7.1.12

Μαθηματα Συγχρονης Αστρολογιας-Πρωτος τομος-Αρχες και θεμελια


Κυκλοφορησε ο πρωτος τομος των Μαθηματων Συγχρονης Αστρολογιας από τις εκδοσεις 4 π. Η εκδοση είναι προσεγμενη, όπως ολες οι εκδοσεις του οικου, και χρηστικη για τον αναγνωστη. Μολις ανοιξα τον τομο αυτό που μου εκανε εντυπωση είναι η πρωτοτυπη εικονογραφηση του, που εχει γινει από το δημιουργικο της εταιρειας και πρεπει να πω ένα μεγαλο μπραβο σε ολους τους συντελεστες, ακομη και τα ωροσκοπια είναι δουλεια του δημιουργικου και όχι copy/paste από καποιο αστρολογικο προγραμμα, πραγμα που δειχνει σεβασμο στον αναγνωστη.

Ο πρωτος τομος με γενικο τιτλο  Αρχες  και Θεμελια της Αστρολογιας περιλαμβανει τα παρακατω μαθηματα

Εισαγωγη στην Αστρολογια καθως και αστρονομικα στοιχεια για να μπορει καποιος να καταλαβει τις εννοιες εκλειπτικη, ουρανιος ισημερινος κλπ

Μαθημα 1 Η γενικη εικονα
Μαθημα 2 Συμβολα Αστρολογιας
Μαθημα 3 Σχεδιαση γενεθλιου χαρτη
Μαθημα 4 Οι αστρολογικοι οικοι
Μαθημα 5 Οι πλανητες
Μαθημα 6 Ωροσκοπος
Μαθημα 7 Τα 4 στοιχεια
Μαθημα 8 Ποιοτητες και ιδιοσυγκρασιακοι τυποι
Μαθημα 9 Τετραπλοτητες, οι ιδιοτητες των ζωδιων
Μαθημα 10             Οι οψεις στηνη αστρολογια
Μαθημα 11 Συνθεση και ερμηνεια γενεθλιου χαρτη

Όλα τα μαθηματα είναι σε απλη γλωσσα, που δινει στον αναγνωστη μια μοντερνα προσεγγιση της Αστρολογιας. Συνεργατες είναι ο Θανασης Ματσωτας, Σμαρω Σωτηρακη, Βασιλικη Κοντη, Ελινα Τσαβδαρη και Ματινα Παντζαλη. Ολοι οι συνεργατες  της εκδοσης είναι ιδρυτικα μελη του αστρολογικου συλλογου ΠΑΜΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ.

Ο συλλογος αρχιζει να ανοιγεται και στο ευρυ κοινο, γιατι διαθετει ένα ικανο αριθμο αστρολογων, που και γνωσεις εχουν αλλα και μοντερνα γραφη, που προσεγγιζει τον αναγνωστη του 21ου αιωνα.

Αξιζει τον κοπο να αγορασετε τον πρωτο τομο, μονο 2,90 ευρω, ουτε ενας καφες στην καφετερια της γειτονιας σας, για να αξιολογησετε προσωπικα την ολη προσπαθεια.Πληροφοριες εδω

Καλη συνεχεια στους φιλους αστρολογους, συνεργατες της εκδοσης, και πιστευω ότι αυτή η προσπαθεια ανοιγει και αλλους δρομους για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ. Το μελλον εχει πολλα να μας προσφερει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: