22.1.12

Οι 30 μοίρες του Υδροχόου και οι ιδιότητές τους


από την Χριστίνα Δημοπούλου

Xristina_Foto








Σύμφωνα με αρκετούς μελετητές κάθε μοίρα από τις τριάντα ενός ζωδίου έχει ιδιαίτερες ιδιότητες που χαρακτηρίζουν όσες και όσους έχουν εκεί τον Ήλιο, την Σελήνη, τον Ωροσκόπο ή κάποιον σημαντικό πλανήτη τους.


Η μοίρα της ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ: Η 1η μοίρα του Υδροχόου (0 έως 1) δείχνει κάποιον που μπορεί να ξεπεράσει τους συντρόφους του, άσχετα αν κατάγεται από οικογένεια με ψηλό ή χαμηλό βιοτικό επίπεδο. Ένα κοφτερό και διαπεραστικό μυαλό και ένας αέρας εξουσίας. Οι απλανείς αστέρες Albiero και Altair βρίσκονται εδώ επίσης.


Η μοίρα της ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ:
Η 2η μοίρα του Υδροχόου δείχνει κάποιον που ερμηνεύει ή μεταφράζει τις εμπειρίες του στους άλλους, ή κάποιον που έχει την δική του, γενικά ασυνήθιστη, ερμηνεία της ζωής.


Η μοίρα της ΕΚΦΡΑΣΗΣ: Η 3η μοίρα του Υδροχόου δείχνει κάποιον που εκφράζεται ζωηρά με λόγια και με πράξεις. Ποτέ σε μια απώλεια δεν λειτουργεί έτσι στο δικό του στοιχείο. Οι απλανείς αστέρες Giendi και Dabih βρίσκονται εδώ.


Η μοίρα της ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ: Η 4η μοίρα του Υδροχόου δείχνει κάποιον που οι διεργασίες και οι διαδικασίες είναι πολύ σημαντικές γι’ αυτόν. Μπορεί να προχωρήσει σημαντικά σε μια διαφορετική κατεύθυνση από τους συντρόφους του. Ο απλανής αστέρας Oculus βρίσκεται εδώ.


Η μοίρα της ΦΙΛΟΔΟΞΙΑΣ: Η 5η μοίρα του Υδροχόου δείχνει ότι η εργασία που αυτά τα άτομα πραγματοποιούν μπορεί να έχουν αποτέλεσμα μεγάλης εμβέλειας. Το άτομο είναι φιλόδοξο και ευσυνείδητο, η επιτυχία του μπορεί να μείνει στην ιστορία για πολλές γενιές. Ο απλανής αστέρας Bos βρίσκεται εδώ.


Η μοίρα του ΑΛΤΡΟΥΙΣΜΟΥ:
Η 6η μοίρα του Υδροχόου δείχνει κάποιον που εργάζεται για το καλό της ανθρωπότητας. Ο Υδροχόος έχει να κάνει με το κοινό και τα άτομα σ’ αυτήν την μοίρα ενδιαφέρονται συνήθως για την κοινό καλό με κάποιο τρόπο.


Η μοίρα της ΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ: Η 7η μοίρα του Υδροχόου δείχνει κάποιον που έχει μια στρατιωτική ή πειθαρχημένη φύση, ή κάποιον που υποβάλλει την πειθαρχία χωρίς να αμφισβητεί τον σκοπό ή την αξία της.Η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: