24.1.12

Αποκλειστικο-Το ωροσκοπιο της Δωροθεας Μερκουρη

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Τορίνο της Ιταλίας από Ιταλό πατέρα και Ελληνίδα μητέρα
από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerinanew1.jpg_copy












Όταν την αντικρύσει κάποιος από κοντά, αναρωτιέται αν αυτό που βλέπει απέναντί του είναι αληθινό. Το βλέμμα και οι αισθήσεις αποπροσανατολίζονται, αφού δεν προλαβαίνουν τι να πρωτοθαυμάσουν από την εκφραστική και αφοπλιστική εικόνα της.
Ευγενική και γλυκομίλητη παρουσία με ασυνήθιστη ομορφιά και αέρα και πολύ αφοσιωμένη μητέρα στην δύο κόρες της Ηλέκτρα και Γαία.
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Τορίνο της Ιταλίας από Ιταλό πατέρα και Ελληνίδα μητέρα με μια επίσης εκθαμβωτικά όμορφη αδερφή την Αλεξάνδρα, που πλέον ζει στη Γαλλία.
Μοιράζεται την αγάπη της για την Ελλάδα, με την αγάπη της για την Ιταλία.

2Έζησε εδώ πολλά χρόνια και παντρεύτηκε στην Άνδρο σε έναν υπέροχο γάμο όπου ήρθε με γαϊδουράκι, τον Ολλανδό διάσημο κομμωτή Γουόρντ Σρέγκεχοϊρντ, με παρανυφάκι την πρώτη τους κόρη και κουμπάρα την Τζένη Μπαλατσινού.
Στο γάμο της παρευρίσκονταν και πρώην αγαπημένος της Μάκης Παντζόπουλος με τον οποίο διατηρούν άριστες σχέσεις.
Η ζωή στην Ελλάδα όμως ήταν δύσκολη για τον δημιουργικό άνδρα της που από την ευρύχωρη Νέα Υόρκη που γνωρίστηκαν και ζούσαν, στενεύτηκε στη συντηρητική και χωρίς ευκαιρίες Ελλάδα.

Αλλά και εκείνη κατάλαβε πως ότι είχε να κάνει εδώ τελείωσε, ενώ παράλληλα τελείωσε και ο γάμος της. Μετά από μια επιτυχημένη διαμονή, που τα εξώφυλλα των περιοδικών την είχαν μούσα, με συμμετοχές σε θέατρο, τηλεόραση και διαφημίσεις και κυνηγώντας την στην κυριολεξία για μία συνέντευξη, έφυγε με τις κόρες της για τη Ρώμη πριν από δύο περίπου χρόνια.

Η Δωροθέα είναι μια γυναίκα που δεν χωράει στα Ελληνικά μέτρα και σταθμά.
Η ενέργειά της και οι δυνατότητές της δεν μπορούν να αφομοιωθούν από το κλισσαρισμένο και ανεπαρκές σύστημα, που συρρικνώνει το πραγματικό μέγεθος οποιουδήποτε ταλέντου.
Στην Ιταλία πήγε για να πραγματοποιήσει το όνειρό της να δουλέψει στον κινηματογράφο και μόλις ολοκλήρωσε και την ταινία θρίλερ, στην οποία πρωταγωνιστεί.

Έρχεται στην Ελλάδα για να ξεκουραστεί και να αφουγκραστεί τις φυσικές ομορφιές της, φροντίζοντας να διαφυλάσσει την ιδιωτική της ζωή, περισσότερο στα ερημικά καταφύγια της Άνδρου.
Μετά από τη συνεργασία της για διαφημιστικό spot του Martini με την πολύ καλή της φίλη Monica Bellucci, τη διαφημιστική καμπάνια μαζί της και με τους Dolce&Gabbana, έρχεται η απογειωτική για την καριέρα της πρόταση.

Ο λάτρης της Ελλάδας Jean Paul Gaultier της πρότεινε άμεση συνεργασία σε μία από τις συχνές επισκέψεις της στο Παρίσι όπου ζει η αδερφή της, σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά.
Γοητευμένος όπως δήλωσε από την  ομορφιά της, της πρότεινε να είναι ένα από τα μοντέλα του στην επόμενη επίδειξη μόδας που ετοιμάζει για την παρουσίαση της χειμερινής κολεξιόν του.
Με μία χειραψία επισφραγίστηκε η συνεργασία τους και η Δωροθέα θα λάμψει στις Γαλλικές πασαρέλες, κλέβοντας και εκεί την παράσταση ως μούσα πλέον του Gaultier.

dorothea

Ταύρος με ωροσκόπο Καρκίνο και Σελήνη στο Ζυγό, η αστρολογική της ταυτότητα, που ξεχειλίζει από θηλυκότητα και ερωτισμό.
Ο κυβερνήτης του ζωδίου της Αφροδίτη στους Ιχθείς, βρίσκεται στο μεσουράνημα και έχει πολλά να πει στην κάτοχό της, εφόσον εμπλέκεται σε Ταυ- τετράγωνο με Άρη, Κρόνο και Πλούτωνα. Οι σχέσεις της είναι επεισοδιακές με ανεξέλεγκτα στοιχεία, που καθορίζονται από τη σφοδρότητα των συναισθημάτων της. Η συνεχεια εδω


Δεν υπάρχουν σχόλια: