28.1.12

Το ωροσκοπιο της Μαρία Μπεκατώρου παρουσιαστριας του Junior Master Chef

από τον Γιάννη Ριζόπουλο


Το πλατύ κοινό την γνώρισε μέσα από το Just the 2 of us. Όμως, για όσες και όσους εντρυφούν χρόνια στο τηλεοπτικό γίγνεσθαι, το «φαινόμενο Μπεκατώρου» δεν είναι ούτε νέο, ούτε άγνωστο. Απλά, εξ αιτίας μιας φυσικής επαγγελματικής συστολής-ανασφάλειας (διάβαζε Κρόνος), η ίδια έχει δώσει πολύ μεγάλη αξία σε ...άγνωστες για τους πολλούς ηθικές παραμέτρους, όπως είναι για παράδειγμα η ευγνωμοσύνη απέναντι σε αυτούς που σε πιο δύσκολους καιρούς της πρόσφεραν την στήριξη τους και μια επαγγελματική στέγη. Και αναφέρομαι βέβαια στην τηλεοπτική οικογένεια του ΤΗΛΕΑΣΤΥ, με το Λέοντα Γιώργο Καρατζαφέρη να παίζει αναφανδόν το ρόλο του πάτερ φαμίλια.

Είτε «φταίει» η ανατροφή που της έδωσαν οι Ουρσουλίνες μοναχές, είτε ο Κρόνος (πρακτικά είναι μάλλον το ίδιο), η Μαρία Μπεκατώρου έχει κλείσει επανειλημμένα τα αυτιά της στις σειρήνες που την καλούν να ανοίξει τα φτερά της για μια μεγαλύτερη τηλεοπτική πολιτεία.

Υδροχόος, με έναν πολύ έντονο γενέθλιο χάρτη που ξεχειλίζει από ενέργεια, φαίνεται να έχει δώσει προτεραιότητα, όχι στα στοιχεία που την κάνουν ακτινοβόλα, γοητευτική και ξεχωριστή (αναφέρομαι κυρίως στον ενεργό Ουρανό της στο Ζυγό που έχει αγκαζάρει τη Σελήνη και την Αφροδίτη) αλλά αντίθετα στην αφέλεια -προσποιητή η όχι- του τετραγώνου ανάμεσα στον Ιχθυακό Ερμή και τον Ποσειδώνα. Ο ρόλος της αγεωγράφητης «χαζής ξανθιάς» ταιριάζει γάντι στους δύο πλανήτες και με δεδομένη την τηλεοπτική και πολιτική συγγένεια με τον Άδωνι Γεωργιάδη δεν ξέρω αν η Μαρία Μπεκατώρου φοίτησε στο ίδιο «σχολείο» με την έτερη υποτιθέμενη «γατούλα» των media, την Ιχθύ Ευγενία Μανωλίδου, η οποία σε πείσμα των «κουλτουριάρηδων» επικριτών της είναι επίσης στην πραγματικότητα μια ιδιαίτερα δυναμική και αποφασιστική γυναίκα.

Το εξαιρετικό αστρολογικό προσόν που διαθέτει η Μαρία Μπεκατώρου ως παρουσιάστρια (η Σελήνη στο Ζυγό) σε συνδυασμό με την σύνοδο του Ήλιου της με το Δία, είναι σε θέση να την οδηγήσουν πανεύκολα στα υψηλότερα σκαλοπάτια της τηλεθέασης και να της προσφέρουν τη δόξα που της αναλογεί.

Ωστόσο από μια άποψη ο γενέθλιος χάρτης της Μαρίας Μπεκατώρου ...δεν υπάρχει!
Από τη μια η ίδια έχει επιλέξει το «δρόμο της Αρετής», θέτοντας φραγμούς στους εκάστοτε πειρασμούς αλλά και τα πλεονεκτήματα ενός ενεργού Δία και από την άλλη εδώ έχουμε να κάνουμε με μια περίπτωση όπου το light προφίλ κρύβει από πίσω του μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα.

bekatorou_copy

Αν εξετάσει κανείς τα αστρολογικά δεδομένα της, χωρίς όμως να συνυπολογίσει μια «Κρόνια» επιρροή, θα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι θα έπρεπε να είναι από καιρό μια «φτασμένη» πρωταγωνίστρια της show biz, και μάλιστα εντελώς ...ξεσαλωμένη. Βλέπετε, ο έντονος Δίας δεν φείδεται ούτε σε υποστήριξη, ούτε σε άλματα, ανεξαρτήτως ποιότητας.
Επιπλέον, ο δυναμικός Άρης της (σε τετράγωνο με τον Ήλιο) υποδηλώνει ότι εκτός από σούπερ θηλυκό είναι και μια γυναίκα με τσαγανό και λόγο τιμής, ένα «αντράκι» που έχει μάθει να βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά, ακόμη και αν καίγεται. Τολμώ να πω ότι μπροστά της η «μαγκιόρα» Ανίτα Πάνια είναι του δημοτικού...η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: