5.2.12

Ζώδια και απιστία. Μάθε αν ο σύντροφος σου σε απατά.

Τα ζώδια και η απιστία: Όσο και να προσέχεις τη σχέση σου, δυστυχώς δεν είναι πάντα δυνατόν να αποφύγεις να πιεις το πικρό ποτήρι της απιστίας.  Οι άντρες είναι ζωηροί και απρόβλεπτοι… Αλλά τουλάχιστον υπάρχουν μερικές ενδείξεις  για να καταλάβεις ότι κάτι δεν πάει καλά με τον έρωτά σου.

Το κάθε ζώδιο έχει αλλαγές συμπεριφοράς, όταν δημιουργεί μια παράλληλη σχέση. Αυτές που θα σε βάλουν σε υποψία. Μερικές φορές πάντως «δανείζεται»  και τις συμπεριφορές των άλλων ζωδίων, γι’ αυτό καλό είναι να μη διαβάσεις μόνο το κομμάτι που σε αφορά, ως προς τις ενδείξεις της απιστίας.

Κι όσο για το τι θα σου πει και τι ΔΕΝ θα σου πει όταν αποκαλυφθεί η απιστία του, εδώ ο κάθε εκπρόσωπος του ζωδιακού έχει το δικό του στιλ.  Για να ξέρεις, δηλαδή, τι σε περιμένει και πώς να το παλέψεις, αν χρειαστεί.
ΚΡΙΟΣ
Πώς θα τον υποψιαστείς: Ξαφνικά ξοδεύει ώρες ατέλειωτες στο Ίντερνετ, κατά προτίμηση χωμένος μέσα σε ένα δωμάτιο με κλεισμένη πόρτα. Σίγουρα αυτός δεν είναι από τους τρόπους που συνήθως προτιμά για να περνά την ώρα του ένας αεικίνητος Κριός. Είναι όμως μια από τις συχνότερες αιτίες χωρισμών μετά από on line γνωριμίες,  στον τεχνολογικά ανεπτυγμένο κόσμο. Παρά τις τόσες ώρες σερφάρισμα,  το «ιστορικό» της περιήγησής του θα είναι σχεδόν κενό, δηλαδή σβησμένο. Κι όσο για το προφίλ του στο facebook, μάλλον δεν είναι μόνο αυτό που νομίζεις.

Οι δικαιολογίες που θα σου πει, αν αποκαλυφθεί: «Η σχέση μας είχε γίνει πολύ προβλέψιμη». «Έτσι είμαι εγώ, τι να κάνουμε…»

Οι αιτίες που δεν θα σου πει: Βαρέθηκε και ήθελε λίγη περιπέτεια. Του άρεσε το σασπένς και η πρόκληση να καταφέρει να  μη γίνει τσακωτός. Δεν σκέφτηκε τις συνέπειες. Η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: