4.12.11

Προβλέψεις για το 2012 από την Μπέλλα Κυδωνάκη και τον Περικλή Καραμηνά



VIDEO: Προβλέψεις για το 2012 από την Μπέλλα Κυδωνάκη και τον Περικλή Καραμηνά

Οι προβλέψεις του Περικλή Καραμηνά και της Μπέλλας Κυδωνάκη


Η παρουσίαση των νέων αστρολογικών βιβλίων, που διοργανώθηκε από τις εκδόσεις Ερεχθηίδα, σε έναν όμορφο χώρο στην Κηφισιά, άφησε σε όλους μας τις καλύτερες εντυπώσεις, τόσο για το ευχάριστο κλίμα όσο και για την ενθουσιώδη συμμετοχή των παρευρισκόμενων.
Πολλοί οι καλεσμένοι, γνωστοί και άγνωστοι, αστρολόγοι και μη. Στα παρασκήνια της εκδήλωσης, ανάμεσα στον καφέ και το κρουασάν, η διευθύντρια του Queen.gr, κ. Νίκη Κάρτσωνα, προσέγγισε δύο πολύ ζεστούς ανθρώπους, και κατάφερε να… εκμαιεύσει τις δικές τους προβλέψεις για το 2012. Πρόκειται για τον Περικλή Καραμηνά και την Μπέλα Κυδωνάκη, δύο από τους πιο διακεκριμένους έλληνες αστρολόγους.

Ο Περικλής Καραμηνάς είναι ένας ακούραστος εργάτης της αστρολογικής τέχνης και ο «πρώτος δάσκαλος» πολλών διάσημων αλλά και άσημων, αστρολόγων. Υπήρξε πρωτοπόρος στο χώρο των αστρολογικών εκδόσεων, σε εποχές που το κοινό δίψαγε για έντυπη γνώση και πληροφόρηση στην ελληνική γλώσσα. Μια «σεβάσμια» παρουσία, ένας ευγενικός Ιχθύς, με ξεκάθαρη ματιά και άποψη, που γίνεται αμέσως συμπαθής σε όλους όσους τον γνωρίζουν από κοντά.

Όσο για την κ. Μπέλλα Κυδωνάκη είναι μια δημοφιλής ερευνήτρια-αστρολόγος, που τα τελευταία χρόνια έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από την παρουσία της στα τηλεοπτικά δρώμενα. Η αστρολογική της θεώρηση χαρακτηρίζεται πάντα από διορατικότητα, θετικό πνεύμα και αισιοδοξία. Πρόκειται για μια από τις πιο περιζήτητες φυσιογνωμίες  στον τύπο και τα media.

Το astrology.gr εξασφάλισε το βίντεο από την συνέντευξη της Κ. Κάρτσωνα, την οποία ευχαριστούμε πολύ, και με πολλή χαρά σας την παρουσιάζουμε σήμερα.
Δείτε το βίντεο με τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια και τις κοσμικές εξελίξεις το 2012, από τον Περικλή Καραμηνά και την Μπέλλα Κυδωνάκη, πατώντας εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: