1.2.12

Οι Προβλέψεις της Ινδικής Αστρολογίας για το μήνα Φεβρουάριο




Γράφει ο Πάρις Σιδηρόπουλος













Οδηγίες προς τους αναγνώστες
Θυμίζω ότι στην Ινδική παράδοση οι θέσεις των Φώτων, των πλανητών και των Δεσμών της Σελήνης υπολογίζονται με τον αστρικό ζωδιακό, δηλαδή περίπου 24 μοίρες μείον από τις θέσεις του τροπικού ζωδιακού της δυτικής αστρολογίας.
Κατ’ επέκταση τα ζώδια αρχίζουν σε άλλες ημερομηνίες που δεν ταυτίζονται με τις αντίστοιχες της Δυτικής αστρολογίας. Για να μην μπερδευτείτε λοιπόν θα πρέπει αρχικά να ελέγξετε τις ημερομηνίες για να βρείτε σε ποιο ζώδιο της Βεδικής αστρολογίας ανήκετε. Η ακριβής ημερομηνία και ώρα του περάσματος από το ένα ζώδιο στο άλλο δεν είναι σταθερή και διαφοροποιείται κάθε χρόνο όπως ακριβώς συμβαίνει και στη Δυτική αστρολογία. Κι αν έχετε την …ατυχία να έχετε γεννηθεί πάνω στην αλλαγή των ζωδίων θα πρέπει να ανατρέξετε στην αστρική θέση του Ήλιου (με το σύστημα Lahiri) για τη χρονιά που σας ενδιαφέρει.



Μεσά (Κριός)
Από 13-14/4 έως 13-14/5

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 4ο οίκο των σχέσεων με την μητέρα σας καθώς και όλες τις συνθήκες της οικογενειακής στέγης και των ανέσεων. Φιλοξενεί τον Δία και την Σελήνη που σημαίνει ότι υπάρχουν θετικές προϋποθέσεις που, ωστόσο, ανατρέπονται ή αμαυρώνονται από την ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη πλανήτη σας, του Άρη, καθώς και την θέση του στο δύσκολο 8ο σπίτι. Σαν άμεσο προστατευτικό μέτρο, θα συνιστούσα την επίκληση εξευμενισμού του Άρη, Ωμ Κουτζάγια Ναμαχά Ωμ, 27 φορές, ατενίζοντας νότια, όλες τις Τρίτες και τις Πέμπτες του μήνα. Μην επιχειρήσετε αλλαγή κατοικίας και μην φέρνετε στην επιφάνεια θέματα κληρονομικά. Διαφυλάξτε οικογενειακά μυστικά που σχετίζονται με θέματα ερωτικής ηθικής και που κινδυνεύουν να μαθευτούν. Αποφύγετε εξωσυζυγικούς πειρασμούς ή σύναψη ερωτικών σχέσεων με άγνωστα σας άτομα. 

Βρίσαμπα (Ταύρος)
Από 13-14/5 έως 14-15/6

Στο χάρτη του μήνα, το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 5ο τυχερό οίκο, φιλοξενώντας τον νευρικό και δαιμονικό Κέτου (Νότιο Δεσμό Σελήνης) και με τον κυβερνήτη πλανήτη σας, την Αφροδίτη, στο 3οσπίτι της δράσης και καθημερινής επαφής. Έτσι λοιπόν προβλέπονται τα ακόλουθα συμβάντα ανάλογα φυσικά με την ηλικία σας και την οικογενειακή και κοινωνική θέση: Τα ελεύθερα άτομα θα γνωρίσουν τον μεγάλο έρωτα της ζωής τους, χωρίς ωστόσο να καταλήξουν σε μακροχρόνιο δεσμό ή γάμο. Όσοι έχετε παιδιά σε προσχολική ηλικία θα χαρείτε με τα καμώματά τους και όσες γυναίκες συλλάβουν μέσα στον μήνα θα αποκτήσουν αγόρι. Οι νεαροί και τολμηροί επιχειρηματίες θα έχουν επιτυχία με επενδύσεις σε τουρισμό και βιολογικές καλλιέργειες. Οι καλλιτέχνες θα έχουν δημιουργική και πρωτοποριακή έμπνευση με ότι καταπιαστούν.Η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: