18.10.11

«ΠΑΜΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ»-Ο Μίτος της Αριάδνης



Ο Μίτος της Αριάδνης είναι μια ευχάριστη τεχνική, που φαντάζει σαν παιχνίδι και προσεγγίζει τον αστρολογικό μας χάρτη μέσω των χρωμάτων.
Το χρώμα μας βοηθάει να ενεργοποιήσουμε το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου μας ενώ βρισκόμαστε σε εγρήγορση.
Επιπλέον να ανασύρει βιώματα τα οποία για κάποιο λόγο έχουν στρεβλωθεί, έτσι ώστε να επανακτήσουμε επαφή και συνείδηση με την ύπαρξή μας.
Η κατάσταση της εγρήγορσης που βρισκόμαστε ταυτόχρονα, μας βοηθάει να χρησιμοποιήσουμε την λογική μας (αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου ) για να κατανοήσουμε τι συμβαίνει.
Με αυτόν τον τρόπο συμφιλιώνεται η λογική με το συναίσθημα.

Αυτή είναι μια σύνθετη και πολύπλοκη πλευρά του αστρολογικού χάρτη μας, η οποία δεν διαφέρει από την πολυπλοκότητα της προσωπικότητάς μας, τους τρόπους που εκφραζόμαστε και την δυνατότητα να είμαστε τόσο διαφορετικοί μεταξύ μας.

Αν ψάξουμε μέσα μας, θα βρούμε έναν απέραντο και γεμάτο εκπλήξεις κόσμο…
Τον δικό μας κόσμο. 

Αν βουτήξουμε στην θάλασσα ενός ελληνικού νησιού και στην θάλασσα ενός νησιού του Ατλαντικού, θα μπορούσαμε να πούμε με μια γρήγορη ματιά πως είδαμε έναν βυθό.
Αν όμως την εξερευνήσουμε θα αντιληφθούμε όλες τις ομοιότητες και τις διαφορές. 
Αν προσπαθήσουμε να την διερευνήσουμε από την επιφάνειά της, το πιο πιθανό είναι να την φοβηθούμε.
Εάν όμως μπούμε μέσα της με εξοπλισμό και κάποιον που να εμπιστευόμαστε, τότε θα την εξερευνήσουμε και θα την παρατηρήσουμε, θα μάθουμε τα μυστικά της και θα αφουγκραστούμε τις ανάγκες της… τότε θα γνωρίσουμε και θα κατανοήσουμε τον δικό μας βυθό… την δική μας θάλασσα. 

Κι αν μέχρι στιγμής δεν το έχετε αντιληφθεί… φέρτε στο μυαλό σας κάποιον ή κάτι που αγαπάτε πολύ.
Σίγουρα θα θυμηθείτε απίστευτες λεπτομέρειες που το αφορούν… !!!
Σας εύχομαι ο επόμενος άνθρωπος που θα αγαπήσετε πολύ να είναι ο Εαυτός σας…


Ο  Μίτος της Αριάδνης  είναι το αποτέλεσμα μιας πολύχρονης ενασχόλησης με την Αστρολογία, την Μυθολογία, την Ψυχολογία, τα Σύμβολα και τα Αρχέτυπα.
Θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά δημόσια, στο Α' Συνέδριο Ελλήνων Αστρολόγων  και είναι τιμή μου που συμμετέχω τόσο στο Συνέδριο όσο και στον Σύλλογο " Πάμε Αστρολογία " , διότι μου δίνεται η ευκαιρία να μοιραστώ την γνώση που με τόσο μεγάλη αγάπη απέκτησα , με ανθρώπους που ενδιαφέρονται να πάρουν και έχουν να προσφέρουν Γνώση ( εμπειρία + πληροφορία ).

Η Αστρολογία δεν είναι η πρόβλεψη του μέλλοντος,  είναι ο "χάρτης" που μας οδηγεί με συνειδητότητα στο μέλλον .



Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Συνεδρίου:
http://www.facebook.com/pages/2012-%CE%88%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%91%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1%CF%82-Year-of-Astrology/275427592472258?sk=app_160430850678443


O Σύλλογος Πάμε Αστρολογία είναι μία ομάδα Ελλήνων Αστρολόγων αλλά και απλών μελετητών της αστρολογίας που πήρε την πρωτοβουλία να ανακηρύξει το έτος 2012 ως Έτος Αστρολογίας. Πρόκειται για μια κίνηση η οποία ξεκίνησε με αφορμή την έως τώρα αντιμετώπιση του 2012 ως πρόσφορο πεδίο για την διάδοση καταστροφολογίας και στοχεύει στην αντιμετώπιση του φαινομένου μέσα από την αποκατάσταση της ορθής λειτουργίας της Αστρολογίας και την προώθηση μιας αναβαθμισμένης μορφής της. 

Ομάδα Facebook «2012-Έτος Αστρολογίας»: 
 
http://www.facebook.com/groups/astromovement/

Σελίδα Facebook «2012-Έτος Αστρολογίας»: 
http://www.facebook.com/pages/2012-%CE%88%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%91%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1%CF%82-Year-of-Astrology/275427592472258?sk=app_160430850678443

Κανάλι YouTube: http://www.youtube.com/user/astromovement


ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ

Αστρολογικός Σύλλογος "Πάμε Αστρολογία"

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

www.astrology. gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: