28.1.12

Νέα, κουτσομπολιά, φήμες, μαγειρεμένα με... αστρολογική συνταγή



από την Κατερίνα Σαλωνίκη


katerinanew1.jpg

















Heidi Klum & Seal -  Σε λατρεύω αλλά χωρίζουμε

heidi-klum-seal 
Μετά τους απανωτούς χωρισμούς των star τους τελευταίους μήνες όπως των Jennifer Lopez και Marc Anthony, Demi Moore και Ashton Kutcher, Johnny Depp και Vanessa Paradis, έρχεται και αυτός της Heidi Klum με τον Seal.

Σε αντίθεση όμως με τους υπόλοιπους, οι δυο τους ανταλλάσσουν ακόμα λόγια αγάπης, ο Seal σε χθεσινή του συνέντευξη στο CNN έπλεξε το εγκώμιο της αγαπημένης του, ενώ ακόμα φοράει τη βέρα του.
Μετά από 7 χρόνια γάμου που κάθε χρόνο ανανέωναν με φαντασμαγορικά πάρτι τους γαμήλιους όρκους, και κατόπιν μιας υποδειγματικής και ευτυχισμένης σχέσης, αποφάσισαν να χωρίσουν.
Ο λόγος είναι οι αγεφύρωτες διαφορές μεταξύ τους, που μάλλον συνίστανται στην τελευταίως άστατη ζωή του Seal.
H Klum που έχει 4 παιδιά, τα 3 με τον Seal και άλλο ένα από τον πρώτο της γάμο, φαίνεται πιο αποφασισμένη για το διαζύγιο, με μόνο μέλημά της την εξασφάλιση της ήρεμης ζωής των παιδιών.
Η όμορφη Δίδυμος με Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Κρόνο στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Άρη από τους Ιχθείς και σε τρίγωνο με τον Ουρανό και με τον Ήλιο και τη Σελήνη σε τρίγωνο με Δία, δεν φαίνεται από τις γυναίκες που τρομάζουν με έναν χωρισμό.
Αντίθετα μάλιστα, η αέρινη φύση της ανεξαρτητοποιείται άμεσα, κινητοποιώντας τους καλοδουλεμένους μηχανισμούς της ελεύθερης έκφρασης, μαζί με αρκετή δόση σκληρότητας.
Από την άλλη ο Seal σαν Ιχθύς με Ήλιο αντίθεση Ουρανό, δεν έχει μάθει να πειθαρχεί, ούτε και να σκύβει στις ανάγκες των άλλων, κουβαλώντας την πρόκληση της αλλαγής.
Με τον Άρη στο Λέοντα σε αντίθεση με Κρόνο πειθαρχεί μόνο όπου αισθάνεται ασφάλεια, μέχρι τη στιγμή που θα φιλοδοξήσει για κάτι άλλο.
Ο Πλούτωνας του σε τετράγωνο με τη Σελήνη της και ο δικός της σε τετράγωνο με τη δική του, είναι ίσως η πιο ενδεικτική όψη, που οδηγεί σε δυσάρεστα συναισθήματα ψυχαναγκαστικής φύσης, με ολέθριες ψυχολογικές προεκτάσεις.
Από ότι φαίνεται οι δύο αγαπημένοι κρατάνε τα καλά στοιχεία και προχωρούν με σοφία, ώστε να μην αναθεματίσουν για τα άσχημα.
Μακάρι να είχε και η Demi Moore λίγη από την ανθεκτικότητα της Heidi Klum.
(Heidi Klum 1/6/1973 Cologne, Germany)
(Seal 19/2/1963 London, UK)


Η συνεχεια εδω 

Δεν υπάρχουν σχόλια: