10.1.12

Η διέλευση του ΕΡΜΗ από τον ΤΡΙΤΟ οίκο


   Η διέλευση του Ερμή από τον. τρίτο οίκο είναι πάντα έντονη κι εσύ νιώθεις την επιρροή του περισσότερο από κάθε άλλη του διέλευση.
Νέες γνωριμίες, πολλές συζητήσεις, αυξημένη αλληλογραφία, σύντομα ταξίδια, περισσότερες επαφές με συγγενείς και γείτονες, περισσότερα τηλεφωνήματα και συμμετοχή σε διάφορες διαλέξεις είναι από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία της διέλευσης.
   Αυτή η περίοδος μοιάζει σα να έχει τοποθετηθεί ένα ραντάρ στο μυαλό σου, με σκοπό να επικοινωνείς και να βλέπεις όλο και περισσότερο κόσμο και πράγματα.
Αν στο γενέθλιο τρίτο οίκο του ωροσκοπίου σου δεν υπάρχουν δυσμενείς πλανη­τικές επιδράσεις, μπορεί να αναπτύξεις κάθε είδους πνευματικές δραστηριότητες, και να βρίσκεις, σε κάθε περίπτωση, κατανόηση από το περιβάλλον σου.
ΜΕ  αυτή τη διέλευση νιώθεις την ανάγκη να βρίσκεσαι σε συνεχή κίνηση. Ο ρυθ­μός άλλωστε των γεγονότων εξελίσσεται τόσο γρήγορα, που είναι δύσκολο να μεί­νεις παθητικός και θεατής. Όμως, εδώ πρέπει να αναφέρω την παροιμία «όποιος βιάζεται, σκοντάφτει». Αν βρίσκεσαι συνεχώς σε κίνηση και διασπασμένος σε διάφορα θέματα, επόμενο είναι να μην προφταίνεις να σκέπτεσαι κάποια πράγματα σωστά. Γι' αυτό, ίσως να μην είναι η κατάλληλη εποχή για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις αντίθετα, είναι ιδανι­κή για πληροφόρηση.
Σε συναλλαγές εμπορικού ή οικονομικού χαρακτήρα, θα 'ταν περισσότερο φρόνι­μο να συζητάς τις πιθανότητες και να σχηματίζεις μια αντίληψη παρά να παίρνεις τελικές αποφάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: