14.2.12

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και τα 12 Ζώδια

Τι θα φέρει ο άγιος Βαλεντίνος σε κάθε ζώδιο;

από τη Νία Θεοφανίδου


Copy_of_photo_winter_high




















Η ημέρα του αγίου Βαλεντίνου έχει εξελιχθεί σε μια γιορτή με πολύ ένταση. Οι άντρες νοιώθουν πίεση, γιατί το θέμα του έρωτα συνδέεται με το shopping. Οι γυναίκες πάλι νοιώθουν ότι πρέπει να έχουν ένα Βαλεντίνο και αυτοί που δεν είναι δεσμευμένοι ή μόλις έχουν χωρίσει αισθάνονται περίεργα γιατί έχουν μείνει έξω από το πανηγύρι.
Παρ όλα αυτά ας ρίξουμε μια ματιά τι θα φέρει ο άγιος Βαλεντίνος σε κάθε ζώδιο. Μην ξεχνάτε βέβαια ότι χωρίς να έχουμε ένα προσωπικό χάρτη γέννησης, βασισμένο σε ακριβή ώρα και τόπο, αυτές οι περιγραφές μας δίνουν μόνο μια γενική εικόνα, όπως τα ωροσκόπια που βλέπουμε κάθε μέρα.



Κριός: οι πύρινοι Κριοί θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε ένα καυτό έρωτα μιας και ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας αυτή την ημέρα μαζί με τον τρελό πλανήτη Ουρανό. Με τον κυβερνήτη σας τον  Άρη ανάδρομο μπορεί να σας θυμηθεί  ένα πρόσωπο από το παρελθόν που μόνο για καλό δεν θα είναι. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Πλούτωνα σας σπρώχνει σε ακραίες καταστάσεις, με αμφίβολη διάρκεια. Παρ όλα αυτά απολαύστε το. Μπορεί να ζήσετε ακόμα κάτι απαγορευμένο ή και διεστραμμένο αφού η Σελήνη θα βρίσκεται στον ελκυστικό Σκορπιό.Η Συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: