9.1.12

Νέα, κουτσομπολιά, φήμες, μαγειρεμένα με... αστρολογική συνταγή

από την Κατερίνα Σαλωνίκη


katerinanew1.jpg_copy









Brigitte Bardot – Νέα εγκωμιαστική βιογραφία για τη θρυλική be-be

BrigitteBardot31Στα 77 της χρόνια παραμένει επίκαιρη, υπέροχη και αξεθώριαστη. Η ζωή της εμπνέει τους βιογράφους εφόσον μπορούν να γράψουν τόμους γι αυτήν. Η νέα βιογραφία για την θρυλική Bardot έρχεται από τη βιογράφο της Liberation Marie-Dominique Lelievre με τίτλο «Η εκθαμβωτική Brigitte Bardot». Με εμφανέστατη πρόθεση να εγκωμιάσει την Εθνική Star της Γαλλίας, φιλοτεχνεί το πορτρέτο της, θαυμάζοντας την πορεία, την τόλμη και το κουράγιο της.
Έχοντας ασχοληθεί με πολλών τη ζωή, η  Lelievre θεωρεί τη ζωή της Bardot την πιο πολυσύνθετη. Φυσικά είναι πολύ εύστοχη, αν υπολογίσει κανείς πως έχει να κάνει με μια γυναίκα σύμβολο, ένα ανεξημέρωτο αγρίμι με αφοπλιστική ομορφιά, που ωρίμασε με τα χρόνια μέσα από τα απανωτά σκανδαλουργήματά της.
Η γατούλα Ζυγός με ωροσκόπο Τοξότη και Σελήνη στους Διδύμους, επικοινωνούσε τη ζωή της σαν ένα πάρτι που διαφήμιζε, για την ξεχωριστή του διασκέδαση.
Έζησε έντονα, ερωτικά, εκρηκτικά, αυθόρμητα και απελπίστηκε από τον Πλούτωνα στον 8ο οίκο (κατάθλιψη - θάνατος) να κυβερνά τον 12ο (εξαρτήσεις ψευδαίσθηση), και το ακριβέστατο τετράγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα, που την οδήγησαν στην αυτοκτονία. Ο Θεός όμως δεν έπλασε τη γυναίκα αυτή για να χαθεί τόσο σύντομα και απλά.
Το τρίγωνο Ήλιου – Σελήνης την έβγαλε από το αδιέξοδο και η Αφροδίτη στην Παρθένο στον 9ο οίκο κυβερνήτης 5ου και 6ου σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, την έκανε να λατρέψει τα ζώα και να τα εξιδανικεύσει, προσφέροντας πάνω από τη μισή περιουσία της για την προστασία και ασφάλειά τους.
Άλλωστε ποιος μπορούσε να αντισταθεί στα αιτήματά της όταν το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα μάγευε τους πάντες. Η Αφροδίτη εκτός από κυβερνήτης του ζωδίου της είναι και κυβερνήτης του μεσουρανήματος!
Συνεχίζει την ενδιαφέρουσα και δραστήρια ζωή της με τον 4ο σύζυγό της βιομήχανο Bernard d' Ormale, αγκαλιά με την ακριβή σύνοδο Δία – Ερμή στον 10ο οίκο του μεσουρανήματός της, όπου ο Δίας κυβερνά τον 1ου οίκο (προσωπικότητα) και ο Ερμής τον 7ο οίκο (γάμος).
Άλλη μια βιογραφία λοιπόν για τη μοναδική Γαλλίδα, που έχει αφεθεί στη χορτοφαγία και στα αυθεντικά γηρατειά χωρίς ματαιόδοξες προσμίξεις. Ελπίζουμε να επισημανθεί πως πριν από 42 χρόνια ο  Πρόεδρος De Gaulle, δηλώνει πως η Brigitte Bardot φέρνει στη χώρα τόσο συνάλλαγμα, όσο και η αυτοκινητοβιομηχανία Renault!.
(28/9/1934 Paris, 1.15pm)


 Η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: