεει η πολιτικη τους συναστρια.

Ο πλανητης Κρονος, που συμβολιζει την εξουσια και οι δεσμοι, που συμβολιζουν τις συμμαχιες και τους υποστηρικτες,Ας ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ. Ετσι ο αριβιστας Λοβερδος, Κρονος στον Σκορπιο, βρισκει σαν οχημα την συνοδο του δεσμου του Βενιζελου με τον Κρονου του και ετσι δενει το γλυκο της εξουσιας. Και οι εκπληξεις δεν τελειωνουν εδώ.     Ο Κρονος του Βενιζελου, στον Τοξοτη, ενας βερμπαλιστης της πολιτικης σκηνης, από τοτε που παρουσιαστηκε στο ΠΑΣΟΚ, εχει συμμαχο τον δεσμο του Λοβερδου, συνοδο με τον Κρονο του, ετσι ώστε να αλωσουν την μικρο-εξουσια στο ΠΑΣΟΚ.   

Εχουμε και την συνοδο του Ηλιου του Λοβερδου με τον δεσμο  του Βενιζελου, στον Ταυρο, που μας δειχνει  ότι η κοινωνιολογια  της εξουσιας είναι σε πληρη αναπτυξη, με την δημιουργια μεσων επικοινωνιας,που προβαλουν την συμμαχια τους σαν θεληση τοης βασης, που εκφραζονται με συντομες προσφωνησεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια: