28.11.11

Με ποια ζώδια ταιριαζουν οι Τοξότες;


από την Χριστίνα Δημοπούλου

Xristina Foto








Κάποιος είπε πως η αγάπη σ' ένα αστέρι κατοικεί
αύριο βράδυ θα 'μαι εκεί
Κάποιος είπε πως ο έρωτας για μια στιγμή κρατά
αύριο βράδυ θα 'ναι αργά
.

Αλκίνοος Ιωαννίδης



Τοξότης-Περιπέτεια και άνεση

Αποτελείτε τους ιππευτές του έρωτα, οι οποίοι καλπάζετε σε πρόσφορα ερωτικά λιβάδια και προσφέρετε στιγμές άφθονου πάθους, ηδονής και ασυναγώνιστης απόλαυσης.

Γεννημένοι αιώνιοι αναζητητές, ενθουσιάζεστε από μια ερωτική συνένωση που σας προσφέρει δυνατότητες για εξερεύνηση, περιπέτεια και διασκέδαση. Διακατέχεστε από μια απέραντη επιθυμία, να ζήσετε ένα συναρπαστικό ερωτικό ταξίδι με προορισμό το άγνωστο, το ανεξερεύνητο, το απραγματοποίητο. Η δίψα δηλαδή για ερωτική περιπέτεια είναι έντονη και αέναη καθώς το βλέμμα σας είναι πάντα καρφωμένο στις ανοιχτές προοπτικές και τις άπειρες δυνατότητες.

Είστε αισιόδοξοι, χαρούμενοι, πνευματώδεις και το χιούμορ είναι από τα βασικά στοιχεία της προσωπικότητας σας, που ελκύουν και προσελκύουν το άλλο φύλο. Η ευθυμία, η αστείρευτη αισιοδοξία και η βαθιά αίσθηση του εκλεκτού και του χαρισματικού που αποπνέετε μαγνητίζει και γοητεύει. Κυβερνήτης του ζωδίου σας είναι ο Δίας ο οποίος προκειμένου να ζήσει κάθε φορά ένα νέο έρωτα μεταμορφωνότανε πότε σε βροχή, πότε σε κύκνο, πότε σε ταύρο κτλ. , και ο οποίος σας δίνει τύχη και ικανότητα να κατακτάται και να παίζεται το ρόλο που απαιτείται για να φτάσετε στην ερωτική ένωση που έχετε στο ιδανικό κόσμο των ιδεών και της φαντασίας σας.

Για να παραμείνετε σε μια σχέση είναι απαραίτητο το ταίρι σας, να πιστεύει στα όνειρα σας και να είναι διατεθειμένο να ικανοποιεί την ατέρμονη ανάγκη σας για εξερεύνηση και διεύρυνση. Η ανεξαρτησία και η ελευθερία κινήσεων σε μία σχέση θεωρούνται πρωταρχικής σημασίας για να παραμείνετε και να μην την παρατήσετε. Σε καμία περίπτωση δεν δέχεστε χαλινάρι καθώς η τάση της παντοτινής αναζήτησης για νέες προοπτικές και νέους στόχους δεν επιτρέπει συγκράτηση ή αναχαίτιση. Η σχέση δηλαδή, δεν θα πρέπει να είναι συνυφασμένη με υποχρεώσεις, συμβάσεις ή περιορισμούς που σας αναγκάζουν να κινείστε όπως απαιτεί η πραγματικότητα. Δεν αντέχετε όρια, πλαίσια, και καταστάσεις που συνδέονται με την καθημερινή ρουτίνα. Αντίθετα επιθυμείτε ελευθερία, σεξουαλική, ψυχολογική, νοητική, κινητική, περιβαλλοντική, προκειμένου να αφοσιωθείτε σε μια δέσμευση. Το πρόσωπο λοιπόν, που θα ικανοποιεί την ασίγαστη επιθυμία για αναζήτηση, περιπέτεια και πρόκληση, είναι εκείνο με το οποίο μπορείτε να παραμείνετε.

Με λίγα λόγια, η τέλεια ένωση, η ιδανική αγάπη, όπως την ονειρεύεστε , σας παρακινεί, να καλπάσετε πέρα από τον φράχτη και να τρέξετε την βρείτε στην κάθε στιγμή της ατελείωτης διαδρομής του έρωτα και της ζωής.

 


Τοξότης & Κριός

Ο Κριός είναι ζώδιο της φωτιάς, εξωστρεφές και παρορμητικό. Κυβερνήτης του είναι ο Άρης, ο πλανήτης που συμβολίζει την προθυμία και την καινοτομία αλλά και την επιθυμία για αγώνα και επικράτηση. Η σεξουαλική του ορμή είναι ασυγκράτητη και η ανάγκη του για περιπέτεια, εναλλαγή και πρόκληση ανυπέρβλητη.

Η ερωτική σας έλξη είναι αμοιβαία, έντονη και χρωματίζεται από ακούραστο ενθουσιασμό, αχαλίνωτη σεξουαλικότητα και φλογερό πάθος. Συμβιώνετε χωρίς μονοτονία και πλήξη, ή καταπιεστικούς περιορισμούς, συμβάσεις και όρια. Αντίθετα, η συνύπαρξη σας διέπεται από ποικίλα ενδιαφέροντα, ελευθερία κινήσεων, ανοιχτές προοπτικές και ενθουσιώδη όνειρα. Σε πρακτικά θέματα, έχετε τις ίδιες απόψεις καθώς διακατέχεστε και οι δύο από διαισθητική αντίληψη που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τα θέματα χωρίς προγραμματισμό αλλά σύμφωνα με την έμπνευση της στιγμής.

Το μόνο σημείο που χρειάζεται προσοχή στη σχέση με Κριό είναι η τάση του να εξουσιάσει, να επιβληθεί, να πάρει δηλαδή το πάνω χέρι. Μπορεί να αγαπά την ανεξαρτησία και την ελευθερία όπως και εσύ αλλά συνήθως μόνο για τον εαυτό του. Σε αυτή την περίπτωση, η λύση είναι να διοχετευθεί η τάση αυτή στην κατάκτηση κοινών στόχων και σκοπών, ώστε να αποφύγετε την ζωώδη ζήλια και την κεκαλυμμένη καταπίεση.

Συμπερασματικά, η μεταξύ σας σύζευξη αποτελεί ένα παράφορο έρωτα αλλά και μια υπέροχη περιπέτεια που σας επιτρέπει να ζήσετε με οραματισμό, ζωηρότητα, χαρά και σας παρέχει συνεχείς και άπειρες δυνατότητες για ανανέωση και αναζήτηση.Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: