20.10.11

Α΄ Συνέδριο Ελλήνων αστρολόγων - Παρών και ο Κώστας Λεφάκης



Α΄ Συνέδριο Ελλήνων αστρολόγων - Παρών και ο Κώστας Λεφάκης
γράφει ο Γ. Ριζόπουλος



Η αντίστροφη μέτρηση για το μοναδικό γεγονός στα αστρολογικά χρονικά της Ελλάδας, έχει αρχίσει.
Λιγότερο από μήνας απέμεινε και οι διοργανωτές του -ο σύλλογος «Πάμε Αστρολογία»- φροντίζουν ώστε το αποτέλεσμα να ικανοποιήσει τόσο τους ειδικούς, όσο και το κοινό.
Φυσικά ένα επιτυχημένο συνέδριο δεν κρίνεται μόνον από την θεματολογία και τις παρουσιάσεις αλλά και από την προσέλευση του κόσμου, που θα πρέπει να έχει μια σωστή εικόνα για το ποιό ακριβώς είναι το αντικείμενο του συνεδρίου.
Γι’ αυτόν τον σκοπό η ομάδα του Πάμε Αστρολογία ετοίμασε ένα βίντεο, στο οποίο παρουσιάζονται οι εισηγητές, τα θέματα και κάποιες ...άγνωστες μέχρι τώρα λεπτομέρειες, όπως η συμμετοχή του Κώστα Λεφάκη, ο οποίος θα πλαισιώσει την Άση Μπίλιου και τον Γιώργο Πανόπουλο, δύο από τα πολύ δυνατά «χαρτιά» της Ελληνικής Αστρολογίας.

Ο άνθρωπος που έβαλε την αστρολογία στα σπίτια μας και έχει μια πλουσιότατη προσφορά τόσο στην εμπορική όσο και την ποιοτική Αστρολογία, θα μοιραστεί τις σκέψεις και τις εκτιμήσεις του σε δύο από τα τρία πάνελ του Συνεδρίου: Το «Ελλάδα ώρα μηδέν» που βέβαια αναφέρεται στην οικονομική κρίση και το τι μέλλει γενέσθαι και το «2012-Αλήθειες και ψέματα», μια αστρολογική αξιολόγηση των όσων απορρέουν από το ημερολόγιου των Μάγια αλλά και από άλλες πηγές.

http://www.youtube.com/watch?v=3BO4SyKl7WM
Σας θυμίζουμε ότι μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και να πάρετε πληροφορίες στο τηλέφωνο 213 0 142331 κ Ολυμπία Χριστοδουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: