28.2.12

Η Ουρανιτσα, ο Πετρος Κωστοπουλος και το περιοδικο Αστροσκοπιο.


Ο Πετρος  Κωστοπουλος, ο βασιλιας του λαιφ σταιλ, στις καλες εποχες ειχε πολλα περιοδικα με βασικο αναγνωστικο κοινο του, την νεολαια. Την εποχη εκεινη ειχαν κυκλοφορησει τα αστρολογικα περιοδικα ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ, με μεγαλες κυκλοφοριες και τεραστια διαφημιστικα εσοδα, κυριως από τα 090, που τοτε εκαναν τρελους τζιρους. 

Σαν τρελλος Υδροχοος,πιστεψε, ότι μπορει να εχει πολλα ευρωπουλα και από την λαιφ σταιλ αστρολογια.Ετσι εκανε μια ομαδα για να τρεξει το περιοδικο με τον τιτλο ΑΣΤΡΟΣΚΟΠΙΟ. Καποιος με πηρε τηλεφωνο για να αναλαβω την στηλη της Αστρογεωγραφιας. Ηξεραν τον τροπο γραφης μου από τα περιοδικα FLASH KAI SYMBOL.Τους εθεσα όμως δυο ορους. Πρωτος όχι το ονομα μου, αλλα  URANIALAB, όπως παντα αρθογραφω,και δευτερος όχι φωτογραφια. Τους πηγα ένα δοκιμαστικο και περιμενα τηλεφωνο για την συνεργασια. Ποτε κανεις δεν με πηρε. 

Όταν  κυκλοφορησε το περιοδικο ειδα ότι την Αστρογεωγραφια την εκανε ενας Ιταλος Αστρολογος, με κειμενα αλλου για αλλου και καμμια σχεση με την ελληνικιη πραγματικοτητα. Δεν εδωσα σημασια,αλλωστε το περιοδικο, αστρολογικα τουλαχιστον ηταν για κλαματα.Σταματησε στο εκτο τευχος γιατι το κοινο ηθελε αστρολογικες προβλεψεις και όχι λαιφ σταιλ. Ο κυριος Πετρος Κωστοπουλος ηξερε από λαιφ σταιλ, αλλα όχι αστρολογια, γιαυτο το περιοδικο πηγε απατο και το κοινο του γυρισε την πλατη, γιατι ο καθενας στο ειδος του και ο ΛΟΥΜΙΔΗΣ στους καφες, που είναι και νονος μου….

Οσο για τα λεφτα που λεει ότι πληρωνε, μουφες ηταν, δουλους ηθελε, που μονο και μονο η υπογραφη τους σε περιοδικο του Πετρου Κωστοπουλου θα τους ανεβαζαν στα ματια του κοσμου και μπορει να εβρισκαν και μια δευτερη δουλεια.

 
Αυτά  θυμηθηκα, όταν διαβασα μια συνεντευξη του Πετρου Κωστοπουλου στην εφημεριδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: