3.2.12

Το ωροσκοπιο του καινοφανη αστερα Λουκα Παπαδημου. Παπαδημος-Λαος 10-0.

Πρωτη δημοσιευση 10-11-11 δειτε εδω


Μετα την συναντηση των 3  παιδιων της πολιτικης σκηνης  με τον παππου τους, Καρολο Παπουλια, μετα από μεγαλη σκεψη εκαναν πρωθυπουργο, ένα φυσικο, που δεν καταλαβει τιποτε από το μικρο-συμπαν της ελληνικης κοινωνιας, όπως καθαρα μας δειχνει και το ωροσκοπιο του.
Το εξαγωνο Ηλιου-Κρονου, τον κανει να ελεγχει τις ισσοροπιες μεσα στην κυβερνηση ως εκπληρωση υποσχεσεων στους επιτροπους της Τροικας. Παπαδημος-Λαος 1-0
Η συνοδος Ηλιου-Ποσειδωνα, τον κανει να προβαλει τις καλυτερες ημερες μετα από μια δεκαετια, ότι λεει και η Τροικα που θα αναφερεται σε  καθημερινη βαση. Παπαδημος-Λαος 2-0
Η οψη 135 μοιρων μεταξυ Ερμη και Ουρανου τον κανει να ελκει τις λαικες εξεργεσεις, που θα φανουν συντομα,μιας και οι προθεσεις του δεν θα εχουν λαικο ερεισμα. Παπαδημος-Λαος 3-0
Η οψη 30 μοιρων μεταξυ Ερμη και Ποσειδωνα θα τον κανει να ελθει σε συγκρουση με το Νομοθετικο εξουσια,γιατι η παραγωγη νομων θα είναι εντονη, όπως μας δειχνει και η οψη 30 μοιρων μεταξυ  Αφροδιτης και Δια, που βεβαια θα  ερχονται σε αντιθεση με τον λαο. Παπαδημος-Λαος 4-0.
Τα οικονομικα που θα διαχειριστει θα παρουσιαζουν ξαφνικα σκαπανεβασματα, μιας και οι εκτιμησεις για τον οικονομικο σχεδιασμο θα είναι παραξενες, όπως μας λεει και το τριγωνο Αφροδιτης-Ουρανου.
Παπαδημος-Λαος 5-0.
Η οψη  150 μοιρων μεταξυ Αφροδιτης και Βορειου Δεσμου,μας δειχνει ότι η διπλωματια της Τροικα θα είναι πιο ισχυρη από το νομοθετικο σωμα. Παπαδημος-Λαος 6-0.
Το εξαγωνο Αρη και Ποσειδωνα μας δειχνει ότι θα βρεθει αντιμετωπος με λαικες εξεργεσεις, που δεν θα εχει άλλη επιλογη, από την χρησιμοποιηση των δυναμεων καταστολης. Παπαδημος-Λαος 7-0.
Το ημιτετραγωνο Δια και Ποσειδωνα, μας δειχνει   ότι οι απολυσεις είναι προ των θυρων, για το καλο της οικονομιας,τρομαρα του.  Παπαδημος-Λαος 8-0.
Η αντιθεση Δια και Βορειου δεσμου, μας δειχνει ότι θα είναι υπολογος διαφορων λομπυ,εσωτερικου και εξωτερικου,  παλαια μου τεχνη κοσκινο. Παπαδημος-Λαος 9-0.
Η συνοδος Κρονου-Πλουτωνα θα τον κανει να χρησιμοποιησει διχως καμμια δευτερη σκεψη, τις δυναμεις καταστολης, στις λαικες εξεργεσεις.
Παπαδημος-Λαος 10-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια: