5.1.12

Η διέλευση του ΕΡΜΗ από τον ΠΡΩΤΟ οίκο

Περνώντας ο Ερμής από τον πρώτο οίκο του ωροσκοπίου σου διευκολύνει ιδιαί­τερα την αυτοέκφρασή σου. Τα πας καλά με τον εαυτό σου, έχεις καλές ιδέες και θέλεις να τις μεταδώσεις και στους άλλους. Αποκτάς μια ευρύτερη αντίληψη των όσων γίνονται γύρω σου αλλά σου λείπει η συνέπεια σε όσα κάνεις κι όσα λες, γε­γονός που δημιουργεί στους άλλους απορία ή δυσπιστία. Δεν κάνεις πράγματα εξωπραγματικά ούτε κι επιδιώκεις να εξαπατήσεις κανέναν - εκτός κι αν από χα­ρακτήρα το συνηθίζεις. Απλά, το μυαλό σου δουλεύει γρήγορα και σπασμωδικά. Στο ίδιο διάστημα, αναπτύσσεις πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες, έτσι που από κάποιο σημείο και μετά να νιώθεις αποδυναμωμένος-η. Γι' αυτό είναι απαραί­τητο να προγραμματίσεις τις δουλειές σου, για να μπορείς να διατηρείς αμείωτη την ενεργητικότητά σου.
Αν, στη χρονική περίοδο που πραγματοποιείται αυτή η διέλευση, ο Ερμής σχηματίζει όψη με άλλους διελαύνοντες πλανήτες ή επηρεάζει γενέθλιους πλανήτες που βρίσκονται στον πρώτο οίκο, παρατηρείται μια νευρική αντίδραση. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις τότε, είναι να βρεις ενδιαφέροντα που να σε ξεκουράζουν ή να σε διασκεδάζουν πνευματικά.
Άλλες τάσεις που παρατηρούνται σε αυτή την περίοδο είναι η διάθεση για ταξί­δια, συνήθως όχι πολύ μακρινά, και για ευρύτερες επικοινωνίες βγαίνοντας πιο συχνά έξω. Παράλληλα, παρατηρείται μια εύνοια στο κλείσιμο εμπορικών συμφωνιών. Όμως, εκείνο που πρέπει να θυμάσαι πάντα είναι να μην προτρέχεις. Θα προγραμ­ματίζεις τις δουλειές σου και κυρίως, να αποφεύγεις να επιβάλλεις τη γνώμη σου εγωκεντρικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: