23.1.12

Απλά μαθήματα Uranian Astrology - Ωροσκόπος και Μεσουράνημα

Η διαφορά μεταξύ του ASC και του MC στην ερμηνεία μια εξίσωσης

από τον Karl Heinz Ottinger

Karl Heinz OttingerΗ συμμετοχή των δυο πιο «προσωπικών» (από πλευράς μαθηματικής ακρίβειας) σημείων, είναι ουσιαστικά τα δομικά στοιχεία του πεπρωμένου ενός ανθρώπου αλλά και του χαρακτήρα.. Θα πρέπει όμως να υπενθυμίσουμε την ουσιαστική διάφορα που υπάρχει. Το MC περιγράφει όχι μονό την προσωπικότητα αλλά επίσης τους στόχους, τις προσδοκίες και τις αποφάσεις του ατόμου.
Και πρέπει να προσέχουμε το καθημερινά προοδευμένο MC διότι σχετίζεται με το παρόν!
Αντίθετα για τον ASC δεν περιγράφεται εδώ τόσο η εξωτερική εμφάνιση ή ο χαρακτήρας (*εν μέρει) αλλά πολύ περισσότερο την επιρροή που ασκούν οι άλλοι στην ζωή του ατόμου αλλά και η «οπτική» που έχουν για αυτό.
 
Εξετάζοντας τα «ευαίσθητα» σημεία θα πρέπει να θυμόμαστε πως πρακτικά είναι πρωτογενείς εξισώσεις, του τύπου Α+Β-Γ ή για πιο ευκολία Α= Β/Γ
Τα σημεία αυτά είναι γεμάτα πληροφορίες για την εξέλιξη μας


Για παράδειγμα:
Ο άξονας SU/ZE είναι ο άξονας του ηγέτη. Αν προσθέσουμε και το MC και σχηματίσουμε την εξίσωση MC=SU/ZE θα μας προκύψει το, εάν το άτομο που μελετάμε, είναι αυτό που μπορεί να ηγηθεί.

Εάν αντικαταστήσουμε το MC με τον ASC τότε έχουμε την εξίσωση: ASC=SU/ZE
Έχουμε δηλαδή «επιφυλακή, συναδελφική αλληλεγγύη, χειριστής μηχανών ή μηχανημάτων».

Ας δούμε έναν επιπλέον άξονα, SA/KR. Ένας άξονας που σχετίζεται με τον εκτοπισμό, την απέλαση, χωρισμός από τον πατέρα, μετρά επιβολής κυρώσεων από τις Αρχές.

Εάν προσθέσουμε το πρόθεμα MC, τότε σχηματίζουμε την εξίσωση:
MC=SA/KR : Εμπόδια στην ανεξαρτησία.
Εάν αντικαταστήσουμε το MC με το ASC, τότε θα έχουμε:
ASC=SA/KR: Παύση πληρωμών από το κράτος ή τον προϊστάμενο

Βλέπουμε έναν ακόμα άξονα, τον ME/HA που δείχνει τις δυσάρεστες ειδήσεις, την απιστία, τις κρυφές σκέψεις κλπ. Εάν βάλουμε το ΜC, έχουμε το ευαίσθητο σημείο:
MC=ME/HA: Κακές σκέψεις. Σκέψεις που δεν θέλουμε να φανερώσουμε.
Εάν αντικαταστήσουμε το MC με τον ASC, τότε έχουμε:
ASC=ME/HA: Δυσφήμιση. Απειλή από τρίτους.

Η διαφορά είναι πως το MC δείχνει δράσεις και αποτελέσματα του ατόμου ενώ ο ASC δράσεις των άλλων όπου οι πράξεις αυτών είναι σε συνάρτηση με το ίδιο το άτομο και το αφορούν.

Εξετάζουμε έναν ακόμα άξονα, τον KR/AP που μας δείχνει την γνώση και την εμπειρία. Εάν προσθέσουμε το MC, τότε σχηματίζεται η εξίσωση: MC=KR/AP, που δείχνει την αυθεντία ή έναν οργανισμό που ελέγχει. Αντικαθιστώντας το MC με τον ASC, τότε έχουμε:
ASC= KR/AP: Ο υπερεκτιμημένος. Αναρρίχηση στα ανώτερα κλιμάκια. Μετέχοντας ως στέλεχος σε μια μεγάλη εταιρεία ή να είναι στέλεχος σε υπηρεσία που ελέγχει

Ο άξονας UR/ZE δείχνει την θέληση που έχει κάποιος. Προσθέτοντας το MC, τότε έχουμε:
MC=UR/ZE: Ο δικτάτορας. Μεγάλη θέληση
Τώρα αντικαθιστώντας το MC με τον ASC, έχουμε:
ASC=UR/ZE: Υπό την θέληση τρίτων. Ενδοτικό άτομο στους άλλους.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Το MC υποδηλώνει τις ενέργειες του ίδιου του ατόμου (ή του ατόμου που μελετάμε) ενώ ο ASC παθογένεια!  Η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: