12.1.12

Νέα, κουτσομπολιά, φήμες, μαγειρεμένα με... αστρολογική συνταγή



από την Κατερίνα Σαλωνίκη


katerinanew1.jpg




















Lionel Messi – Ο 13άχρονος πιτσιρικάς που έγινε 24χρονος γίγαντας

mesiΓια 3η συνεχόμενη χρονιά άκουσε το όνομά του στο γκαλά της FIFA που πραγματοποιήθηκε ση Ζυρίχη, σαν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του 2011 γινόμενος ο 4ος ποδοσφαιριστής στην ιστορία, που κατακτά την «Χρυσή Μπάλα» για 3η φορά.
Στο μικρόσωμο αδύνατο 13άχρονο αγόρι που μετακόμισε από την Αργεντινή στη Βαρκελώνη κόστισε πολύ αυτή η αλλαγή, το ίδιο και η ορμονική θεραπεία που ακολούθησε και πληρώθηκε από την «Barcelona», αλλά αντάμειψε με το παραπάνω την ομάδα του και τον εαυτό του.
Ταπεινός και διακριτικός όπως πάντα, δήλωσε πως θέλει να μοιραστεί το βραβείο του με τον συμπαίκτη του Xavi, εκφράζοντας το θαυμασμό του στον καταπληκτικό αυτόν παίκτη, αλλά και την ευγνωμοσύνη του στην ομάδα.
Ο ντροπαλός και συστολικός Καρκίνος με ωροσκόπο Δίδυμο και Σελήνη στους Διδύμους, επικοινωνεί θεαματικά όταν έρχεται σε επαφή με τη μπάλα.
Ο τονισμένος 1ος οίκος με τον Ήλιο εκεί σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και με τη σύνοδο Σελήνης –Αφροδίτης στους Διδύμους, χαρίζει ιδιαίτερο μαγνητισμό και ιδιαίτερη αφοσίωση σε αυτό που κάνει. Ωστόσο η παρουσία Κρόνου – Ουρανού απέναντι από τη σύνοδο αυτή, τον καθιστά πολύ απρόβλεπτο στις συναισθηματικές του αντιδράσεις.
Ο χειρισμός της μπάλας κάτω από τα πόδια του είναι τόσο ενστικτώδης και ορμητικός, που η σύνοδος Ερμή – Άρη στον Καρκίνο βάζει συνέχεια στοιχήματα υπέρ του, αποκτώντας πολλά χρήματα, που από τον 2ο οίκο του ωροσκοπίου του διογκώνει τον προσωπικό του τραπεζικό λογαριασμό. Ο Messi ωστόσο παραμένει ένα αίνιγμα, το οποίο με την πάροδο του χρόνου θα ξεδιπλωθεί, ολοκληρώνοντας τις ατραξιόν που ακόμα υπολείπονται.
(24/6/1987 Rosario, Santa Fe, Argentina 6.00 am) Η συνεχεια εδω



Δεν υπάρχουν σχόλια: