6.2.12

Πώς αγαπούν και πώς ζηλεύουν τα ζώδια;




από την Χριστίνα Δημοπούλου

Xristina Foto



















«My precious...»
Ο Σμίγκολ στον «Άρχοντα των Δακτυλιδιών»


Η Αφροδίτη και ο Άρης «χαιρετιούνται» στους ουρανούς και η αντίθεση τους στον άξονα Ιχθύων-Παρθένου εγείρει υψηλές θερμοκρασίες και έντονα καρδιοκτύπια.
Αυτή είναι όμως και η ουσία του έρωτα. Φλογισμένες καρδιές και φλογισμένα κορμιά, που σκιρτούν στο παραμικρό άγγιγμα. Ο έρωτας είναι σαν τον πυρετό. Για να τον νοιώσεις πρέπει να καίει, γιατί εάν πρόκειται μόνον για «δέκατα» του τύπου 37,5 τότε σε πιάνει μια μιζέρια επανάπαυσης και τελικά συνήθειας που είναι ότι χειρότερο μπορεί να τύχει. Από την άλλη, όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία, συνοδεύεται συνήθως από ζήλεια, πάθος και ...σύνδρομο αποκλειστικότητας.
Αλήθεια όμως πως αγαπούν και πως ζηλεύουν τα ζώδια;




ΖΥΓΟΣ
«Οι καβγάδες των ερωτευμένων είναι η ανανέωση της αγάπης» Τερέντιος
Για εσάς η συντροφικότητα είναι ιερή αφού μέσα από αυτήν βγάζετε όλα τα δημιουργικά χαρίσματα σας. Με κυβερνήτη την Αφροδίτη είσαστε «βουτηγμένοι» στο μέλι και σεξουαλικά συνεργάσιμοι μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο... Η έκφραση, ο τόνος της φωνής και οι κινήσεις αποκτούν ιδιαίτερη χάρη όταν πρόκειται για αισθηματικά θέματα. Η «τσαχπινιά» συνδυασμένη με την διπλωματία είναι ένας ακαταμάχητος συνδυασμός.  Όμως πολλές φορές η έλλειψη μέτρου στην υποχωρητικότητα και ο φόβος της μοναξιάς συνθέτουν ένα περίεργο πάζλ, όπου τα κομμάτια δεν «κουμπώνουν» μεταξύ τους κι εσείς άγεστε και φέρεστε από τις εξελίξεις.
Η ζήλεια υπάρχει αλλά το βασικό είναι να μην πληγεί η κοινωνική σας εικόνα. Σε κάθε περίπτωση δεν μπορείτε να δεχτείτε πως το πρόσωπο τελικά θα επιλέξει κάτι άλλο. Και όταν σας «πάρει από κάτω» μπορείτε να μεταμορφωθείτε σε άτομο που να μην θυμίζει σε τίποτα το γλυκό και ευπροσήγορο πρόσωπο που όλοι γνωρίζουν. Η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: