11.12.11

Η Αστρολογία της συνόδου κορυφής Μερκοζί και Τραπεζών

Τα ξημερώματα της 9-12-2011 οι Ευρωπαίοι ηγέτες έβγαλαν ένα μανιφέστο για την νέα πορεία της Ε.Ε  Ας δούμε τι λέει και η Αστρολογία.

Ο δεύτερος οίκος είναι  τονισμένος με την παρουσία του Ερμή, του Ηλίου, του Βορείου Δεσμού και του Πλούτωνα. Ο Ερμής κάνει αντίθεση με την Σελήνη, που μας δείχνει ότι η δημοσιονομική λιτότητα, μέσω αναθεωρήσεων συνθηκών ως μοχλός ανάπτυξης της Ευρωζώνης, είναι φούμαρα του αέρα, γιατί ο πραγματικός λόγος είναι η μείωση του κοινωνικού κράτους, όπως μας τονίζει και η χιαστή όψη του Ερμή με τον κυβερνήτη του δευτέρου οίκου Δία, που βρίσκεται στον έκτο οίκο, σημειοδότης του κράτους πρόνοιας.

Ο Πλούτωνας σε παραλληλία με τον Ερμή, μας δείχνει ότι όλοι οι βερμπαλισμοί των Βρυξελλών έγιναν για επικοινωνιακούς λόγους για να ηρεμήσουν τις αγορές, αλλά αυτές δεν καταλαβαίνουν τίποτε από λόγια, γιατί βασικός σκοπός τους είναι η κερδοσκοπία, όπως μας δηλώνει και το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, με τον τελευταίο να βρίσκεται στον έκτο οίκο. Από αύριο πολλές χώρες θα χάσουν την αξιολόγιση ΑΑΑ.

Η σύνοδος Ηλίου-Βόρειου Δεσμού, που μας δείχνει τις συμμαχίες που  κάνουν περισσότερο κακό από ότι καλό, κάνει τετράγωνο με τον Αρη, που βρίσκεται στον δέκατο οίκο, σημειοδότης ότι η Μερκοζί θέλουν να κατεβάζουν με την βία εκλεγμένους πολιτικούς αρχηγούς για να πετύχουν κέρδη για τις τράπεζες. Αλλά αυτό δεν μπορεί να περάσει εύκολα,  γιατί θα δωθούν μεγάλες μάχες από τα κράτη της Ε.Ε , για να διατηρήσουν τον εθνικό τους χαρακτήρα, όπως μας δηλώνει και η όψη χιαστή του Δια με την σύνοδο Ηλίου-Βόρειου Δεσμού.

Η τύχη της Μερκοζί είναι στα χέρια των αγορών….

Δεν υπάρχουν σχόλια: