31.1.12

Τι περιγράφει η Uranian για τον καθένα πολιτικό αρχηγό;




Γράφει ο Karl Heinz Ottinger


Karl Heinz Ottinger























Αλέκα Παπαρήγα: Η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ δείχνει πως λειτουργεί κυρίως διαλυτικά σε σχέση με το υπάρχον καθεστώς. Τα δύσκολα θα αρχίσουν όταν τα ποσοστά του κόμματος το καταστήσουν ρυθμιστικό παράγοντα, αφού τότε θα πρέπει να πέσουν στο τραπέζι οι προτάσεις, με ή χωρίς την «Νέα Τάξη Πραγμάτων».

Ήλιος/Hades= Πλούτωνας/Admetos= Σελήνη/Admetos= Βόρειος Δεσμός/Vulcanus: Ο άξονας της αποσύνθεσης είτε με κυριολεκτική είτε με μεταφορική έννοια. Οι ριζικές αλλαγές. Μικρές αριθμητικές αποκλίσεις.  Οι κλειστοί χώροι. Επαφές οι οποίες έχουν την δυνατότητα ν’ αλλάξουν την ροη κάποιων πραγμάτων. Η λαϊκή βούληση.


Αλέξης Τσίπρας: Η ημερομηνία γέννησης του είναι πολύ κοντά με αυτή της Μεταπολίτευσης. Ο Αλέξης Τσίπρας μπήκε στην πολιτική ζωή σαν σίφουνας, συνεχίζοντας απλά σαν ...θαλασσινή αύρα. Και η ανάκαμψη του δεν πρόκειται τελικά να είναι τόσο θεαματική.
Από την εξίσωση προκύπτει πως θα κινήσει διεργασίες επανάστασης αλλά κάποια στιγμή θα αυτό-αναλωθεί. Η συμμετοχή του Admetos φέρνει απλά μια παγίωση-ένα πλασάρισμα στα ποσοστά.

Admetos=Wi/Cupido=Ποσειδώνας/Πλούτωνας= Σελήνη/Ποσειδώνας:
Ένας στενός κύκλος επαφών και δραστηριοτήτων. Έχοντας πέσει πολύ χαμηλά. Εκτεταμένοι, βαθιοί μετασχηματισμοί μέσω της διάλυσης. Μικρά ποσοστά και ποσοτικές αυξομειώσεις.


Οι πράσινοι «δελφίνοι»


Ανδρέας Λοβέρδος: Καθηγητής Συνταγματολόγος με ιδιαίτερες ικανότητες αλλά ουσιαστικά η σύνοδος Δια-Ουρανού που έχει δεν τον βοηθά να είναι εγκρατής. Με ιδιαίτερο ρεύμα στις γυναίκες αλλά και στους πιο κουλτουριάρηδες κατάφερε σε μερικές εβδομάδες να τα κάνει όλα γης μαδιάμ. Η εξίσωση που προκύπτει βγάζει επιθετικό λόγο που τελικά γυρίζει μπούμερανγκ αλλά και πολλά λάθη στα κλεισίματα κάποιων υποθέσεων. Δεν αποκλείεται να χρεωθεί ένα ποσοστό της απώλειας  του κραταιού ΠΑΣΟΚ.
Σελήνη/Αρης=ΑSC/Πλουτωνας= ASC/Σελήνη= Ερμής/Vulcanus= Hades:
Μη επιθυμητές  συνθήκες εργασίας. Ελαττωματική εργασία Στρατιωτική θητεία ή επάγγελμα που γίνεται δοκιμασία. Βρώμικη εργασία. Καταπίεση. Αδυναμία του να χαρεί κάποιος. Οι σκέψεις και η ικανότητα να καταπολεμήσω τις παλιές πράξεις.


Χρήστος Παπουτσής: Χωρίς να έχει την ακτινοβολία και την λάμψη άλλων στελεχών ξέρει πότε να αλλάξει στρατόπεδο και να επιλέξει συμμάχους και έτσι τελικά βρίσκεται στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή. Δεν θα ήταν υπερβολή να χαρακτηριστεί ο ...Χαριστέας του ΠΑΣΟΚ.

Admetos/Vulcanus= Βόρειος Δεσμός/Hades= Ποσειδώνας/Poseidon= Ερμής/Δίας: Συμπίεση και περιορισμός των θέλω. Το χτύπημα από την Μοίρα. Το μεγάλο εμπόδιο. Δεσμοί με δύσκολες προοπτικές. Δυσάρεστες συνδέσεις. Σχέσεις που δεν είναι και  πολύ καλές. Η γνώση της Ψυχολογίας και της χρήσης της.Η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: