29.1.12

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 29/1 - 4/2/2012 & Αντίθεση Άρη - Αφροδίτης


Ο ανάδρομος Άρης για τον οποίο περισσότερα μπορείτε να μάθετε εδώ, θα προκαλεί τις ανατροπές του που αυτή την εβδομάδα θα ενταθούν καθώς σχηματίζεται η αντίθεσή του με την Αφροδίτη.
Σε ότι αφορά στα οικονομικά θέματα, χρειάζεται μεγάλη σύνεση, προκειμένου να αποφευχθούν λάθη. Για το πολιτικό σκηνικό και τη διεθνή οικονομία δεν το συζητώ. Εκεί έχει κυρηχθεί ο πόλεμος μεταξύ τραπεζικού συστήματος και λαών και εννοείται ότι, προς το παρόν τουλάχιστον, μας έχουν καπελώσει τα συμφέροντα των τραπεζών και δυστυχώς θα συνεχίσουν να μας καπελώνουν καθώς, αν δεν επέλθει το τέλος, δεν μπορούμε να περιμένουμε ούτε την αναγέννηση.

Η αντίθεση του ανάδρομου Άρη από την Παρθένο με την Αφροδίτη από τους Ιχθείς, θα προκαλέσει κάποια προβληματάκια αισθηματικού χαρακτήρα σε όσους δεν τη διαχειριστούν σωστά, ιδιαίτερα αν ανήκουν στα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες) ή έχουν σημαντικά στοιχεία του χάρτη τους σε αυτά.
Η λάθος διαχείριση θα είναι να εμπλακείτε σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές, να ψάχνετε αφορμή για καβγά, να αρχίσετε τις σκηνές ζηλοτυπίας.
Σωστή διαχείριση της όψης είναι να αφήσετε τη λίμπιντό σας να κάνει "διάλογο" με τη λίμπιντο του/της συντρόφου σας, ακολουθώντας το σύνθημα "κάντε έρωτα και όχι πόλεμο"!

Στο Astrology.gr είναι ήδη αναρτημένες οι εβδομαδιαίες προβλέψεις μου για όλα τα ζώδια. Όσοι ξέρετε τον ωροσκόπο σας, διαβάστε τον για να έχετε μια πιο σαφή εικόνα Πατήστε εδώ.

Σμάρω Σωτηράκη
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: